icerocket

امروز سایت جدیدی را برای جستجوی feedها پیدا کردم:سایت icerocket. با وجود لوگوی نه‌چندان جالب این سایت،وقتی برای تست آن دو کلیدواژه “پزشک” و “گوگل” را جستجو کردم،متوجه شدم نتایج جالبی می‌دهد و در مقایسه با feedster که قبلا استفاده می‌کردم،تعداد نتایج بیشتری می‌دهد.مخصوصا تعداد بیشتری از وبلاگهای فارسی را تحت پوشش خود قرار می‌دهد،مثلا feedster وبلاگهایی را که از سرویس بلاگفا استفاده می‌کردند،ایندکس نمی‌کرد،ولی icerocket همه وبلاگهای بلاگفا را که خوشبختانه feed ارئه می‌کند،نحت پوشش قرار می‌دهد.توصیه می‌کنم حتما این سایت را تست کنید.

icerocket

برخی دیگر از ویژگیهای این سایت:

Hot Topics:در این قسمت اصطلاحا داغترین موضوعات وبلاگها لیست شده‌اند که در حال حاضر google talk در صدر آنهاست.

– تعداد کلمات پستهایی را که جستجو کرده مشخص می‌کند.

– اگر به هر دلیل feed وبلاگ شما در ایندکس این سایت نباشد،به راحتی می‌توانید آن را اضافه کنید.

– تعداد لینکهایی که به هر پست داده شده را مشخص می‌کند.

– اگر از نتیجه‌ای خوشتان آمد،همانجا می توانید به آن وبلاگ اصطلاحا subscribe کنید.

– عبارات focus و exclude در زیز هر نتیجه جستجو وجود دارد که با کلیک بر روی آنها می‌توانید جستجو را محدود به به یک وبلاگ کنید و یا جستجو را تعمیم دهید.

البته این سایت قسمتهای دیگری هم برای جستجو در خبرها، کل وب، تصاویر موبایل،تصاویر وب و همچنین جستجوی فایلهای صوتی و تصویری دارد که به پای قسمت جستجوی وبلاگهای این سایت نمی‌رسند.

بک قسمت جالب هم برای اضافه کردن RSS به وبلاگهایی که RSS ندارند،دارد، به نام RSS builder که کار با آن آسان است.همانطور که می‌دانید بسیاری از وبلاگهای ایرانی از سایتهای رایگانی مانند پرشین بلاگ استفاده می‌کنند که RSS ارائه نمی‌کند،سایتهای مثل icerocket این امکان را به نویسندگان این وبلاگها می دهند که RSS را به وبلاگشان اضافه کنند.منتها این کار به صورت دستی باید انجام شود.اگر بخواهم دقیقتر توضیح بدهم نحوه کار به این ترتیب است که ابتدا باید یک اکانت رایگان در این سایت ایجاد کنید و بعد کدی به شما ارائه می‌شود که با قرار دادن آن در وبلاگتان، ویزیتورهای وبلاگتان را متوجه می‌کنید که وبلاگتان خروجی feed دارد. تنها عیب این روش این است که هر بار بعد از فرستادن یک پست در وبلاگتان باید به اکانت خود در icerocket بروید و عین همان پست را این بار در icerocket منتشر کنید.

این هم لینک مطالبی که در وبلاگم در بلاگر، درباره RSS ، نوشته بودم:

http://1physician.blogspot.com/2005/06/rss-weblogs.html
http://1physician.blogspot.com/2005/06/blog-post_08.html
http://1physician.blogspot.com/2005/06/blog-post_09.html

اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با ۱۸ سال سایقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

صخره‌های عجیب فنلاندی موسوم به کوماکیوی – هزاران سال تعادل و مبارزه با جاذبه

کوماکیوی Kummakivi یک کلمه فنلاندی است که در انگلیسی به معنی "سنگ عجیب" است. این کلمه اغلب برای توصیف نوعی تشکیل سنگ که شکلی عجیب یا غیرعادی دارد استفاده می‌شود. این نوع سنگ‌ها در سرتاسر فنلاند یافت می‌شوند و به دلیل ظاهر منحصر به فردشان…

جورج اسپنسر میلت: مرگ دردناک به خاطر فرار از بوسیده شدن!

جورج اسپنسر میلت یک پسر ۱۵ ساله که در ساختمان متروپولیتن لایف نیویورک در سال ۱۹۰۹ کار دفتری می‌کرد. در پانزدهمین سالگرد تولدش، همکاران زنش او را مسخره کردند و تظاهر کردند که در نظر دارند که برای هر سال زندگییک بار او ببوسند. میلت به شوخی از…

فهرست فیلم های برتر سال ۲۰۲۲ با استفاده از امتیازبندی جوایز اصلی اهدا شده در جشنواره های مطرح

فهرست فیلم های برتر سال ۲۰۲۲ با استفاده از اطلاعات زیر تدوین شده است: ۱-جوایز اصلی اهدا شده در جشنواره های مطرحی چون کن، ونیز، برلین، ساندنس و... ۲- جوایز انجمن های منتقدانی چون نیویورک، لس آنجلس، واشنگتن دی.سی و... ۳-فهرست فیلم…

عکس‌هایی که به ما جلوه‌ای عجیب و جالب از دوره ویکتوریایی و ادواردین در انگلیس می‌دهند

دورهٔ ویکتوریا یا دورهٔ ملکه ویکتوریا، که گاهی دورهٔ ویکتوریایی نیز گفته می‌شود، دورهٔ اوج انقلاب صنعتی در بریتانیا و اوج امپراتوری بریتانیا بود. پس از ویلیام چهارم، که خود جانشین جرج چهارم بود، در ۱۸۳۷، ملکه ویکتوریای ۱۸ساله به تخت…

تصور شاهان صفوی بر اساس شرح متنی جهانگردان و افراد شاخصی که آنها را دیده و توصیف کرده‌اند

در حساب توییتر Cavid Ağa شاهان صفوی را بر اساس نوشته‌های قدیم به دقت و به صورت گرافیکی و چشم‌نوازی تصور شده‌اند.(توضیحات از ویکی پدیا) شاه اسماعیل بنا به نوشته‌های جیووانی ماریا دلی آنجیوللو شاه اسماعیل یکم (۱۷ ژوئیهٔ ۱۴۸۷ – ۲۳ مه…

سخت است باور کنیم که این عکس‌ توهم‌برانگیز، واقعا عکس است و نقاشی نیست – چرا علیرغم هوش مصنوعی…

اخیراً توجه زیادی به جهان‌های فانتزی ایجاد شده در هنر هوش مصنوعی شده است. با این وجود عکاسی هنوز قدرت و تازگی خاص خودش را دارد و می‌تواند جادو کند و صحنه‌های فانتزی خیره‌کننده ایجاد کند. برخی از عکس‌های تارین گلدمن -عکاس آفریقای جنوبی-…

آگهی متنی در «همه» صفحات
کلینیک زیبایی / عمل بای پس معده / کاشت مو / بهترین جراح چاقی / متخصص زنان رشت / خرید گوشی با حکمت کارت / پمپ آب صابون / buy telegram members / جراحی چاقی تهران / پی آر پی موثرترین درمان آرتروز زانو / دکتر فارغ پور – متخصص زنان / خرید خودنویس / خرید دستگاه لیزر تیتانیوم / پمپ اسید / خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / کمپ ترک اعتیاد / دانلود سریال / انواع مکمل های زینک / کلاه کاسکت / درمان سریع سیاتیک و دیسک کمر / متخصص زنان / کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان / کاشت مو / شیشه اتومبیل / دانلود سوالات استخدامی آموزش و پرورش / ثبت برند / سرور مجازی / فروشگاه اینترنتی زنبیل / مشاوره حقوقی تلفنی / وکیل / خرید ساعت دیواری / لیزر درمانی بواسیر / ساعت تبلیغاتی / تجهیزات پزشکی / خرید سرور مجازی / تعمیر ماشین ظرفشویی / خرید تتر / متخصص ارتودنسی / چاپ لیوان / حمل بار دریایی از چین / بهترین سریال های ایرانی / داروخانه اینترنتی آرتان / فروشگاه آنلاین زوجیم / چاپ کلاه / کاشت مو / درمانکده / کاشت مو / پزشکا / قیمت ساک پارچه ای / تحلیل تکنیکال فارکس / سایت نوبت دهی دکتریاب / بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران / بهترین سریال های کره ای / دکتر فارمو / کتاب صوتی رایگان / تولید محتوا / دانلود نرم افزار / مجتمع فنی ونک / سریال جدید / داروخانه آنلاین تینا / سایت ترجمه تخصصی رایت می /

2 نظرات
  1. خبرچین می گوید

    سلام. در خبرچین لیک داده شد.

  2. فرهنگ می گوید

    سلام. ممنوم از توضیحات. درخشان پیشتر معرفی کرده بود، اما این توضیحات خیلی مفید بودند.
    راستی پیشنهاد می‌کنم لینک چند تا مطلبی که پیش‌تر در مورد RSS نوشته بودید را آخر همین پست اضافه کنید. چون مطالب مفیدی بودند. ممنون.

نظرات بسته شده است.

•• 4 5