دوربین کور!

2

دوربینی که در این پست تصویر آن را می‌بینید، دوربینی است که لنز یا حس‌گر ندارد، مجهز به هیچ بخش اپتیک دیگری هم نیست. حتما با خودتان می‌گویید این چطور دوربینی است که این بخش‌ها را ندارد؟ پس چطور عکس می‌گیرد؟

در واقع این دوربین اصلا عکس نمی‌گیرد، بلکه کارش این است که با فشردن دکمه آن، این دوربین می‌گردد و عکس‌هایی را که دیگر عکاسان از منطقه مورد نظر گرفته‌اند، به شما نشان می‌دهد.

احتمالا این دوربین این کار را از طریق مشخص کردن موقعیت به یاری GPS و بعد یک جستجوی اینترنتی انجام می‌دهد.

بله! همان طور که می‌شود حدس زد، شرکت‌های بزرگ دوربین‌سازی مثل نیکون، کانن یا کداک پشت سر این دوربین کور نیستند. این دوربین را طراجی به نام «ساشا پافلیپ» در جریان یک نمایشگاه هنری، در معرض دید مردم قرار داد. این طراح می‌خواست با این کار خود، یادآوری کند که عکس‌ها، ذاتا یک ماهیت خاطره‌ای دارند و به اشتراک گذاشتن عکس‌ها در سایت‌هایی مثل فلیکر، دیگر جزئی از روند عکاسی شده است.

قابل پیشبینی است که این دوربین کاربردی جز نمایش در یک نمایشگاه هنری به عنوان یک ایده و سوژه نداشته باشد و هیچگاه کسی مشتاق نشود که آن را بخرد، اما ایده آن می‌تواند، توسط برنامه‌نویسان برای نوشتن یک اپلیکیشن مورد استفاده قرار بگیرد.

البته ما قبلا اپلیکیشن‌های را سراغ داریم که نصفه و نیمه همین کار را انجام می‌دهند، مثل اپلیکیشن color یا اپلیکیشن Google Googles، اما من اپلیکیشن‌ای که به طور مستقل کار دوربین کور را انجام بدهد، سراغ ندارم، پس منتظر می‌مانیم تا کسی با استفاده از این ایده اپ مستقل کارآمدی بنویسد.

از سوی دیگر اگر مثل من صاحب گجتی باشید که دوربین نداشته باشد ولی توانایی اجرای اپ و اتصال به اینترنت داشته باشد (آی‌پد یک)، این اپ ممکن است بیشتر به کارتان بیاید. این طوری وقتی که خودتان نمی‌توانید عکس بگیرید، دست کم، عکس‌های دیگران را می‌توانید مرور کنید.

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

همکاران سمی چه بلایی می‌توانند سرتان بیاورند + گالری عکس

همکاران شما ممکن است زیاد آدم‌های بدی به نظر نرسند و جلوه خارجی‌شان خیلی محبوب و موجه هم باشد. اما باید کسی مدتی نزدیک آنها کار کرده باشد تا بداند که چه بلایی سر زندگی و آسایش شما می‌توانند بیاورند. هیچ وسیله‌ای را نباید به آنها قرض داد و…

وقتی با اشعه ایکس از اشیای عادی عکس بگیرید؛ شگفت‌زده می‌شوید! کاری که آندری دومان کرد

مجموعه عکس‌های اشعه ایکس می‌توانند اشیاء روزمره را به روشی باورنکردنی و منحصر به فرد نشان دهند.آندری دومان، عکاس تجاری، حدود یک سال است که این کار را می‌کند. زمانی که دومان کاری را برای مشتریان انجام نمی‌دهد، دوست دارد پروژه‌های شخصی را…

بهترین کتاب های علمی تخیلی برای پرورش تخیل شما |۶۴ اثر خواندنی

تهیه فهرستی از آثار علمی تخیلی که در ایران ترجمه و منتشر شده باشند و محبوب باشند، دشوار است. کلا وقتی فهرست می‌کنیم هدف ما ترغیب خواننده به بیشتر خواندن است و نه اینکه ادعا کنیم چیز کاملی درست کرده‌ایم.پس این شما و شماری از محبوب‌ترین…

سلاح‌های مخفی و شگفت‌انگیز آلمان نازی در طی جنگ جهانی دوم

در طول جنگ جهانی دوم، آلمان نازی سرمایه گذاری زیادی در تحقیق و توسعه تسلیحات مخفی انجام داد تا بتواند بر دشمنان خود برتری یابد. برخی از برجسته ترین سلاح های مخفی که توسط آلمانی ها ساخته شده اند عبارتند از:موشک V-2: V-2 اولین موشک…

نوستالژی: سیر در لوازم التحریر قدیمی

لوازم التحریر زمان کودکی ما نه کیفیت لازم را داشتند (به جز استثنائاتی) و نه تنوع کافی را. خوبی‌اش این بود که ما اصلا نمی‌دانستیم که لوازم التحریر با کیفیت عالی‌تری هم وجود دارد و فاصله فقیر و غنی در مدارس آنقدرها هم زیاد نبود. یعنی تقریبا…

۲۵ صدای نوستالژیک فناورانه قدیمی که کودکان امروزی به صورت معمول هرگز نمی‌شنوند!

یک ستاره سینمای کلاسیک را در نظر بگیرید مثلا همفری بوگارت را. تلفن را با یک دست در دست می‌گیرد، سیگاری به لب دارد و بعد با افه خاصی شماره‌گیر را می‌چرخاند و با صدای بم مردانه‌اش می‌گوید که نلفنچی فلانجا را برایم بگیر!چنین منظره‌ای دیگر…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
2 نظرات
  1. فرشید می گوید

    تصویری توی این پست وجود نداره که آقای مجیدی!

  2. کاوه می گوید

    خیلی جالبه، چون وقتی آدم جایی میره و عکس میگیره همون چیزایی رو که با چشمش میبینه ثبت میکنه اما با این دوربین میشه صحنه هایی رو که دیگران دیدن و به احتمال زیاد ما نمیتونیم ببینیم رو، درست توی همون محل دید. مثلاً فکر کنید جایی رفتید که تابستونه و بتونید عکس زمستونشو هم ببینید یا اینکه جایی رفتید که پر از جمعیته و بتونید عکس مواقع خلوتشو تماشا کنید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.