معرفی کتاب: روشنگری شگفت‌انگیز پروفسور کاریتا

0

کتاب خوب پیدا کردن، کار ساده‌ای نیست. اما اگر مدتی در اقیانوس کتاب‌ها غوطه خورده باشید، می‌توانید ترفندهایی برای پیدا کردن کتاب خوب مطابق با سلیقه خودتان پیدا کنید و یک حس ششم خوب هم پیدا می‌کنید.

به این ترتیب می‌توانید در گوگل در مورد یک کتاب سریع جستجو کنید و نیز می‌توانید از روی عنوان کتاب یا اعتیار ناشرش به نتایجی برسید. من حتی با ورق زدن سریع کتاب، خیلی سریع کلیدواژه‌هایی را در صفحات کتاب اسکن می‌کنم و معمولا کمتر پیش می‌آید که از انتخاب و خرید کتابی سرخورده بشوم

در این ساعت‌های مانده به سال نو با خودم فکر کردم که بد نیست، یکی از این کتاب‌ها را خیلی مختصر و مفید معرفی کنم.

اگر با کتاب دنیای سوفی یا کتاب‌های داستانی با بن‌مایه سیاسی میانه خوبی دارید، احتمال زیادی دارد که از کتاب روشنگری شگفت‌انگیز پروفسور کاریتا با عنوان اصلی The Curious Enlightenment of Professor Caritat هم خوشتان بیاید.

این کتاب را استیون لوکس در سال 1995 نوشته است و خوشبختانه کتاب را نشر نیلوفر با ترجمه مانی صالحی علامه منتشر کرده است.

داستان کتاب از آنجا شروع می‌شود که پروفسور نیکولاس کاریتا در دنیای تخیلی به نام نظام‌آباد یا Militaria دستگیر می‌شود چرا که به دشمنان کشور -یعنی خوشبین‌ها- تعلق خاطر پیدا کرده است.

جاستین -دانشجوی سابق او- پروفسور کاریتا را می‌رهاند تا عازم یک سفر نمادین شوند: پیدا کردن بهترین دنیای ممکن یا همان آرمانشهر یا اتوپیا.

سفر آنها از شهر حسابکده در فایده‌آباد شروع می‌شود …

کتاب روشنگری شگفت‌انگیز پروفسور کاریتا

متوجه شدید؟!

ما با یک کتاب جالب روبرو هستیم که در آن در قالب یک داستان، انواع سیستم‌های حکومتی از لحاظ پتانسیل برقراری آرمانشهر با هم مقایسه می‌شوند و مشخص می‌شود که هر یک از آنها چه معایبی دارند و در مقام عمل با ایدئولوژی برپاکننده خود، فاصله می‌گیرند و رخنه‌پذیر می‌شوند.

وقتی کتاب را می‌خوانید، متوجه می‌شوید که انگار روح سفرهای گالیور، دنیای سوفی و مزرعه حیوانات و 1984 در آن دمیده شده است.

تقریبا با اطمینان می‌توانم بگویم که این کتاب ارزشمند، در دنیای آشفته نشر و تبلیغات کتاب ما در ایران، یکی از مغفول‌ترین و مظلوم‌ترین کتاب‌های تازه است!

ایده نوشتن این کتاب وقتی به ذهن استیون لوکس رسید که سازمان عفو بین الملل از او برای سخنرانی عمومی در آکسفورد دعوت کرد. همینجا بود که او در ذهنش شخصیت تخیلی پروفسور نیکولاس کاریتا  را خلق کرد تا در قالب داستان استدلال کند که اگر دنیاهای ایده‌آل فیلسوفان بزرگ بتوانند ایجاد شوند، ما عملا با چه دنیاهایی روبرو خواهیم شد.

پس خلاصه کنم، اگر سرگشته کار دنیا و سیستم‌های اداره‌کننده ناقص آن هستید و با خودتان مدام کلنجار می‌روید که آیا واقعا ساخت دنیاهای بهتر ممکن است، مطالعه این کتاب می‌تواند برایتان بسیار تامل‌برانگیز و جالب باشد.

اگر کتاب را خوانده‌اید، مایلم که نظر شما را بدانم.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

مرگبارترین روز در تاریخ، چه روزی بود و چطور رخ داد؟

انسان‌های راه‌های زیادی برای کشتن هم در طول تاریخ ابداع کرده‌اند: سلاح‌های هسته‌ای و زیستی ، بمب‌های آتش‌زا، گلوله‌ها، سرنیزه‌ها، ایجاد قحطی عمدی و ...کاملا قطعی نیست، اما طبق بسیاری از روایت‌ها مرگبارترین روز در تاریخ بشر در واقع نتیجه…

عکس‌هایی که جادوی پرسپکتیو را نشان می‌دهند

عکاسی به نام هوگو سوئیساس، یک عکاس خلاق مستقر در لیسبون پرتغال است. او از دوربین و مغزش برای فریب چشم بینندگان عکس‌هایش استفاده می‌کند. او کاملاً خودآموخته، اشیاء روزمره را در صحنه‌هایی که به نظر نمی‌رسد متعلق به آن‌ها هستند، قرار می‌دهد، و…

آیا چهره‌های مشهور، فرازمینی و بیگانه هستند؟! چرا چنین چیزهایی در شبکه‌های اجتماعی رواج می‌یابد +…

امروز صبح دوست گرانقدری ویدئویی از آنجلینا جولی را از یک صفحه اینستاگرام برای من فرستاد. در این ویدیو که ظاهرا از یک مصاحبه او انتخاب شده بود، روی چشم‌های او زوم می‌شد و این نکته القا می‌شد که چشمان او غیرطبیعی هستند و قرنیه و عنبیه او…

و باز هم قسمت دیگری از عکس‌های کمتر دیده شده تاریخی – گالری عکس

این عکس‌هایی که تحت عنوان عکس‌های کمتردیده شده درج میشوند، باز هم عکس‌های خوش‌شانس تاریخی هستند. لابد صدها برابر آنها عکس وجود دارد که اصلا فیلم آنها برای همیشه گم شده و خراب شده یا در آرشیو مجلات و روزنامه‌ها با تصور بی کیفیت بودن یا در…

اگر گوشی‌های موبایل، دهه‌ها زودتر اختراع می‌شدند

در دوره‌ای پس از همگانی شدن استفاده از گوشی‌های موبایل، تنوع ظاهری آنها بسیار زیاد بود و هیچ گوشی‌ای شبیه گوشی دیگر نبود. اما الان شکل همه گوشی‌ها تقریبا یکی شده است.ما خیلی منتظر گوشی‌های تاشو یا رول‌شونده ماندیم تا این یکنواختی را به…

داستان واقعی اسکینر: روانشناس مشهور دهه ۱۹۴۰- آیا او واقعا دخترش را در داخل یک جعبه برای آزمایشاتش…

بوروس فردریک اسکینر معروف به بی‌اف اسکینر یک روانشناس، رفتارشناس، نویسنده، مخترع و فیلسوف اجتماعی آمریکایی بود. او در ۲۰ مارس ۱۹۰۴ در Susquehanna در پنسیلوانیا به دنیا آمد و در ۱۸ اوت ۱۹۹۰ در کمبریج، ماساچوست درگذشت.اسکینر بیشتر به خاطر…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / قیمت وازلین ساج / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو / مجتمع فنی تهران /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / لیست قیمت تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ / سریال ایرانی کول دانلود / دانلود فیلم دوبله فارسی /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو /توانی نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /تولید محتوا /دانلود نرم افزار /

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

••4 5