« December 2005 | Main | February 2006 »

January 28, 2006

وبلاگ " یک سبد آواز نو" را دو سه هفته پیش کشف کرده بودم ، مطابق رسم نامیمون بسیاری از وبلاگرها و وب‌گردان ، به اسکن کردن سریع مطالبش اکتفا کردم و زیاد جدیش نگرفتم. چه می‌دانستم که نویسنده‌اش یک پزشک جوان مقیم لندن است که استعداد موسیقیایی و ذوقی قابل تحسین دارد؟ حتما به قطعه‌ای از "زرد ، سرخ ، ارغوانی" که از کارهای خوب خود ایشان است ، در این وبلاگ گوش کنید.

Posted by alireza1356 at 11:00 PM | Comments (12)

January 25, 2006

یک مشکل در فایرفاکس 1.5

یکی از معدود اشکالات فایرفاکس 1.5 این است که گاهی وقتی یک صفحه نصفه لود شده و دیسکانکت می‌شویم و یا حتی وقتی هنوز آنلاین هستیم ، صفحه نصفه لود شده ناپدید می‌شود و صفحه ارور فایرفاکس ظاهر می‌شود. هم در اپرا و هم در نسخه‌های قبلی فایرفاکس ، این مشکل را نداشتیم. نمی‌دانم شما هم متوجه این مشکل شده‌اید یا نه؟ این مشکل مخصوصا برای کاربران ایرانی با کانکشن کندشان خیلی آزاردهنده است.

Posted by alireza1356 at 12:00 AM | Comments (8)

January 16, 2006

"فی ل ترینگ" نابغه

اگر آی‌اس‌پی شما ، از دیتای مخابرات استفاده می‌کند ، لطفا در گوگل "فایرفاکس" را جستجو کنید. بله ، اشتباه نمی‌کنید ، فایرفاکس هم "فی ل تر" است!

hooshmand.png

در یکی از نخستین پستهایم در این وبلاگ پس از دات کام شدن ، نوشته‌ای داشتم ، درباره موجود عجیب‌الخلقه‌ و در عین حال گاه مفرحی به نام "فی ل ترینگ" هوشمند ، باز هم کمی فسفر سوزاندم و کلمه را کاویدم ، تا سرانجام به علت فیلتر این کلیدواژه دست یافتم. شرمنده‌ام!

Posted by alireza1356 at 10:52 PM | Comments (19)

January 10, 2006

اول: رادیوغربتستان راه افتاد ، دانلودش را توصیه می‌کنم.

دوم : می‌خواستم ، یک قسمت موسیقی به وبلاگم اضافه کنم ، فعلا تا راه افتادنش فایلها را بدون مقدمه در روزنوشتم می‌گذارم. برای امروز "بت چین" البته نه با صدای شجریان بلکه با صدای محمدرضا لطفی را برایتان می‌گذارم. این قطعه در یادواره استاد بنان اجرا شده است.

سوم : این گوگل را چه می‌شود ، گرچه اقدام اخیر گوگل در اجازه ندادن دانلود گوگل‌پک به کاربران ایرانی عملا زیان چندانی متوجهمان نمی‌کند ، ولی شاید این کار گوگل مقدمه تحریمهای غیرمنطقی دیگر هم باشد.شاید فردا صبح هم سرویس جستجوی گوگل هم آی‌پی‌های ایرانی را بلوک کرد. البته طبق معمول می‌شود از همین حالا روشهایی برای دور زدن ، ارائه کرد ولی چاره کار این نیست.

پی‌نوشت : یکی از دوستان ، متن فارسی و انگلیسی خطاب به بنیان‌گذاران گوگل آماده کرده‌اند و در این وبلاگ گذاشته‌اند. متن نامه بسیار خوب نوشته شده است. من در سایت digg به این نوشته لینک دادم. شاید مورد توجه علاقمندان آی‌تی غیرایرانی هم قرار بگیرد.

Posted by alireza1356 at 12:15 AM | Comments (12)

January 05, 2006

اول: نظرتان درباره گوشی موبایل سامسونگ D600 چیست؟ من مشخصات کاملش را در اینجا مطالعه کردم ، بعضی از ویژگیهایش جالب است ، شاخصترین آنها داشتن Picsel Viewer است ، با این وسیله می‌شود اسناد PDF و کلیه اسناد آفیس را در گوشی دید. این ویژگی خیلی به درد به من می‌خورد. دوربینش 2 مگاپیکسلی است ، هر چند که فوکوس خودکار ندارد. Memory card هم که می‌خورد ، بر خلاف سامسونگ D500 که کارت حافظه نمی‌خورد ، اینطوری یک MP3 player خوب می‌شود.. لازم نیست مثل D500  برای عکس گرفتن بازش کرد. کدام یک از موبایلهای نوکیا خصوصیات مشابه این مدل سامسونگ را دارد؟ اگر در گمراهی هستم و در آستانه خریدن یک جنس ناجور هستم ، من را ارشاد بفرمایید!

samsung-d600-00.jpg

دوم- یک سوال اورژانس: چطور می‌شود لیستی از اسامی و کلمات "فارسی" را به برنامه word داد و بعد بر اساس حروف الفبا مرتبشان کرد؟ سرچکی کردم ، چیزی پیدا نکردم.

پی‌نوشت1: این سونی اریکسون W800 هم زیباست و هم خصوصیات سامسونگ D600 را دارد. رنگ‌بندیش را هم دوست دارم. من هم اصلا به گوشیهای سامسونگ اعتماد ندارم ، فقط خصوصیات این مدل اخیر اغفالم کرد.تا وقتی نوکیا و سونی‌اریکسون با کارایی بهتر و قیمت مناسب باشند ، نوبت به سامسونگ نمی‌رسد. ضمن اینکه فکر می‌کنم در مورد کامرای سامسونگ فقط روی 2 مگاپیکسل بودنش تبلیغ می‌کنند ، در حالبکه فقط وضوح تصویر مهم نیست.یک مقاله فارسی هم در موردش پیدا کردم ، از وبلاگ سینا و دیگران ، گویا رضا مقدری هم از این مدل بدش نمی‌آید.

sonyericsson-w800-00.jpg

 من مدت کوتاهی با سامسونگ D500 کار کرده‌ام ، یکی از نکات آزاردهنده‌اش کند بودن ترانسفر فایلها بین PC و موبایل است. یک نکته آزاردهنده دیگر این بود که نمی‌شد بعد از اتصال آن به پورت USB ، بدون نصب نرم‌افزار وارد مموری آن شد. این موضوع وقتی در خارج خانه عکسی می‌گیرید و می‌خواهید از کافی‌نتی عکس را میل کنید و یا اینکه از عکس پرینت بگیرید ، مشکل‌ساز است. نمی‌دانم مدلهای دیگر موبایل هم همینطور هستند و یافقط سامسونگ اینطور بود.فکر می‌کنم مدلهایی که مموری کارد می‌خورند ، کمتر این مشکل را داشته باشند.

در مورد سونی اریکسون W800 ، نمی‌دانم ، می‌شود ، نرم‌افزار piscal viewer یا مشابهش را در آن نصب کرد و اسناد آفیس و pdf را دید یا نه. خوب من تا به حال از موبایل فقط آنتن‌دهیش را می‌خواستم و شارژ باطریش را و در زمینه موبایلهای جدید به کلی بی‌اطلاعم. مسئله دیگر اینکه شکل لنزش کمی ، عجیب و غریب به نظر می‌رسد.

 پس انتخابم تا به حال شد همین سونی اریکسون W800. قیمتش در بازار فکر کنم حول و حوش 400 تومان باشد.البته چک نکرده‌ام ، در سایت قیمت ، سرچ کردم.

پی‌نوشت 2: این مرتب کردن کلمات بر حسب حروف الفبا هم که کاری نداشت ، به محض باز کردن اکسل متوجه شدم.

از راهنماییهای دوستان ممنونم. یک فایده داشتن وبلاگ هم همین است ، دیگر!

Posted by alireza1356 at 11:46 PM | Comments (35)

January 03, 2006

 اول: بله ، باز هم گول خوردیم ، پروین برگشت ، مقتدرانه برگشت! سابقا دست‌کم در جامعه سنتیمان  حرف مرد یکی بود ، ولی الان پروین هم یک پا دیپلمات شده و خوب می‌داند چگونه از احساسات ملت استفاده کند. شما می‌توانید مصاحبه روز جمعه ایشان را از اینجا دانلود کنید و گوش کنید(450 کیلوبایت) ، شنیدنی است به خدا!، یکی از دانلودهای ماندگارتان خواهد شد. پروین ماند تا باز هم با ستاره‌های دیروز تیمهای شهرستانی و تیم ملی که " یک کامیون بهشون وصله" کار کند و باز هم در استادیوم با بردهای پرسپولیس "عشق" کند.

ali parvin.jpg

یکی دو روز پیش در مجله رایانه خبر مصاحبه‌ای مجید جلالی را می‌خواندم ، چه قدر از این مربی آی‌تی دوست خوشم می‌آید ، گرچه معتقدم برای مربیگری داشتن یکی دو توانایی برجسته به تنهایی کافی نیست ، ولی در همین لیگ کذایی برتر ایران هم دیگر نمی‌شود بدون علم ، بدون انجام تمرینات آماده‌سازی از پیش‌طراحی شده و هدفمند کار کرد و امتیاز گرفت.

دوم: وقتی یک لنگر سیستم اینترنت کل یک کشور را فلج می‌کند ، دیگر بهتر است حرفی از آی‌تی و تجارت الکترونیک و آموزش الکترونیک نزنیم و خیال‌پردازی و رؤیافروشی هم تا اطلاع ثانوی ممنوع است.

Posted by alireza1356 at 11:34 PM | Comments (9)