Instapaper اجتماعی می‌شود!

با Instapaper آشنا هستید؟

Instapaper سرویسی است که به شما امکان می‌دهد مقالات جالبی را که در اینترنت می‌بینید و می‌خواهید در فرصت مناسبی در آینده بخوانید، برایتان انبار می‌کند.

راستش من تا به امروز زیاد از Instapaper استفاده نمی‌کردم. ولی از امروز که نسخه جدید Instapaper را برای آی‌پد نصب کرده‌ام، فکر کنم که میزان استفاده‌ام بسیار بیشتر شود.

در نسخه سوم Instapaper امکانات اجتماعی جالبی اضافه شده است. حالا شما می‌توانید به راحتی مطالب جالب را به فیس‌بوک و توییتر و تامبلر و پینگ‌بورد و Evernote ارسال کنید.

جالب است که اگر در حالت آفلاین و وقتی آی‌فون یا آی‌پد شما به اینترنت متصل نیست، مطلبی را به اشتراک بگذارید، اپ صبر می‌کند و به محض آنلاین شدن اشتراک را انجام می‌دهد.

ویژگی دیگر اپ جدید، ویژگی مرور کردن مطالب لایک زده شده توسط دوستان است.

به این ویژگی‌های جدید، باید عملکرد بهتر در بارگذاری مطالب و عکس‌ها را هم اضافه کرد.


اما شاید بهتر باشد برای دوستانی که کمتر با Instapaper آشنا هستند، مختصری توضیح بیشتر بدهم.

همان طور که گفتم Instapaper سرویسی است که به شما امکان می‌دهد مقالات جالب را انبار کنید و در فرصت مناسب بخوانید.

1- چطور مطالب را بی‌دردسر به Instapaper بفرستم؟
شما می‌توانید با رفتن به اینجا از bookmarklet سایت استفاده کنید. این طوری هر وقت صفحه جالبی دیدید، کافی است در بوک‌مارک مروگر روی read later کلیک کنید.

2- من عمده مطالعه آنلاینم در گودر است، آیا راهی هست مطالب را راحت از گودر به Instapaper بفرستم؟
بله! شما نخست باید با رفتن به setting گودر خودتان، گزینه Instapaper را تیک بزنید، بعد با گزینه Send to ‌در زیر هر فید ، می‌توانید هر فید را به Instapaper بفرستید.

3- آیا راه آسان‌تری برای ارسال مطالب به Instapaper نیست؟
چرا هست! به نظر من استفاده از افزونه Instaright است. بعد از نصب افزونه شما می‌توانید با کلیک راست در هر صفحه‌ای، آن را به Instapaper بفرستید.

البته ویژگی جالب دیگر این افزونه این است که بدون رفتن به یک صفحه و تنها با راست کلیک بر روی لینک منتهی به صفحه هم می‌توانید صفحه را به Instapaper بفرستید و بدیهی است که در گودر هم می‌توانید از این ویژگی استفاده کنید.

4- اپلیکیشن Instapaper برای آی‌فون و آی‌پد واقعا چیز خوبی است. یکی از ویژگی‌های خوب آن برای ما ایرانی‌ها که اینترنت موبایلی درست و درمانی نداریم، قابلیت دسترسی آفلاین به مقالات است، شما می‌توانید تا پانصد مطلب اخیر را وقتی آنلاین هستید، وارد اپ کنید تا سر وقت بخوانید.

اپ Instapaper برای آی‌پد، البته رایگان نیست.

5- اپ مشابه برای اندرویدی‌ها سراغ نداری؟
Read It Later Pro را توصیه می‌کنم. البته رایگان نیست.

البته شما اگر از آی‌فون، آی‌پاد یا آی‌پد هم استفاده نمی‌کنید، می‌توانید با شیوه‌های دیگر مثلا ورود ساده به حساب خودتان در این سایت، مطالب را بخوانید، اما تصور می‌کنم استفاده از اپ‌های ویژه Instapaper  به مراتب کار را ساده‌تر کند.


در نوشتن بعضی از مطالب، مثل این تردید داردم، راستش من همیشه قبل از نوشتن هر مطلب پیش خودم فکر می‌کنم که مطلب به درد چند درصد خوانندگان می‌خورد. بنابراین مثلا وقتی می‌بینم که درصد محدودی از خوانندگان آی‌پاد یا آی‌فون دارند، دچار شک در نوشتن مطلب می‌شوم.

اما تصور می‌کنم حتی اگر بعضی از نوشته‌ها به کار همه نیاید، لااقل یک آگاهی زمینه‌ای و یک حس نیاز برای کسب فناوری‌ها و مهارت‌های جدید، در آنها تقویت می‌شود که همین هم برای خود غنیمتی است!

9 دیدگاه

  1. مرسی. فکر می کنم مطالب این چنینی به درد کسانی که اپل یا اندروید هم ندارند بخورد. چون روشهای بهینه تر مدیریت اطلاعات را به آگاهی همه می رساند. تا وقتی که از امکاناتی باخبر نیستیم به دنبال آن هم نمب رویم.

  2. آدم فکر میکنه وقتی یه دکتر تب داشته باشه، سریع خودش رو مداوا میکنه. اونم تب اپل!!!
    دوره‌ی نقاهت بیماری اپلی چقدره؟ [smile] [Wink]

  3. سلام
    ممنونم
    مطلب جالبی بود
    فکر کنم بطور جدی باید در فکر دو کار مهم باشید:
    1- مطلب نویسی به زبان انگلیسی را شروع کنید تا گستره خوانندگانتان را افزایش دهید.
    2-با ارائه مطالب انگلیسی می توانید جایگاه خوبی در شرکت های خارجی پیدا کنید.
    دو خصیصه اصلی موفقیت یعنی استعداد و پشتکار در شما موجود است.
    و اگر راه را درست انتخاب کنید امیدوارم روزی از مدیران برجسته گوگل یا اپل یا .. شوید. زیرا لیاقتش را دارید.
    به امید آن روز

  4. سلام دکتر
    ببخشید شمامگه Galexy نخریده بودین؟
    شمایی که استفاده کردین کدوم بهتره؟
    Ipad یا Galexy

  5. همینکه شما یک اپ با کاربرد خوب را معرفی می‌کنید باعث می‌شود که جرقه‌ی احساس نیاز در ذهن افراد بخورد و خواه نخواه هر کس که به این کاربرد علاقه یا نیاز داشته باشد به دنبال مشابه آن در پلتفرم مورد نظر خود خواهد رفت. این صرف وقت شما کاملاً نتیجه خواهد داشت و ارزشمند است.

    متشکرم.

  6. درود بر شما. در مورد شک تون برای ارسال مطالب با مخاطب کم میخواستم بگم که به نظر من حتی اگر فکر کنید که مخاطب کمی برای مطلب خاصی دارید، بهتره که ارسالش کنید. دلیلی نداره که از کلیهء مطالب، کلیهء افراد استفاده کنند. هر کس به میل خودش بخشی رو که علاقه داره استفاده میکنه. درست مثل رادیو که انواع موسیقی رو پخش میکنه و هر کس سعی میکنه اون نوع موسیقی رو که دوست داره، گوش کنه.
    من همیشه از مطالب شما لذت میبرم. مخصوصاً همین یکی که کار خواندن مقالات روی نت رو برایم به شدت ساده کرد. الان که فکر میکنم چنین راه ساده ای وجود داشته و من از وجودش بیخبر بودم، بیشتر به مفیدی مطلب شما پی میبرم.
    اکثراً مطالب شما رو با قید اسم و آدرس وبلاگ تون برای دوستان ارسال میکنم.
    شاد باشید/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]