برای درمان زودارضایی چه باید کرد؟

0

پرسش شما:

با سلام آقای دکتر. جوان ۲۵ ساله ای هستم که در آستانه ازدواجم اما مشکلی که دارم این است که زود آبم می آید. چکار می توانم بکنم تا زمان انزال را به تأخیر بیاندازم ؟

پاسخ ما:

دوست من با آنکه زودارضایی در میان جفتها چندان کمیاب نیست خوشبختانه از آن دسته ناکارایی های جنسی است که به آسانی درمان می شود. شاید تا یک سوم از مردان (بهتر بگوییم جفتها) در همه زندگی از این بیماری رنج می برند و زودارضایی ممکن است پیوندهای عاطفی و جنسی با همسرانشان را به سختی زیر فشار خرد کننده ای بگذارد. تنش و شتاب هنگام آمیزش دو آغازنده شناخته شده در سازوکار این ناکارایی است. چنین چیزی زمانی روی می دهد که نخستین رفتارهای جنسی در خلوتی آرامش بخش آغاز نمی شود. نمونه این رویداد نزدیکی در اتاقی است که هر آن ممکن است کسی بدرون آن بیاید. در این حال هر دو نفر هنگام همآغوشی همیشه نگران اند مبادا کسی آنها را در بستر کنار هم ببیند. در بارهای دیگر تنش های بجا مانده از آمیزش پیشین افزایش یافته و همزمان با درون ریز اندازه زیاد میانجی تنش یا همان آدرنالین انزال شتاب بیش از اندازه ای می گیرد و فرد بی اختیار انزال می کند. با شرطی شدن این فرآیند، بی اختیاری در خلوت های دنج هم دست از سر شما برنمی دارد و پشت سر هم شما و جفتتان را کلافه می کند.

اولین گام در درمان دچار شدگان جلوگیری از آمیزش دوباره به این شیوه است. نخست از زن و مرد می خواهیم برای زمان کوتاهی نزدیکی را کنار بگذارند و رفتارهای آموزش دیده ای را آغاز کنند که به بهبود گام به گام در اختیار گرفتن انزال بیانجامد. نکته با ارزش این است که پزشک از همکاری یک همسر خونگرم و مهربان در به پایان بردن یک درمان پیروزمندانه گزیری ندارد. در موارد سخت تر بهبود زمان در اختیار گرفتن انزال با آموزش گونه ای خودارضایی گام به گام آغاز می شود. با افزایش زمان دیرکرد انزال و همچنین پشت گرمی بیشتر وی در امید به درمان می توان بخش دوم را با بهره گیری از همکاری همسر پیش برد. باز در موارد بسیار سخت شاید از بکار بردن دارو در افزایش زمان دیرکرد انزال گریزی نباشد. شناخته شده ترین داروهای بکار رفته در این زمینه داروهای افزاینده اندازه سروتونین مغزی چون کلومی پیرامین و فلوکستین، پاروکستین و دیگر داروهای این خانواده است.

داپوکستین تازه ترین دارویی از این دسته است که به تنهایی برای درمان زودارضایی بکار رفته است (بیشتر این داروها در بیماری های فراونی چون افسردگی و دلشوره و وسواس هم بکار می روند. در این سالها گاهی از داروی ترامادول هم که دارویی با ساختار نزدیک به تریاک است در درمان زودارضایی دچار شدگان بهره گرفته شد ولی پیامدهای ناخواسته دریافت دارو در درازا (که دربرگیرنده وابستگی فرد به دارو هم می شود) نشان داد که شاید بهتر باشد از پیشنهاد آن در درمان زودارضایی خودداری کرد (همینک وزارت بهداشت خواستار کنار رفتن دارو از دسترس همگانی در داروخانه هاست). به هر روی برابر دانسته های امروزین ما از دانش نوین جنسی، هیچگاه دارودرمانی پیشگام درمان این ناکارایی نبوده است و کمتر ممکن است بدان نیازمند شویم.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

آیا واقعا سرم حقیقت وجود دارد؟ چطور کار می‌کند؟

انسان‌ها از زمان امپراتوری روم می‌دانستند که ما در حالی که تحت تأثیر چیزی باشیم، صادقانه‌تر و راحت‌تر سخن میٰ‌گوییم. این همان جایی است که ایده  اصطلاح «سرم حقیقت» از آن سرچشمه می‌گیرد.سرم حقیقت به تعدادی از داروهای تغییر دهنده ذهن اشاره…

۱۰ واقعیت جذاب درباره جی رابرت اوپنهایمر -پدر بمب اتمی و سوژه فیلم جدید کریستوفر نولان

جولیوس رابرت اوپنهایمر بیشتر به عنوان فیزیکدانی شناخته می‌شود که به ساخت اولین بمب اتمی کمک کرد. اما سنگ‌ها و کانی‌ها عشق اول او بودند و او همچنین شاعرمسلک بود.اوپنهایمر آزمایشگاهی را رهبری کرد که اولین بمب اتمی را ساخت و با موفقیت…

آخرین «نمونه» مقاوم – هر یک از اینها، آخرین چیزهای سالم به جا مانده در طول تاریخ هستند

از برخی جنبه‌های تاریخی چیزهای قالب توجهی به جا مانده، مثلا هزاران سکه از یک دوره تاریخ یا ده‌ها زره یا شمشیر یا کتاب‌های پوستی فراوان. اما برخی چیزها هم آنقدر نادر از بلایایی طبیعی و فساد و آتش‌سوزی‌های در امان مانده‌اند که تبدیل به آخرین…

داستان واقعی اسکینر: روانشناس مشهور دهه ۱۹۴۰- آیا او واقعا دخترش را در داخل یک جعبه برای آزمایشاتش…

بوروس فردریک اسکینر معروف به بی‌اف اسکینر یک روانشناس، رفتارشناس، نویسنده، مخترع و فیلسوف اجتماعی آمریکایی بود. او در ۲۰ مارس ۱۹۰۴ در Susquehanna در پنسیلوانیا به دنیا آمد و در ۱۸ اوت ۱۹۹۰ در کمبریج، ماساچوست درگذشت.اسکینر بیشتر به خاطر…

عکس‌هایی از حوادث ناگوار که با کمی «احتیاط» و عقل قابل پیشگیری‌اند

گاهی ما در کارهایمان به اصطلاح از خلاقیت استفاده می‌کنیم یا سعی می‌کنیم کاری را بدون اینکه وسایل لازمش را داشته باشیم با چیزهای بی‌ربط، در زمان کم، تمام کنیم. خب راستش گاهی شانس می‌آوریم و پز می‌دهیم که خلاقیت داشته‌ایم، اما خیلی وقت‌ها…

این عکس‌ها را ببینید تا تصدیق کنید که افسوس‌ها (حسادت‌های) اینستاگرامی ما بسیار اوقات درست نیستند!

هر کسی ممکن است طور خاصی از اینستاگرام استفاده کند. یکی صفحات خبری را دنبال می‌کند، دیگری بیشتر صفحات کاری یا سرگرمی را. یکی به اخبار و عادات سلبریتی‌ها علاقه دارد و برخی‌ها هم همه آشنایان و اعضای خانواده و دوستان قدیم و جدید را دنبال…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.