icerocket

امروز سایت جدیدی را برای جستجوی feedها پیدا کردم:سایت icerocket. با وجود لوگوی نهچندان جالب این سایت،وقتی برای تست آن دو کلیدواژه “پزشک” و “گوگل” را جستجو کردم،متوجه شدم نتایج جالبی میدهد و در مقایسه با feedster که قبلا استفاده میکردم،تعداد نتایج بیشتری میدهد.مخصوصا تعداد بیشتری از وبلاگهای فارسی را تحت پوشش خود قرار میدهد،مثلا feedster وبلاگهایی را که از سرویس بلاگفا استفاده میکردند،ایندکس نمیکرد،ولی icerocket همه وبلاگهای بلاگفا را که خوشبختانه feed ارئه میکند،نحت پوشش قرار میدهد.توصیه میکنم حتما این سایت را تست کنید.
برخی دیگر از ویژگیهای این سایت:
– Hot Topics:در این قسمت اصطلاحا داغترین موضوعات وبلاگها لیست شدهاند که در حال حاضر google talk در صدر آنهاست.
– تعداد کلمات پستهایی را که جستجو کرده مشخص میکند.
– اگر به هر دلیل feed وبلاگ شما در ایندکس این سایت نباشد،به راحتی میتوانید آن را اضافه کنید.
– تعداد لینکهایی که به هر پست داده شده را مشخص میکند.
– اگر از نتیجهای خوشتان آمد،همانجا می توانید به آن وبلاگ اصطلاحا subscribe کنید.
– عبارات focus و exclude در زیز هر نتیجه جستجو وجود دارد که با کلیک بر روی آنها میتوانید جستجو را محدود به به یک وبلاگ کنید و یا جستجو را تعمیم دهید.
البته این سایت قسمتهای دیگری هم برای جستجو در خبرها، کل وب، تصاویر موبایل،تصاویر وب و همچنین جستجوی فایلهای صوتی و تصویری دارد که به پای قسمت جستجوی وبلاگهای این سایت نمیرسند.
بک قسمت جالب هم برای اضافه کردن RSS به وبلاگهایی که RSS ندارند،دارد، به نام RSS builder که کار با آن آسان است.همانطور که میدانید بسیاری از وبلاگهای ایرانی از سایتهای رایگانی مانند پرشین بلاگ استفاده میکنند که RSS ارائه نمیکند،سایتهای مثل icerocket این امکان را به نویسندگان این وبلاگها می دهند که RSS را به وبلاگشان اضافه کنند.منتها این کار به صورت دستی باید انجام شود.اگر بخواهم دقیقتر توضیح بدهم نحوه کار به این ترتیب است که ابتدا باید یک اکانت رایگان در این سایت ایجاد کنید و بعد کدی به شما ارائه میشود که با قرار دادن آن در وبلاگتان، ویزیتورهای وبلاگتان را متوجه میکنید که وبلاگتان خروجی feed دارد. تنها عیب این روش این است که هر بار بعد از فرستادن یک پست در وبلاگتان باید به اکانت خود در icerocket بروید و عین همان پست را این بار در icerocket منتشر کنید.
این هم لینک مطالبی که در وبلاگم در بلاگر، درباره RSS ، نوشته بودم:
http://1physician.blogspot.com/2005/06/rss-weblogs.html
http://1physician.blogspot.com/2005/06/blog-post_08.html
http://1physician.blogspot.com/2005/06/blog-post_09.html
سلام. در خبرچین لیک داده شد.
سلام. ممنوم از توضیحات. درخشان پیشتر معرفی کرده بود، اما این توضیحات خیلی مفید بودند.
راستی پیشنهاد میکنم لینک چند تا مطلبی که پیشتر در مورد RSS نوشته بودید را آخر همین پست اضافه کنید. چون مطالب مفیدی بودند. ممنون.