گوگل با رونمایی از یک اپلیکیشن تازه پادکست می‌خواهد انقلابی در گوش کردن و دسترسی آسان به پادکست‌ها ایجاد کند

امروز گوگل یک اپلیکیشن پادکست مستقل برای اندروید معرفی کرد.

این اپلیکیشن به طور ساده Google Podcasts نامیده می‌شود و می‌تواند از الگوریتم‌های پیشنهادی گوگل برای بهتر گوش دادن و لذت بردن از پادکست‌های مورد علاقه سود ببرد.

در حالی‌که قبلا با استفاده از اپلیکیشن‌هایی مانند Google Play Music و دیگر برنامه‌های منتشر شده توسط شرکت‌های ثالث روی اندروید؛ کاربران می‌توانستند به فایل‌های پادکست گوش دهند ولی گوگل انتظار دارد با عرضه یک اپلیکیشن پادکست اختصاصی؛ بتواند صدها میلیون کاربر در سراسر جهان را به استفاده از اپلیکیشن Podcasts وادار سازد.

البته، گوگل پیش از این، یک تلاش ناموفق برای ساخت اپلیکیشن پادکست داشته است. گوگل در سال ۲۰۱۲ برنامه Google Listen را عرضه کرد که شکست خورد.

اپلیکیشن گوگل Podcasts برای هر کاربری که روی گوشی موبایل پادکست گوش داده باشد؛ آشنا است. این اپلیکیشن به شما اجازه می‌دهد پادکست‌های جدید را جست‌وجو، آن‌هایی که علاقه دارید را دانلود و گوش کنید یا اگر رایگان نیستند؛ آن‌ها را بخرید.

در روز اول عرضه این اپلیکیشن، امکان دسترسی به حدود ۲ میلیون پادکست وجود دارد. البته، طبیعی است که بسیاری از این پادکست‌ها را مردم شنیدند.

پیشنهادات پادکستی گوگل

وقتی اپلیکیشن Podcasts گوگل را باز می‌کنید، بخشی به نام «For you» مشاهده خواهید کرد که پادکست‌های جدیدی که مشترک شدید را نمایش می‌دهد. پادکست‌هایی که سریالی هستند و شاید شما همه را گوش کردید ولی هنوز به پایان نرسیدند یا هر روز و هر هفته یک پادکست جدید منتشر می‌شود.

همین‌طور، در بخش «For you» می‌توان فهرستی از پادکست‌های دانلود شده توسط خودتان را مشاهده کنید. وقتی کمی صفحه را به پایین اسکرول کنید، پادکست‌های محبوب جدید و معروف را مشاهده می‌کنید. این پادکست‌ها هم به طور کلی و هم به صورت دسته‌بندی نمایش داده می‌شوند.

پخش‌کننده پادکست‌ها شاید کلیدها و دکمه‌های سفارشی‌سازی کمتری نسبت به اپلیکیشن‌هایی مانند Overcast داشته باشد. شما نمی‌توانید کلید skip  یا create playlists را سفارشی‌سازی کنید.

اپلیکیشن Podcasts با گوگل اسیستنت جفت و ادغام شده است. به این معنی که شما می‌توانید در هر کجایی که گوگل اسیستنت وجود دارد؛ به جست‌وجو و اجرای پادکست‌ها بپردازید. گوگل وضعیت شما در گوش دادن به یک پادکست را در تمام محصولات‌اش به طور خودکار همگام‌سازی می‌کند.

بنابراین، اگر شما به یک پادکست در خانه تا نیمه گوش دادید؛ می‌توانید آن را به طور موقت متوقف کرده و در محل کار دوباره ادامه‌اش را گوش کنید یا اینکه در بازگشت به خانه؛ به اتمام برسانید.

افزوده شدن هوش مصنوعی

گوگل قصد دارد در ماه‌های آینده، مجموعه‌ای از ویژگی‌های جدید برنامه Podcasts را رونمایی کند. این ویژگی‌ها عموما توسط هوش مصنوعی طراحی و اجرا می‌شوند.

یکی از این ویژگی‌ها، درج زیرنویس برای پادکست‌ها است تا کاربران علاوه بر شنیدن، بتوانند یک پادکست را هم بخوانند. این ویژگی برای افراد ناشنوا یا کم شنوا، همین‌طور افرادی که در محیط‌های پر سروصدا دارند پادکست گوش می‌کنند، بسیار کاربردی و مفید خواهد بود.

یکی دیگر از اهداف غول دنیای وب از انتشار  Google Podcasts، گسترش و افزایش افرادی است که پادکست می‌سازند. تحقیقات نشان می‌دهد تنها یک چهارم سازندگان پادکست‌ها زن هستند و رنگین‌پوست‌ها بسیار کم وارد این حوزه شدند.

گوگل یک کمیته مستقلی برای تمرکز شدن روی این موضوع تشکیل داده است و می‌خواهد با تبلیغ محصولات پادکستی؛ افراد بیشتری را درگیر ساخت و تولید پادکست کند.

کاربران اندرویدی می‌توانند اپلیکیشن گوگل Podcasts را از روی گوگل‌پلی به طور رایگان دانلود و نصب کنند.

حتما منتظر شنیدن نظرات و تجربه‌های شما در استفاده از Google Podcasts هستیم. آیا این اپلیکیشن بهتر از دیگر برنامه‌های گوش دادن به پادکست ظاهر می‌شود؟ آیا همان‌طور که گوگل گفته، با نصب و استفاده از این برنامه پادکست، دیگر اپلیکیشن‌های پادکست را کنار خواهید گذاشت؟

در ماه‌های گذشته، گوگل سعی کرده برای موضوعات کاربردی یک اپلیکیشن اختصاصی بدهد. باید دید این استراتژی جواب می‌دهد و کاربران به مرور وابسته به یک اکو سیستم طراحی شده توسط گوگل می‌شوند یا خیر!

منبع: + و +


  این نوشته‌ها را هم بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]