هم‌اکنون هوش مصنوعی می‌تواند اوباش اینترنتی را شناسایی کند

1

همه ما تجربه برخورد با ترول‌ها یا همان اوباش اینترنتی را داشتیم.

افرادی که با اظهارنظرهای مخالف و جنجالی‌شان، کلمات توهین‌آمیز و تحریک‌کننده به دنبال جلب نظر دیگران هستند یا از ایجاد تشنج و به جان هم انداختن کاربران لذت می‌برند.

در گذشته، ترول‌ها فقط در انجمن‌ها و تالارهای گفت‌وگو بودند اما این روزها آن‌ها را در شبکه‌های اجتماعی و زیر هر پست و عکس و توییتی می‌توان یافت.

در یک تحقیق، مشخص شده نزدیک به ۳۰ درصد کاربران اینترنتی در امریکا؛ وب را یک صحنه نبرد ایدئولوژیک قلم‌داد می‌کنند و می‌خواهند با دیگران مخالفت کنند!

شرکت‌هایی مانند توییتر، فیسبوک، اینستاگرام و مشابه این‌ها، سالانه میلیون‌ها دلار صرف مبارزه با این افراد می‌کنند و هر روز در پی ارتقای الگوریتم‌ها و مکانیزم‌های شناسایی و بلوکه‌سازی اوباش اینترنتی هستند چون به شدت فضای وب را مخرب و ناسالم می‌کنند.

حالا یک تیم تحقیقاتی از دانشگاه Cornell دارد روی هوش مصنوعی کار می‌کند که در آینده بتواند از پست‌ها و مکالمات افراد؛ پی به ترول بودن‌شان ببرد.

آن‌ها با بررسی بیش از ۱۲۰۰ سند ویکی‌پدیا به نتایج شگفت‌انگیزی رسیدند و یک سری قاعده و قانون استخراج کردند که می‌تواند در پیش‌بینی و شناسایی افراد مخرب اینترنتی بسیار مفید باشد.

مثلا دریافتند که همیشه یک نزاع و جدل اینترنتی با اتهام‌زنی مستقیم یک فرد به دیگری شروع می‌شود. معمولا هم آن فرد طرف مقابل‌اش را «شما» خطاب می‌کند.

نتیجه دریافتی دیگر این است که ترول‌ها سعی می‌کنند با مطرح کردن یک سوال مستقیم؛ کاربران را وارد یک حلقه بی‌نتیجه کنند. کاربر قربانی جواب سوال را می‌دهد ولی ناخودآگاه سوال دیگری مطرح می‌شود و باز هم باید جواب بدهد و دفاع کند و همین‌طور این نزاع و اظهارنظر توهینی ادامه پیدا می‌کند.

فعلا انسان‌ها قوی‌تراند

تیم محقق دانشگاه کرنل می‌گویند این ابزار هوش مصنوعی فعلا دقتی ۶۱.۶ درصدی در شناسایی ترول‌های اینترنتی دارد. انسان‌ها هنوز بهتر می‌توانند ترول‌ها را شناسایی کنند و دقتی ۷۲ درصدی را ثبت کردند اما در آینده هوش مصنوعی می‌تواند جایگزین انسان شود.

تیم کرنل می‌خواهد با استفاده از یادگیری ماشینی و نتایجی که به دست آورده‌اند، این ابزار هوش مصنوعی را آموزش دهند و به مرور قوی‌تر سازند.

شبکه‌های اجتماعی مانند توییتر با استخدام هزاران نفر؛ هم‌اکنون به طور دستی در حال شناسایی ترول‌ها است ولی مطمئنا در آینده‌ای نزدیک دیگر قادر نخواهد بود به این شیوه ادامه دهد.

پلتفرم‌های دیگری مانند اینستاگرام و فیسبوک هم نیازمند ابزارهای خودکار هوش مصنوعی برای مبارزه با اوباش اینترنتی هستند.

این شبکه‌های اجتماعی می‌توانند ابزار هوش مصنوعی دانشگاه کرنل را استفاده کرده و افراد مخرب فضای وب را پیش از شروع یک مکالمه یا نزاع اینترنتی، شناسایی و بلوکه کنند.

این اقدامی است که شرکت‌هایی مانند فیسبوک و گوگل حتما باید در جهت سالم‌سازی فضای وب انجام دهند وگرنه تا چند سال آینده، اینترنت فقط جولانگاه افراد بیمار می‌شود و کاربران سالم باید از وب خارج شوند.

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

عکس‌های دلپذیر این سلبریتی‌ها با میدجرنی نسخه پنج و این دستور ایجاد شده که شما هم می‌توانید از آن…

تصور کنید که بخواهید عکس‌هایی از شمار قابل توجهی از سلبریتی‌ها داشته باشید که همه در حال انجام یک کار واحد هستند، آن هم در یک شرایط نوری یکسان.در شرایط عادی که نمی‌شود به همه‌شان دیکته کرد که ژست مورد نظر ما را بگیرند. اما هوش مصنوعی…

اولم، یکی از عجیب‌ترین جانداران روی زمین – شبیه جنین نارس یا موجودات سری فیلم‌های بیگانگان

جانداری به نام Proteus anguinus که همچنین به عنوان اولم olm شناخته می‌شود، گونه‌ای سمندر است که بومی آب‌های زیرزمینی آلپ در جنوب شرقی اروپا است. این جاندار از معدود مهره‌داران غارنشین است و به دلیل شکل سر و دست‌ها  رنگ سفید مایل به صورتی و…

Fotomat: یادآوری غرفه‌های پردازش عکس دهه 1980 آمریکا که با خودرو از کنار آنها می‌گذشتند و فیلم‌…

در دوران قبل از عکاسی دیجیتال و آپلود آسان عکس‌ها (در این دومی شک دارم که فعلا در ایران ساده باشد!)، یک راه حل جذاب و نوآورانه برای ظاهر کردن فیلم‌های آنالوگ وجود داشت:  Fotomat.در طول دهه 1980، این غرفه‌های پردازش عکس در سراسر آمریکا،…

یک عکاس از هوش مصنوعی برای تصور اینکه شخصیت‌ها و سلبریتی‌های تاریخی امروز چه شکلی می‌شدند، استفاده…

یک عکاس از هوش مصنوعی (AI) استفاده کرده است تا تصور کند شخصیت‌های تاریخی مانند آل کاپون، بنجامین فرانکلین و شارون تیت اگر امروز به دنیا می‌آمدند چه شکلی بودند.این عکاس به نام آلپر یسیلاتس که در استانبول ترکیه زندگی می‌کند، پرتره های فوق…

تصور واقعیت دگرگون به کمک میدجرنی – گالری عکس

تاریخ دگرگون یک ژانر جذاب است که به بررسی چگونگی تغییر مسیر تاریخ در صورت رخ دادن برخی رویداد‌های کلیدی به گونه‌ای متفاوت می‌پردازد.یک تغییر جزئی یا یک واگرایی عمده می‌تواند تخیل ما را به کار بیندازد تا آینده‌ای کاملا متفاوت که الان جزو…

عکس‌های تصادفی که از شانس خوب عکاس مانند یک تابلو یا یک عکس خیلی حرفه‌ای شده‌اند

عکاس‌های حرفه‌ای گاهی ماه‌ها وقت صرف می‌کنند تا در زمان و مکان مشخصی حاضر باشند و تجهیزاتشان متناسب با نور و سرعت گذر سوژه و فاصله‌شان مناسب باشد تا یک عکس خوب بگیرند.اما گاهی شانس یا فرصت‌طلبی یا آمادگی ذهنی یک عکاس برای کادربندی مناسب…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
1 نظر
  1. مهسا می گوید

    آفرین به هوش مصنوعی 🙂

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.