icerocket

امروز سایت جدیدی را برای جستجوی feedها پیدا کردم:سایت icerocket. با وجود لوگوی نه‌چندان جالب این سایت،وقتی برای تست آن دو کلیدواژه “پزشک” و “گوگل” را جستجو کردم،متوجه شدم نتایج جالبی می‌دهد و در مقایسه با feedster که قبلا استفاده می‌کردم،تعداد نتایج بیشتری می‌دهد.مخصوصا تعداد بیشتری از وبلاگهای فارسی را تحت پوشش خود قرار می‌دهد،مثلا feedster وبلاگهایی را که از سرویس بلاگفا استفاده می‌کردند،ایندکس نمی‌کرد،ولی icerocket همه وبلاگهای بلاگفا را که خوشبختانه feed ارئه می‌کند،نحت پوشش قرار می‌دهد.توصیه می‌کنم حتما این سایت را تست کنید.

icerocket

برخی دیگر از ویژگیهای این سایت:

Hot Topics:در این قسمت اصطلاحا داغترین موضوعات وبلاگها لیست شده‌اند که در حال حاضر google talk در صدر آنهاست.

– تعداد کلمات پستهایی را که جستجو کرده مشخص می‌کند.

– اگر به هر دلیل feed وبلاگ شما در ایندکس این سایت نباشد،به راحتی می‌توانید آن را اضافه کنید.

– تعداد لینکهایی که به هر پست داده شده را مشخص می‌کند.

– اگر از نتیجه‌ای خوشتان آمد،همانجا می توانید به آن وبلاگ اصطلاحا subscribe کنید.

– عبارات focus و exclude در زیز هر نتیجه جستجو وجود دارد که با کلیک بر روی آنها می‌توانید جستجو را محدود به به یک وبلاگ کنید و یا جستجو را تعمیم دهید.

البته این سایت قسمتهای دیگری هم برای جستجو در خبرها، کل وب، تصاویر موبایل،تصاویر وب و همچنین جستجوی فایلهای صوتی و تصویری دارد که به پای قسمت جستجوی وبلاگهای این سایت نمی‌رسند.

بک قسمت جالب هم برای اضافه کردن RSS به وبلاگهایی که RSS ندارند،دارد، به نام RSS builder که کار با آن آسان است.همانطور که می‌دانید بسیاری از وبلاگهای ایرانی از سایتهای رایگانی مانند پرشین بلاگ استفاده می‌کنند که RSS ارائه نمی‌کند،سایتهای مثل icerocket این امکان را به نویسندگان این وبلاگها می دهند که RSS را به وبلاگشان اضافه کنند.منتها این کار به صورت دستی باید انجام شود.اگر بخواهم دقیقتر توضیح بدهم نحوه کار به این ترتیب است که ابتدا باید یک اکانت رایگان در این سایت ایجاد کنید و بعد کدی به شما ارائه می‌شود که با قرار دادن آن در وبلاگتان، ویزیتورهای وبلاگتان را متوجه می‌کنید که وبلاگتان خروجی feed دارد. تنها عیب این روش این است که هر بار بعد از فرستادن یک پست در وبلاگتان باید به اکانت خود در icerocket بروید و عین همان پست را این بار در icerocket منتشر کنید.

این هم لینک مطالبی که در وبلاگم در بلاگر، درباره RSS ، نوشته بودم:

http://1physician.blogspot.com/2005/06/rss-weblogs.html
http://1physician.blogspot.com/2005/06/blog-post_08.html
http://1physician.blogspot.com/2005/06/blog-post_09.html


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

معماری‌هایی که واقعا شایسته تحسین هستند و ستایش هنری ما را برمی‌انگیزند

تناسب اجزا، انحناها، هماهنگی با فرهنگ و شرایط اقلیمی، عظمت، رنگ‌ها یا نشانه‌های قدمتی که ما را به خلسه‌های پر از تخیل می‌برند، هر کدام از اینها ممکن است یک عمارت را شاخص و برجسته کنند.در این پست بناهایی را با هم مرور می‌کنیم که هر یک از…

اگر عاشق یک فیلم بودید و با بودجه کافی یک اتاق خوب در سبک و سیاق آن فیلم می‌ساختید

ما اگر خیلی عاشق یک فیلمی باشیمِ پوستری چاپ می‌کنیم و بالای سرمان می‌زنیم و هر روز نگاهی به آن می‌اندازیم یا مقاله‌ای در موردش می‌نویسم.اما فراتر از آن اگر قرار بود، اتاق خواب یا اتاق هتلی به سبک یک فیلم بسازیمِ چطور از آب درمی‌آمد.…

بال‌های پرنده نورثروپ: کاوشی در هواپیمای XB-۳۵ افسانه‌ای با عکس‌های کمتر دیده شده

نورتروپ XB-۳۵ گواهی‌ای بر روح پرشهامت نوآوری در صنعت هوانوردی در اوایل دهه ۱۹۴۰ بود.XB-۳۵ که توسط شرکت نورتروپ Northrop با همکاری نیروی هوایی ارتش ایالات متحده توسعه یافت، یک هواپیمای آزمایشی بود که مرز‌های مهندسی هوانوردی را جابجا کرد.…

روجلدهای خاطره‌انگیز مجموعه کتاب های طلایی که کودکی‌مان را رنگی می‌کردند!

عبدالرحیم جعفری، پایه گذار انتشارات امیرکبیر و کتاب های طلایی، است. او ۱۲ آبان ۱۲۹۸ در تهران زاده شد. عبدالرحیم جعفری در سال ۱۳۲۸ انتشارات امیرکبیر را پایه گذاشت. و در سال ۱۳۴۰ انتشار مجموعه ی کتابهای طلائی را آغاز کرد. کتابهای طلایی مجموعه…

خانه کوچک هم می‌تواند محل زندگی شادی باشد، اگر چیدمان هوشمند و به‌روز در آن استفاده شده باشد

کسانی که در کودکی در خانه‌های بزرگ زندگی کرده‌اند، چندان میانه‌ای با خانه‌های آپارتمانی ۵۰ - ۶۰ متری که این روزها آنها را هم به سختی می‌شود خرید، ندارند. اما تصور کنید که ساخت و سازها متفاوت بودند و کسی به فکر مصرف‌کننده جوان کم‌درآمد بود و…

در مورد این عکس‌ها فقط می‌توانیم بگوییم چیزها به نحو عجیب یا خنده‌داری، سر جای خودشان نیستند!

ما در طول زندگی آدم زیاد دیده‌ایم که سر جای خود نبوده، اما در مورد اشیا، گاهی نبودن آنها در سر جای خودشان یا کاربرد بدیع آنها برای خودش یک طنز و شگفتی می‌شود، در این سری عکس‌های می‌خواهیم تعدادی از این موارد را با هم مرور کنیم:راهی…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / قیمت وازلین ساج / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو / مجتمع فنی تهران /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / لیست قیمت تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ / سریال ایرانی کول دانلود / دانلود فیلم دوبله فارسی /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو /توانی نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /تولید محتوا /دانلود نرم افزار /
2 نظرات
  1. خبرچین می گوید

    سلام. در خبرچین لیک داده شد.

  2. فرهنگ می گوید

    سلام. ممنوم از توضیحات. درخشان پیشتر معرفی کرده بود، اما این توضیحات خیلی مفید بودند.
    راستی پیشنهاد می‌کنم لینک چند تا مطلبی که پیش‌تر در مورد RSS نوشته بودید را آخر همین پست اضافه کنید. چون مطالب مفیدی بودند. ممنون.

نظرات بسته شده است.

••4 5