بیل گیتس: ارزهای دیجیتالی بوی مرگ می‌دهند

2

این روزها ارزهای دیجیتالی طرفداران زیادی دارند و به یک جریان اصلی دنیا تبدیل شدند. هیجان، شور و شوق زیادی پیرامون پول‌های رمزشده وجود دارد و همه از دولت‌ها تا شرکت‌های خصوصی و فناوری‌محور به دنبال روش‌ها و رویکردهای جدیدی برای استفاده از آن‌ها هستند.

اما بیل گیتس، موسس مایکروسافت و یکی از محترم‌ترین افراد دنیای فناوری؛ درباره ارزهای دیجیتالی نظر مثبتی ندارد و می‌گوید باعث افزایش مرگ و میر می‌شوند.

گیتس در یک گفت‌وگو با سایت رددیت؛ صراحتا گفت مخالف پول‌های رمزشده است چون مجرمان، هکرها، تروریست‌ها، فروشندگان مواد مخدر و هر کسی دیگری می‌تواند با استفاده از آن‌ها؛ معاملات پنهان و ناشناسی انجام دهد. ارزهای دیجیتالی بهترین بستر و مزایا را برای تهدیدکنندگان صلح و زندگی انسان‌ها فراهم کردند.

گیتس در پاسخ به سوال یکی از خواننده‌ها می‌گوید:

«ویژگی اصلی ارزهای دیجیتالی، ناشناس بودن است. من فکر نمی‌کنم این چیز خوبی باشد. دولت‌ها توانایی مبارزه با پول‌شویی و افرادی که فرار مالیاتی دارند را پیدا نمی‌کنند و تروریست‌ها می‌توانند تامین مالی شوند.»

گیتس اعتقاد دارد ارزهای دیجیتالی باعث رونق گرفتن معاملات و فروش آنلاین مواد مخدر خواهد شد. بنابراین؛ این فناوری به طور مستقیم می‌تواند باعث مرگ و میر انسان‌ها شود.

دلار هم بوی مرگ می‌دهد

بیت‌کوین، محبوب‌ترین و قدیمی‌ترین ارز دیجیتالی جهان است که در سال ۲۰۰۹ راه‌اندازی شد و بیشتر محبوبیت خود را مدیون مخفی بودن از چشم دولت‌ها و مقامات قانونی است. از بیت‌کوین در وب تاریک، بازارهای معاملاتی مخفی و خرید و فروش مواد مخدر استفاده می‌شود. بسیاری از کالاهای عیرقانونی توسط این پول دیجیتالی خرید و فروش می‌شوند.

چارلز هیتر، مدیرعامل موسسه CryptoCompare که در زمینه ارزهای دیجیتالی فعالیت می‌کند، اعتقاد دارد پول‌های رمزشده در سال‌های اخیر رشد کرده و مزایای زیادی پیدا کردند. گیتس به رشد ارزهای دیجیتالی اذعان دارد ولی آن را ساده‌لوحانه می‌خواند.

هیتر می‌گوید:

«به طور طبیعی، ارزهای دیجیتالی می‌توانند در بازارهایی مانند وب تاریک استفاده شوند اما این روند با ورود کسب‌وکارها و استفاده از آن در بازارهای قانونی، کاهش پیدا می‌کند. دلار هم می‌تواند سهمی در مرگ انسان‌ها داشته باشد ولی هنوز به حیات خود ادامه می‌دهد. ما باید از اثرات ناخوش‌آیند و بالقوه اولین ارزهای دیجیتالی گذر کنیم و به دنبال راه‌اندازی سیستم‌های انتقال مالی سالم باشیم.»

به نظر می‌رسد ارزهای دیجیتالی مانند هوش مصنوعی و روبات‌ها؛ مخالفان و موافقان زیاد و سرسختی دارد و تنها آینده مشخص می‌کند کدام جنبه این فناوری‌ها بر دیگری غلبه خواهد کرد و بشر چگونه به روش‌هایی برای استفاده مفید از این فناوری‌ها دست پیدا می‌کند.

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

۱۰ واقعیت جذاب درباره جی رابرت اوپنهایمر -پدر بمب اتمی و سوژه فیلم جدید کریستوفر نولان

جولیوس رابرت اوپنهایمر بیشتر به عنوان فیزیکدانی شناخته می‌شود که به ساخت اولین بمب اتمی کمک کرد. اما سنگ‌ها و کانی‌ها عشق اول او بودند و او همچنین شاعرمسلک بود.اوپنهایمر آزمایشگاهی را رهبری کرد که اولین بمب اتمی را ساخت و با موفقیت…

صخره‌های عجیب فنلاندی موسوم به کوماکیوی – هزاران سال تعادل و مبارزه با جاذبه

کوماکیوی Kummakivi یک کلمه فنلاندی است که در انگلیسی به معنی "سنگ عجیب" است. این کلمه اغلب برای توصیف نوعی تشکیل سنگ که شکلی عجیب یا غیرعادی دارد استفاده می‌شود. این نوع سنگ‌ها در سرتاسر فنلاند یافت می‌شوند و به دلیل ظاهر منحصر به فردشان…

بهترین سایت‌ها برای پیدا کردن کتاب‌هایی که با سلیقه شما جور هستند

آیا می‌خواهید از مطالعه کتاب لذت ببرید؟ در اینجا سایت‌هایی را به شما معرفی می‌کنیم که کتاب‌هایی خوبی بر مبنای مطالعات لذت‌بخش قبلی به شما توصیه می‌کنند.هیچ چیز دلهره آورتر از رفتن به یک کتابفروشی بدون فهرست خرید نیست. شما کلی وقت…

اگر نئاتدرتال‌ها بر انسان‌های به اصطلاح خردمند غلبه می‌کردند، شاید اینها ستاره‌های سینماهای آنها…

سوابق فسیلی نشان می‌دهد که نئاندرتال‌ها در حدود 40000 تا 30000 سال پیش از سوابق باستان‌شناسی ناپدید شدند، اگر در برخی مکان‌ها ممکن است تا حدود 28000 سال پیش  زنده مانده باشند.نئاندرتال‌ها گونه‌ای از انسان‌های باستانی بودند که تا زمان…

ریز علی خواجوی فرنگی‌ها: چگونه کیت شلی یک قطار را نجات داد؟

در سال 1901، راه آهن شیکاگو و شمال غربی، پل جدیدی را بر روی رودخانه Des Moines در بون، آیووا، در آمریکا افتتاح کرد. این پل رسماً پل راه‌ بون نام گرفت، اما اما مردم محلی به سرعت به آن لقب پل‌های بالای کیت شلی را دادند، به یادبود بانوی قهرمان…

اگر مجموعه ارباب حلقه‌ها را پیکسار بازسازی کند …

مجموعه فیلم ارباب حلقه‌ها به کارگردانی پیتر جکسون و بر اساس رمان فانتزی حماسی نوشته جی. آر. آر. تالکین، دارای شخصیت‌های متنوعی بود. برخی از آنها اینها هستند:فرودو بگینز (با بازی الیجا وود): قهرمان داستان، فرودو، هابیتی است که تبدیل به…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
2 نظرات
  1. soheil می گوید

    بله. وقتی که این آقای محترم و به ظاهر خیر از چیری نتونه پول دربیاره و نتونه اطلاعات مشتریان رو به دولت آمریکا بفروشه در مقابلش جبهه میگیره.
    همون بذرهای اصلاح شده ای که شرکت های ایشون تولید میکنه برای کشتن نصف دنیا کافیه. در واقع هدفش هم همینه.

    1. ihnd می گوید

      برعکس شما جواب بیل گیتس را بسیار ساده و منطقی و در عین حال هوشمندانه می‌دانم.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.