در این سایت می‌توانید دو گوشی موبایل دلخواه را به طور سه‌بعدی و ۳۶۰ درجه با هم مقایسه کنید

1

مسلما یکی از فاکتورهای مؤثر در انتخاب یک گوشی برای خرید، ظاهر گوشی است. در اینترنت سایت‌های معتبر زیادی هستند که تصاویر موبایل‌ها را در گالری‌های عکس آنها می‌توان دید، در یوتیوب هم ویدئوهای خوب مرور و بررسی موبایل‌ها فراوان هستند. اما یک چیز جذاب در این زمینه ارائه تصویر سه‌بعدی موبایل‌هاست. طوری که شما با اشاره ماوس یا انگشت خود بتوانید گوشی را در جهات مختلف بچرخانید.
در سایت‌های مختلف به صورت پراکنده و غیرمتمرکز چنین تصاویر سه‌بعدی را می‌توان یافت. اما کمتر جایی را سراغ داریم که در آن بشود تصاویر سه‌بعدی انبوهی از موبایل‌های مطرح بازار را پیدا کرد و مهم‌تر از آن دو موبایل دلخواه را در کنار هم قرار داد و به صورت سه‌بعدی به آنها نگاه کرد.

سایت Hotspot3D به طور مجازی و ۳۶۰ درجه امکان مقایسه سه‌بعدی دو اسمارت‌فون را در همه جهت‌ها و زاویه‌ها فراهم کرده است.

به طور ساده، وارد این سایت می‌شوید و از چپ و راست دو اسمارت‌فون انتخاب و با حرکت ماوس روی آن‌ها در ابعاد و زاویه‌های مختلف، به صورت سه‌بعدی تصاویر این دو اسمارت‌فون را مشاهده خواهید کرد.

سایت Hotspot3D امکان یک مقایسه کامل و شبه واقعی را برای شما فراهم می‌کند. انگار وارد یک فروشگاه موبایل شده‌اید و هر دو اسمارت‌فون را در هر دو دست گرفته و حالا مشغول بررسی‌شان هستید.

مقایسه سه‌بعدی ۲۳ اسمارت‌فون

فهرست کاملی از اسمارت‌فون‌های برتر دنیا برای انتخاب و مقایسه با هم در اختیار شما است. به علاوه، می‌توانید رنگ هر گوشی را هم انتخاب کنید. مشخصات سخت‌افزاری و ظاهری گوشی‌ها نیز به شما نمایش داده می‌شود. آن‌طور که شمردیم؛ فعلا ۲۳ اسمارت‌فون برتر دنیا در این مقایسه ۳۶۰ درجه حضور دارند.

یک کارت اعتباری نیز به عنوان واحد اندازه‌گیری و مبنا برای دریافت اندازه درستی از گوشی‌ها قابل استفاده است.

این سایت بسیار جذاب که در نسخه بتا قرار دارد؛ سعی کرده از ارایه متن و توضیحات اضافی خودداری کند و گرافیک سایت به طور ساده‌ای مجذوب‌کننده و گیرا است. از تبلیغات و شلوغ‌بازی‌های مرسوم در سایت‌های دیگر خبری نیست و خیلی راحت می‌توانید هر گوشی را با مدل دیگری مقایسه کنید.

کلیدهایی در پایین سایت تعبیه شده تا کار شما را راحت‌تر کنند. با زدن روی این کلیدها می‌توانید دو گوشی را در جهت‌های مختلفی از جمله بالا، پایین، پنل جلو، پنل پشتی، کناره‌های چپ و راست مقایسه کنید.

اگر گوشی‌باز باشید یا به مقایسه و کنجکاوی علاقه داشته باشید؛ سایت Hotspot3D سوژه‌های زیادی برایتان فراهم می‌کند.

به طور مثال، مقایسه گلکسی نوت ۹ با آیفون ۱۰ اس و ۱۰ اس مکس یا مقایسه آیفون ۱۰ اس با آیفون‌های ۷ و ۸ حسابی مشغول‌تان خواهد کرد.

حتی می‌توانید سراغ گوشی‌های قدیمی‌تر بروید و مثلا آیفون ۷ را با گلکسی اس ۷ مقایسه کنید.

به هر حال، ایده این سایت بسیار جالب و تحسین‌برانگیز است. فکر کنم از این پس، بعد از معرفی هر گوشی رده بالایی؛ باید مدت زمانی در این سایت مشغول مقایسه آن با گوشی‌های دیگر باشیم.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

معماری‌هایی که واقعا شایسته تحسین هستند و ستایش هنری ما را برمی‌انگیزند

تناسب اجزا، انحناها، هماهنگی با فرهنگ و شرایط اقلیمی، عظمت، رنگ‌ها یا نشانه‌های قدمتی که ما را به خلسه‌های پر از تخیل می‌برند، هر کدام از اینها ممکن است یک عمارت را شاخص و برجسته کنند.در این پست بناهایی را با هم مرور می‌کنیم که هر یک از…

اگر نسخه پنجابی سریال بریکینگ بد ساخته می‌شد!

بریکینگ بد یک سریال تلویزیونی درام تلویزیونی بسیار محبوب آمریکایی است که از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۳ از شبکه AMC پخش می‌شد. این سریال توسط وینس گیلیگان ساخته شد و برایان کرانستون در نقش والتر وایت، معلم شیمی دبیرستانی که به سرطان ریه مبتلا است و…

این هنرمند با استفاده از هوش مصنوعی جمعی از ثروتمندترین آدم‌های جهان را در قالب آدم‌های فقیر تصور…

هنرمند هندی از هوش مصنوعی برای تولید تصاویری از ثروتمندترین و شناخته شده‌ترین افراد جهان - از بیل گیتس گرفته تا دونالد ترامپ - استفاده می‌کند تا تصور کند که اگر فقیر بودند چه شکلی می‌شدند.اگر آنها لباس‌های ژنده پوش پوشیده و در یک محله…

داستان قهرمانانه خواهران میرابال، فعالان دومینیکنی که به سرنگونی یک دیکتاتور کمک کردند

خواهران میرابال: پاتریا، مینروا و ماریا ترزا که در خانواده‌ای کشاورز از طبقه متوسط به دنیا آمدند، در جمهوری دومینیکن زندگی نسبتاً راحتی داشتند.اما با به قدرت رسیدن رافائل تروخیو، دیکتاتور خشن، در سال ۱۹۳۰، زنجیره‌ای از حوادث به راه…

شوخی‌های تصویری دانشگاهی – دوران عزیز پرمخاطره و گاه پرمشقت با بازدهی‌های نامعلوم

دوره دانشگاه و سختی تطابق‌های دانشجوهایی از طبقات مختلف اجتماعی و نواحی مختلف کشور و آمیزه جالب کنار هم قرار گرفتن آنها هر فعالیت عادی دیگر اجتماعی می‌شود مانند نگاه کردن به فوتبال و هر امتحان یا حتی کلاسی خاطره‌انگیز می‌شود.در اینجا…

چگونه ترانه Careless Whisper جورج مایکل موفق‌ترین موسیقی دوره حرفه‌ای او شد

برای پنجمین سال متوالی، ترانه‌ای که جورج مایکل در سال 1984 خوانده بود به عنوان آهنگ مورد علاقه بریتانیا انتخاب شد. این رتبه بندی بر اساس نظرسنجی Smooth Radio به دست آمد که بر اساس آن این ترانه 32000 رای به دست آورد. ترانه این سوپراستار فقید…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
1 نظر
  1. غلو می گوید

    سلام عالی بود
    لطفاً در مورد آیفون دو سیم کارت واقعی که فرع در چین و هنگ کنگ عرضه بشه، جزییات بیشتری بدید، مثلاً واسه ایران خوبه؟

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.