من واقعا آنجا بودم!

نویسنده مهمان – حامد اویسی: اپلیکیشن‌ها یکی از مهم‌ترین عوامل محبوبیت گوشی‌های هوشمند و گسترش روزافزون استفاده از آن‌ها بوده‌اند. دنیای اپلیکیشن‌ها به سرعت در حال توسعه است و روزانه شاهد معرفی بسیاری از برنامه‌های جدید برای موبایل و تبلت‌ها هستیم، از بازی‌‌های جدید گرفته تا برنامه‌های کاربردی روزمره، سلامت، پزشکی و … .گاهی انبوه این اپلیکیشن‌ها شاید برای کاربران خسته کننده و تکراری باشد اما در این بین برنامه‌هایی هستند که هر چند ایده‌ی ساده‌ای در خود دارند اما به شما کمک می‌کنند که تجربه‌ تازه‌ای با گوشی هوشمند خود داشته باشید و از داشتن آن لذت ببرید.

تصور کنید که در کنسرتی حاضر هستید یا به مسافرتی رفته‌اید و می‌خواهید، با ارسال عکسی مثلا به توییتر حضور خود را در آن محل به دوستان خود اعلام کنید یا اصلا به رخ بکشید!، ارسال یک عکس، به تنهایی مدرک خوبی نیست.

اپلیکیشنی که در این پست قصد معرفی آن را داریم iWasThere Camera نام دارد که قابل نصب بر روی آی‌فون، آی‌پد و آی‌پاد تاچ خواهد بود. این اپلیکیشن به شما اجازه می‌دهد که از طریق گرفتن دو عکس، مکانی که در آن قرار دارید را به دیگران نشان دهید و تا حدی دیگران را خاطرجمع کنید که واقعا در آن محل حضور داشته‌اید. شیوه‌ کار آن بسیار ساده است. ابتدا به کمک دوربین اصلی دستگاه یک عکس از محیط اطراف خود گرفته و سپس از دوربین جلویی برای گرفتن عکس از چهره‌ی خود استفاده می‌کنید. عکس دوم (چهره) در گوشه‌ای از عکس اول قرار گرفته و می‌توانید آن را بلافاصله در فیس‌بوک آپلود کرده و یا به شخصی ایمیل کنید.

صفحه‌ی رسمی این اپلیکیشن نحوه‌ کار با آن را در سه مرحله توضیح داده است:
1) ابتدا آیکون کاربر را که نشان دهنده‌ محل قرار گرفتن چهره شماست به گوشه‌ی دلخواهی از عکس بکشید.
2) از طریق آیکون دوربین که در قسمت پایینی اپلیکیشن قرار دارد برای گرفتن عکس استفاده کنید. برنامه ابتدا به کمک دوربین اصلی، یک عکس از محیط اطراف گرفته و سپس عکس دوم را به صورت خودکار و به کمک دوربین جلویی از چهره‌ی شما می‌گیرد (در آی‌فون‌های قدیمی برای گرفتن عکس دوم باید گوشی را به سمت پشت بچرخانید).
3) عکس‌ها را می‌توانید از طریق گالری درون برنامه مشاهده کرده و آن‌ها را در فیس‌بوک به اشتراک بگذارید و یا به صورت مستقیم آن‌ها را ایمیل کنید.

این اپلیکیشن رایگان است و قابل نصب بر روی iOS 4 و بالاتر خواهد بود.
لینک برنامه در آی‌تونز

7 دیدگاه

  1. این کار رو که با یک ویرایش ساده تصویر هم میتوان انجام داد. در ضمن هیچ دلیلی برای اثبات حضور شخص در اون محل نیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]