اینستاگرام به زودی امکان مشاهده پست‌ها را به ترتیب زمانی (یعنی همان سبک قدیمی) هم خواهد داد

1

با اینکه اینستاگرام سرویسی است که میزان به‌روزرسانی و افزودن ویژگی‌های کاربردی در آن بسیار زیاد است، اما غفلت‌هایی هم در مورد برخی از مشکلات آزارنده دارد.

حتما شما هم متوجه برخی از این مشکلات مزمن شده‌اید. مثلا بعد از اینکه از سال 2016 اینستاگرام ویژگی نمایش الگوریتمی پست‌ها را فعال کرد، بسیاری از کاربران شاکی شدند.

ویژگی نمایش الگوریتمی به خودی خود چیز بدی نیست. این الگوریتم سعی می‌کند متوجه علایق کاربران شود و بعد بر اساس آن عکس‌ها را نمایش می‌دهد.

فرض کنید که شما همیشه دوست دارید که عکس-نوشته‌های یک شخص به‌خصوص را ببینید و پای آن لایک بگذارید یا کامنت درج کنید. در این صورت حتی اگر بعد از دو – سه روز اینستاگرام را باز کنید و مدت‌ها از انتشار پست آن شخص به خصوص گذشته باشد، باز هم عکس-نوشته او را در صدر خواهید دید.

اما خیلی‌ها این سبک نمایش را دوست ندارند. آنها می‌گویند که با این شیوه نمایش برخی از پست‌ها به اشتباه مهم انگاشته نمی‌شوند.

تازه الگوریتم متوجه تغیر حال و هوای مقطعی کاربران نمی‌شود. فرض کنید که شما چند روزی در حال و هوای اکانت‌های با محتوای فناوری نباشید و در پای پست‌های با بار سرگرمی بیشتر فعالیت داشته باشید. الگوریتم اینستاگرام این علاقه مقطعی شما را متوجه می‌شود، اما متاسفانه آن را دائمی می‌پندارد و بعد از آن هر چقدر منتظر می‌مانید که پست‌های اکانت‌های فناورانه هم به نمایش درآید، خبری نمی‌شود.

حالا بعد از دو سال به‌کارگیری الگوریتم، اینستاگرام سرانجام متوجه بازخورد منفی این کار شده و به صورت رسمی اعلام کرده که امکان نمایش پست‌ها به صورت زمانی را هم فراهم خواهد آورد. به احتمال زیاد یک دکمه پست‌های تازه در اینستاگرام افزوده خواهد شد که استفاده از آن هر زمان که مایل بودید به جای نمایش الگورتمی، نمایش ساده به ترتیب زمان را خواهید دید.

البته ویژگی دیگری که خیلی‌ وقت‌ها منتظر فعال شدنش هستیم، امکان مشاهده پستهای دیده نشده به صورت مجزا است. باید دید که اینستاگرام متوجه این مشکل هم خواهد شد یا نه.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

خوشمزه‌ترین غذاها در کشورهای مختلف دنیا از دید میدجرنی

ذائقه مردم کشورهای مخالف متناسب با فرهنگ و مواد غذایی اولیه در دسترس به میزان زیادی با هم متفاوت است تا آن حد که گاه باعث شگفتی ما می‌شود که چطور به خوردن این غذاها می‌شود فکر کرد. اما به صورت متناسب ممکن است برخی غذاهای ما هم برای شهروندان…

آیا تا حالا عکس‌های باکیفیت از فضای داخلی پنهان سازهای موسیقی مختلف دیده بودید؟!

آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که داخل سازها و آلات موسیقی چگونه است؟در کودکی و نوجوانی بسیار پیش آمده بود که وسایل الکترونیکی را باز کرده باشیم. اما خب آنها پیج داشتند و ما خودمان را متقاعد می‌کردیم که دوباره می‌توانیم سر هم‌شان…

جالب و گاهی خنده‌دار: آدم‌هایی که خیلی شبیه تابلو یک آگهی کنارشان هستند!

گاهی شباهت آدم‌ها به هم عجیب به نظر می‌رسند. حالا در نظر بگیرید که کاملا تصادفی اشخاصی در کنار تابلویی یا آگهی دیواری ایستاده باشند و چهره آنها به یکی از شخصیت‌های تابلو یا آگهی شباعت زیادی داشته باشد یا اصلا فرد افزونه‌ای برای مفهوم تبلیغ…

چهره و شکل و شمایل یک شهروند کشورهای اسکاندیناوی یا منطقه نوردیک به چه صورت است؟

کشور‌های اسکاندیناوی که به عنوان کشورهای شمال اروپا یا منطقه نوردیک نیز شناخته می‌شوند، به گروهی از کشور‌های شمال اروپا اطلاق می‌شود. واژه نوردیک اغلب برای توصیف دانمارک، فنلاند، ایسلند، نروژ و سوئد که اعضای اصلی شورای شمال اروپا هستند،…

واقعیت دگرگون: اگر استالین یا تزارها به سبک هنر شوروری یا روس‌ها، ساختمان‌های مهم دنیا را می‌ساختند!

هنر شوروری و روس‌ها و البته خلاقیت‌ها و ظرافت‌ها و جزئیات خودش را دارد. اما در این بین ساختمان‌های زمخت عظیم زیادی هم توسط آنها ساخته شده که بیشتر ابهت و پیشتازی و قدرت را می‌خواستند بنمایانند.حالا تصور کنید که ساختمان‌های مهم دنیا را…

۱۰ واقعیت جذاب درباره جی رابرت اوپنهایمر -پدر بمب اتمی و سوژه فیلم جدید کریستوفر نولان

جولیوس رابرت اوپنهایمر بیشتر به عنوان فیزیکدانی شناخته می‌شود که به ساخت اولین بمب اتمی کمک کرد. اما سنگ‌ها و کانی‌ها عشق اول او بودند و او همچنین شاعرمسلک بود.اوپنهایمر آزمایشگاهی را رهبری کرد که اولین بمب اتمی را ساخت و با موفقیت…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
1 نظر
  1. علیرضا پورعابدین می گوید

    جلب توجه اپلیکیشن ویرو توی این تصمیم بی تاثیر نبوده

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.