دروغ اول آوریل فاکس نیوز چه بود؟!

خبر اول آوریل فاکس نیوز بد نبود. البته ارائه آن می‌توانست به شکل بهتر و باورپذیرتری هم صورت بگیرد.

در جریان یک برنامه، خبری منتشر شد، مبنی بر اینکه اولین اپلیکیشن دنیا که اجازه بو کردن و چشیدن غذاها و نوشیدنی‌ها را از راه دور می‌دهد، منتشر شده است. در خبر از عنوان شد که از فناوری پیتزوالکتریک برای این کار استفاده می‌شود!

مجربی برنامه -رائول مارتینز- گفت که این اپ را روی گوشی‌اش دارد، سپس به همکار این مجری، آی‌پد‌ی داده شده و به او گفته شد که این برنامه را روی آی‌پد تست کند، آن هم از طریق چشیدن صفحه آی‌پد!

خوب! حقه گرفت! جریانش را می‌توانید در این ویدئو ببینید.


راستش را بخواهید «یک پزشک» و «وبلاگینا» بدشان نمی‌آمد که یک دروغ اول آوریل درست و حسابی جور کنند. شب روز دوازدهم، آرش زاد با من در این مورد تماس گرفت. او ایده‌ای داشت که به نظر من چندان خوب نبود. سپس من پیشنهاداتی دادم:

اولین پیشنهاد من این بود که خبر نادرست مربوط به مخفی بودن یک برنامه کی‌لاگر در لپ‌تاپ‌های سامسونگ را که من در موردش در یک پزشک نوشته بودم، دنبال کنیم و وانمود کنیم که یکی از شرکت‌های وابسته به سامسونگ و ارائه‌کننده گارانتی این شرکت در ایران به خاطر خدشه‌دار کردن شهرت سامسونگ در ایران و نشر اکاذیب از من شکایت کرده است. در متن خبر من باید آه و ناله می‌کردم و بر بخت بد خود لعنت می‌فرستادم! اما آرش زاد گفت این دروغ ممکن است، خوشایند سامسونگی‌ها نباشد، چون همیشه تکذیبیه کمتر از خود خبر مورد توجه قرار می‌گیرد.

پیشنهاد دوم من این بود که خبر مربوط به پانورامای آن کتابخانه مشهور را پی بگیریم و خبری منتشر کنیم مربوط به اینکه نوشته من را یکی از نزدیکان به یکی از مقامات دیده و پیشنهاد داده من سرپرستی گروهی را برای دیجیتال کردن چند موزه ایران به عهده بگیرم. در متن خبر که البته می‌بایست با آب و تاب و تشکر فراوان از آن مقام محترم منتشر می‌شد، من باید خبر استخدام چند برنامه‌نویس و طراح وب و عکاس را کار می‌کردم.
این یکی را هم به سبب ترس از واکنش پیشبینی‌نشده خوانندگان تا زمان تکذیب خبر کار نکردم!

پیشنهاد سوم این بود که دروغ پیش و پا افتاده‌ای بگوییم مبنی بر اینکه سامسونگ اسپانسر دیجیتالی کردن چند موزه و کتابخانه در آسیا شده و در این بین مطابق اسکرین‌شات‌های که از اپ مربوطه ارائه‌ شده و خبرش به ما رسیده، چند موزه و کتابخانه در ایران هم در این طرح وارد شده‌اند.
این یکی را هم البته به خاطر اینکه، خبر چندان جنجالی‌ای نبود و نیاز به صرف وقت برای ساخت فتوشاپی اسکرین‌شات‌ها داشت کار نکردیم.

البته من واقعا در روزهای مانده به سیزده نوروز وقت کافی برای دروغ‌پردازی نداشتم! و اگر منصف باشید می‌بینید این سه دروغ هم چندان بد نبودند! شاید اگر تمرکز کافی بود، روز سیزدهم دست خالی یک پزشک را ترک نمی‌کردید!

13 دیدگاه

  1. خدا رو شکر! که چیزی نگفتی دکتر، اما من بعید می دونم با روحیه محافظه کارانه شما در انتخاب مطالب چیزی هم می گفتی، کلا خیلی محافظه کاری دکتر! و این خیلی خوبه

  2. پر امتیاز ترین کامنت لینک هم جالبه!!!(با لایک من به کامنتش،شد 52 تا!)

    ولی خفن ترین دروغ 13 ای که ایران و اینترنتی ها رو تکون داد،دروغ وین بتا در مورد اینترنت ملی بود که یه تکونی به همه داد که حواسمون به این بحث اینترنت ملی باشه!!!

  3. البته دروغ کج شدن میلاد یا فروش طبقه آخرش هم صدا کرده بود.
    می تونستید دروغ نگید و یک پرونده در مورد دروغ سیزده های ایرانی می رفتید. مثل همین دروغ های برج میلاد یا دروغ های همشهری جوان در مورد آمدن یانگوم یا …

  4. چی شد که ما ایرانیهای که از زمانهای قدیم با دروغ مخالف بودیم حالا عادت کردیم به دورغ 13 و علاقه هم به اون نشون می دیم ؟؟؟؟؟

  5. سلام .
    دروغ در همه آیین های خداوندی گناه هست . گاهی دروغ عامل نجات جان یا زندگی کسی میشه ، اما دروغی که توهم ایجاد کنه و سودی هم نداشته باشه ، گناه محض هست . ما چرا از غربی ها کار کردن و تلاش کردن و علم اندوزی و … یاد نمیگیریم و به مسائل احمقانه ای مثل دروغ گویی می پردازیم ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]