Edward Snowden دلیل استفاده نکردن از آیفون را نرم افزار جاسوسی اپل روی این گوشی عنوان کرد.
آیا اپل در آیفون های محبوب خودش که به صورت گسترده در میان کابران رواج دارد از نرم افزار های جاسوسی که توانایی جمع اوری اطلاعات کاربران بدون اطلاع آنها را دارد استفاده می کند ؟
7 سال از شروع به کار تیم توسعه اپل برای کار روی iOS برای آیفون می گذرد. اما اکنون به گفته افشاگر کنونی و کارمند سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا و پیمانکار سابق آژانس امنیت ملی ادوارد اسنودن، اپل قادر به فعال کردن نرم افزاری به صورت پشت صحنه در گوشی خود می باشد که اطلاعات کاربران را بدون اطلاع آنان جمع اوری کند، و کاربران هم کاملا از اینکه تلفن آنها در حال جمع اوری اطلاعات است غافل می باشند.
وکیل ادوارد استودن جدیدا با خبرگزاری های روسی مصاحبه ای داشته است، که در این مصاحبه نظرات جالبی راجع به آیفون وجود دارد !
“ادوارد به هیچ عنوان از آیفون استفاده نمی کند. و تنها یک گوشی تلفن ساده دارد. به این خاطر که آیفون نرم افزاری درون خود دارد که بدون اینکه کاربر از آن بخواهد فعال می شود و به جمع اوری اطلاعات شخصی کاربر می پردازد، و این تنها دلیل امنیتی است که باعث شده ادوارد از آیفون به عنوان تلفن همراه استفاده نکند.”
آیا اسنودن از چیزی اطلاع دارد که دیگر کاربرها نمی دانند ؟
آخرین اسناد جاسوسی که خلافکاران از NSA به سرقت برده اند نشان می دهد آژانس امنیتی بریتانیا GCHQ از سیستم UDID آیفون برای ردیابی کاربران استفاده می کند.
اما درمیان اسناد و مدارک لو رفته توسط اسنودن چیزی مبنی بر استفاده اپل از نرم افزار های جاسوسی که به صورت مخفی اجرا شود و اطلاعات کاربران را جمع اوری کند وجود ندارد.مسلما نظر اسنودن و وکیل ایشان در روز های آینده جالب خواهد بود و مورد توجه کاربران آیفون قرار خواهد گرفت.
بعید میدونم فقط آیفون اینجوری باشه. باید به همه گوشیهای هوشمند مضنون به جاسوسی بود.
به طور کلی اعتماد کردن به شبکه ها تنها راه استفاده از آن هاست.چون همیشه خطر سرقت اطلاعات کاربر وجود دارد.
دیگه خیلى دارن گندش مى کنن
پس اگه اینجوریه نباید اصلا نه از اینترنت استفاده کرد و نه حتى از خانه بیرون اومد و هیچ لذتى در هیچ زمینه اى نبرد!
این مهره سوخته بد جور داره سعی می کنه تو تیتر اخبار باشه ..
همین مهره سوخته افشا کننده ی بزرگترین رسوایی جاسوسی و استراق سمع آمریکا بوده.
الان هم شما مدرکی داری که نیت گوینده صرفا مطرح شدنه ؟
بر فرض هم که اینجوری باشه ،برای کسی که کار اطلاعاتی میکنه باید مهم باشه نه برای کاربران عادی مثلا اطلاعات من به چه درد سازمان های جاسوسی میخوره!؟؟ اینکه اونا بدونن من سایت یک پزشک رو میخونم یا در روز بازی کلش آو کلن بازی میکنم چه دردی ازشون دوا میکنه !
فقط شما که نیستی!
یه نگاه به فیلم مجلس وقتی پخش میشه بنداز ببین چند نفر ازنمایندگان مجلس دارن از آیفون استفاده میکنند
منظور اینه که هر کسی گوشی اپل داشته باشه میشه ازش جاسوسی کرد
حالا فرض کن اونایی که به اطلاعات طبقه بندی شده دسترسی دارن و یا کار اطلاعاتی دارن انجام میدن
اطلاعات من و بقال سرکوچه خیلی مهم نیست البته بعضی از شرکت های تبلیغاتی اتفاقا دنبال اطلاعات علایق بقال سرکوچه هستند ولی افراد نخبه و ساستمدار بیشتر مورد توجه هستند
میتونه استفاده های تجاری بشه.
به اینصورت که علائق کاربران بصورت آماری فروخته میشه به شرکتهای تبلیغاتی
که بصورت هدفمند تبلیغات رو به افراد مشخص ارسال میکنن
…”خلافکاران از NSA به سرقت برده اند”…
آزانس های امنیتی گرگ در لباس گوسفند هستند.
کلا به سیستم عاملی که کد منبع اون بسته هست نمیشه اعتماد کرد خواه windows باشه باiOS.
GNU/Linux و Android که متن باز هستند، داخلشون حفره های امنیتی کشف نشده زیاده (مسئله اینه که بلاخره کشف میشه). در مورد سیستم عامل های بسته که هیچ جای شکی نیست کاربر از خیلی چیزهای پشت پرده بی اطلاع هست.
اصولا اطلاعات تک تک افراد شاید مهم نباشد اما یه لحظه فکر کنید که یک سازمان اطلاعات عادات روزانه وعلایق میلیون ها نفر در جهان را داشته باشد چیزی که فیس بوک کاملا مالک آن است و مشابه آن هم زیاد است.
در این صورت قدرت اول در تسخیر آینده کاربران و جهان، دارنده آن اطلاعات خواهد بود
به سیستم کدباز هم نمی شه اعتماد کرد.همین چند وقت پیش بود که مشخص شد آمازون توی کد لینوکس برای جاسوسی تغییراتی ایجاد کرده