با Amplify، مطالب جالب اینترنت را به اشتراک بگذارید!

7

این روزها راه‌های زیادی برای اشتراک مطالب نوشتاری و چندرسانه‌ای وب پیدا می‌شود. شما می‌توانید در مورد موضوع مود علاقه خود، پستی بنویسید. می‌توانید با «دلیشس» لینکی به آن بدهید. می‌توانید با استفاده از سایت‌های لینک‌دهی جمعی، مطلب را به رأی عمومی بگذارید تا اگر جالب باشد، داغ شود. می‌توانید در مورد مطلب توییت کنید و …

اما سازندگان سایت‌های وب 2.0، از پا ننشسته‌اند و هر روز، شیوه جدیدی از اشتراک را به کاربران اینترنت معرفی می‌کنند.

Amplify هم یکی از این سایت‌هاست: حتما برایتان پیش آمده که یک جمله یا پاراگراف خاص در یک صفحه نظرتان را جلب کرده، یا در یک صفحه تنها یک عکس خاص به نظرتان مهم بوده است، یا یک ویدئو بیشتر از همه اجزای صفحه برایتان اهمیت داشته است.

در این حالت چگونه مطلب مورد نظر را به اشتراک می‌گذارید؟ بدیهی است که مجبور هستید، مثلا بنویسید به عکس سوم این صفحه توجه کنید، پاراگراف آخر را بخوانید،…

و باز آشکار است که این کار محتاج صرف وقت و تحمل اندکی زحمت است. سایت‌های وب 2.0 برای این خلق می‌شوند که اشتراک‌گذاری را ساده و آسان کنند.

Amplify، ساتی است که به این نیاز شما پاسخ می‌دهد. کار با این سایت بسیار ساده است:

– به این سایت بروید و نام کاربری و پسورد، اکانت توییتر و ایمیل خود را وارد کنید.

– افزونه فایرفاکس این سایت را نصب کنید و مروگر را راه‌اندازی مجدد کنید.

– این آیکون را در کنار آدرس خواهید دید:

– حالا هر وقت به صفحه‌ای رفتید و خواستید قسمت خاصی از آن را برجسته کنید و کاربران دیگر را به آن قسمت خاص ارجاع بدهید، کافی است روی همین آیکون کلیک کنید.نوار Amplify ظاهر می‌شود:

– موس را به روی قسمت مورد نظر ببرید و یک کلیک بکنید، عکس، ویدئو، جمله یا پاراگراف مورد نظر انتخاب می‌شود:

– بعد از این که کارتان تمام شد، روی Click here ro Amplify it!‌کلیک کنید.

– مطالب مورد نظر به اکانت شما در Amplify منتقل می‌شود.

– شما می‌توانید عنوانی برای مطلب بنویسید و مختصری در مورد آن توضیح دهید.

– با این کار در واقع کلیپی از یک صفحه وب درست کرده‌اید.

– با اتمام کار لینک کلیپ شما در Amplify به همراه عنوانی که برای ان نوشته‌اید به توییتر ارسال می‌شود.

به نظرم بد نباشد که از این به بعد به جای لینک خشک و خالی به یک صفحه وب، این شیوه اشتراک را هم گاه بیازماییم. در واقع با این کار یک پردازش جمعی روی مطالب وب انجام می‌شود.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

تصور واقعیت دگرگون به کمک میدجرنی – گالری عکس

تاریخ دگرگون یک ژانر جذاب است که به بررسی چگونگی تغییر مسیر تاریخ در صورت رخ دادن برخی رویداد‌های کلیدی به گونه‌ای متفاوت می‌پردازد.یک تغییر جزئی یا یک واگرایی عمده می‌تواند تخیل ما را به کار بیندازد تا آینده‌ای کاملا متفاوت که الان جزو…

داستان واقعی اسکینر: روانشناس مشهور دهه ۱۹۴۰- آیا او واقعا دخترش را در داخل یک جعبه برای آزمایشاتش…

بوروس فردریک اسکینر معروف به بی‌اف اسکینر یک روانشناس، رفتارشناس، نویسنده، مخترع و فیلسوف اجتماعی آمریکایی بود. او در ۲۰ مارس ۱۹۰۴ در Susquehanna در پنسیلوانیا به دنیا آمد و در ۱۸ اوت ۱۹۹۰ در کمبریج، ماساچوست درگذشت.اسکینر بیشتر به خاطر…

چرا هنگامی که می‌خواهند عکسی از ما بگیرند، ناخودآگاه سرمان را کج می‌کنیم؟

وقتی در فیس بوک، اینستاگرام یا سایر سایت‌های رسانه اجتماعی پر از عکس هستیم، احتمالاً متوجه یک روند در زبان بدن کاربران خواهیم شد. هنگام عکس گرفتن و مواجهه با دوربین، برخی افراد به طور خودکار سر خود را به یک طرف خم می‌کنند. به نظر می‌رسد که…

چرا بسیاری از ساختمان‌های تاریخی در بریتانیا دارای پنجره‌های آجرکوبی شده هستند؟

زمانی در بریتانیای کبیر داشتن پنجره در خانه‌ها و ساختمان‌ها بسیار گران از آب درمی‌آمد! چرا؟!چون در سال ۱۶۹۶ با وضع مالیات بر پنجره که بسیار در جامعه منفور بود، وضعیت تغییر کرد. در این زمان مالیات بر صاحبان املاک را بر اساس تعداد…

روجلدهای خاطره‌انگیز مجموعه کتاب های طلایی که کودکی‌مان را رنگی می‌کردند!

عبدالرحیم جعفری، پایه گذار انتشارات امیرکبیر و کتاب های طلایی، است. او ۱۲ آبان ۱۲۹۸ در تهران زاده شد. عبدالرحیم جعفری در سال ۱۳۲۸ انتشارات امیرکبیر را پایه گذاشت. و در سال ۱۳۴۰ انتشار مجموعه ی کتابهای طلائی را آغاز کرد. کتابهای طلایی مجموعه…

۱۱ رخدادی که تاریخ دنیا را تغییر دادند به روایت میدجرنی

گرچه از اکثر این وقایع تاریخی عکسها و فیلم‌های زیادی وجود دارد، اما می‌خواهیم با میدجرنی آنها را بازسازی کنیم. شاید تمرینی شود برای بازافرینی رخدادهایی که از آنها عکسی گرفته نشده یا عکاسی در زمان آنها اصلا اختراع نشده بود.شروع جنگ جهانی…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
7 نظرات
  1. نیما می گوید

    دکتر جان سلام
    امید که کسالت رفع شده باشه .
    مطلب جالبی بود . عاشق این نوع مطالبت که چیزهایی جدید رو در مورد اینترنت معرفی می کنه هستم
    موفق باشی

  2. hamidreza می گوید

    مثل همیشه عالی.
    ممنون که هستید و می نویسید.

  3. نیما می گوید

    چه عجب در این روزها کمی هوای تازه در وبلاگستان پیدا شد.

  4. مریم افتخاری می گوید

    با سلام
    به مطلبتان در آمپلی فایر گل آقا لینک دادم
    http://golagha.ir/weblogs/amplifier/?ty=20&id=3404

  5. Mojtaba می گوید

    لطفابه ادرسم مطالب جدیدارسال کنید ممنون

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.