حرفهایی در مورد کیندل

راستش قبل از نوشتن هر مطلب، یکی از دغدغههایم این است که مطلب واقعا برای خوانندهها کاربردی باشد وگرنه این روزها هر روز دهها مطلب در مورد سایتهای اشتراک ویدئو، شبکههای اجتماعی یا گجتها میتوان نوشت که هیچ کدامشان عملا به کار اکثریت قریب به اتفاق کاربران ایران نمیآید.
اما در این میان من گاهی مطالبی را مینویسم که گرچه عملا فایدهای برای ما ندارند، اما دورنمایی از زندگی و روتینهای شهروندان غربی به دست ما میدهند و ما را متوجه شکاف عظیم تکنولوژیک بین ما و دیگران میکنند.
هر وقت که به کتابفروشی کیندل آمازون سر میزنم، سرگیچه میگیرم. سرگیجه میگیرم از آن همه کتاب نازنین و از آن اقیانوس بزرگ معرفت، که با باید با انتظار بسیار به صورت قطرهای و سنتی میل کنیم.
به راستی چه وقتی زیرساختهای ارتباطی ، نحوه مدیریت شرکتهای انتشاراتی و بازرگانی آنلاینمان، بستر مناسب برای فروش آنلاین کتاب به صورت الکترونیک را فراهم میکنند؟
مثال عرض میکنم:
1- یک ماه است که منتظر خرید آخرین کتاب هاروکی موراکامی هستم (از دو که حرف میزنم) ، اما چاپ اول کتاب تمام شده و باید منتظر چاپ دومش باشم که فعلا از آن خبری نیست.
2- صدها و هزاران جوان علاقهمند را در روستاها و شهرهای دورافتاده در نظر بگیرید که فقط اسم کتابها را میشوند، چه بسا خواندن چند کتاب، دریچههای تازهای را به صوی ذهن آنها باز کند.
باقی مسائل بماند برای بعد.
اما فارغ از مسائلی که گفته شد، خبر تازه در مورد آمازون و کتابفروشیاش این است که از امروز نسخه بتای سرویس کیندل برای وب، به راه افتاده است.
یعنی، شما میتوانید قسمتهای رایگان کتابهای کیندل را به سادگی کپی پیست کردن یک کد، در وبلاگ یا سایت خود قرار بدهید.
به نظر من که چیز بسیار خوبی است. البته فعلا کتابهای معدودی این قابلیت را دارند و احتمالا آمازون به تدریج کتابهای بیشتر را دارای این ویژگی خواهد کرد.
فعلا فقط کتابهایی که در ستون سمت راست صفحهشان، عبارت Read first chapter FREE دیده شود، این قابلیت را دارند.
بد نیست که به بهانه نقل این خبر تازه، یک نکته دیگر را هم در مورد کتابهای کیندل یادآوری کنم، شاید نشنیده باشید.
برای خواندن کتابهای کیندل لازم نیست، حتما دستگاه کیندل را داشته باشید، شما با کامپیوتر خود یا گوشی آیفون، بلکبری یا اندروییدی خود و یا آیپد هم میتوانید از این کتابها استفاده کنید. این مطلب شامل قسمتهای رایگان کتابها که برای نمونه گذاشته میشود، هم میشود.
کیندل برای پیسی، یک برنامه حدودا 8 مگاباتی است که بعد از نصب آن میتوانید به راحتی، کتابهای کیندل را بدون نیاز به دستگاه کیندل بخوانید و لذت ببرید.
عالیه
آقا ممنون،برای من مفید بود.
در ضمن وقتی کتاب معرفی می کنی خیلی خوشحال میشم،
چون معمولا نمیدونم چه کتابی بخونم ولی با خیال راحت کتاب هایی رو که معرفی می کنی میخونم
وجود یک device مثل کیندل کاملا میتونه زندگی آدم رو متفاوت کنه. من البته Nook خریدم و باید بگم که تجربه فوقالعادهایه. کاملا میتونم تاریخ زندگیم رو به قبل و بعد از داشتن ایبوک ریدر تقسیم کنم.
فروش کتابهای الکترونیکی و به تبعش همهگیر شدن کتابخوانها به نظرم اگه مورد توجه افرادی که سرمایه کافی دارن و دنبال موضوعات بکر میگردن قرار بگیره میتونه تو ایران سریع «بگیره» و به نتیجه برسه. پیشزمینهش فکر میکنم اینه که سرمایهگذارها بتونن با مثلاً ایرانسل به توافق برسن که بتونه برای پخش و همینطور ساز و کار پرداخت بسترها رو براشون فراهم کنه. از جمله مزایای عمدهش اینه که خیلیها که توی شهرستانها عملاً امکان خرید خیلی از کتابها رو ندارن این امکان براشون فراهم میشه و از طرف دیگه با حذف هزینهی چاپ و کاغذ، قیمت کتاب کاهش پیدا میکنه.
سلام آقای دکتر شما از چه Device ی برای خوندن کتاب استفاده می کنید؟
سلام جناب مجیدی.
میشه لطفا مکان دقیق کیندل ادیشن را بفرمایید. در سایت آمازون نبود.
We’re sorry. Kindle for PC is not currently available in Iran.
بنده به شدت به دنبال این دستگاه فوق العاده بودم و می خواستم در سفر نزدیکی که به خارج از کشور دارم، دستگاه رو به آدرس هتلم سفارش بدم اما چند مورد به شدت من رو دودل کرده که در ادامه ذکر می کنم.
اول : کیندل به نوعی بر اساس نواحی جغرافیایی فروخته میشه یعنی اگر شما کیندل UK سفارش بدهید، دیگر نمی توانید از کتاب های فروشگاه US رو بخرید و مطالعه کنید، حتی اگر با PC سفارش بدید و منتقل کنید به Kindle ، پس از اتصال کیندل به اینترنت، محتویات Sync میشن و کتاب های US پاک میشند! (این موضوع مستقیما در ارتباط با DRM هست.)
دوم اینکه در همه جا گفته شده Kindle در کار با PDF ها دچار ضعف هست ، اما هیچ جا دقیقا این موضوع بررسی نشده.
سوم اینکه من نفهمیدم این PDF هایی که من از اینور اونور دانلود می کنم روش قابل خوندنه؟ (Non-DRM PDF )
البته بنده بیشتر DX چشمم رو گرفت.
این چند لینک بسیار مفید هستند در این ضمینه که Review ویدئویی هم داره، هم برای Functionality و هم در مورد Handle کردن PDF ها.
http://www.the-ebook-reader.com/kindle-wifi-review.html
http://www.the-ebook-reader.com/kindle-3-pdf-review.html
و
http://www.the-ebook-reader.com/kindle-dx.html
http://www.the-ebook-reader.com/kindle-dx-pdf-review.html
آقا این کتاب آقای موراکامی اومده من از نشر چشمه خریدمش . من هم خیلی دنبالش بودم . تا تموم نشده بدو !
سلام.برنامه کیندل برای پی سی که در ایران قابل دانلود نیس.چه کنیم؟
سلام آقای دکتر :
در واقع کیندل از محصولاتی است که زندگی را واقعا متفاوت می سازد. البته من در مورد خرید از آمازون هیچگاه مشکلی نداشته ام و اگر کمکی از دستم بر بیاید خوشحال می شوم.
در مقایسه با آی پد ، کیندل لذت بیشتری به افرادی که به حال و هوای کتابهای سنتی عادت کرده اند خواهد داد . به علاوه دیکشنری فوق العاده ای که در حین مطالعه در اختیار شما قرار می گیرد ، امکان مطالعه سریعتری را فراهم می سازد. شخصا اولین کتابی را که ظرف یک روز با کیندل خواندم (The Unemployed Millionaire ) راهرگزفراموش نخواهم کرد.
از طرف دیگر، اگر چه آی پد بسیار سنگین تر از کیندل است و دست و چشم را خسته می کند اما تصاویر رنگی و کتاب های چند رسانه ای آن مثل آلیس در سرزمین عجایب و قصه اسباب بازی هر خواننده ای را مبهوت خواهد کرد.
سلام لطفا برای تبدیل ebook pdf , chm پزشکی راهنمایی کنید
سلام اطلاعات مفیدی بود و کامنت ها هم نیاز به پاسخگویی دارند.
سری به وبلاگ بالا بزنید، وبلاگ در حال جان گرفتن است .