از چه زمانی انسان‌ها شروع به ساخت اسلحه و ابزارهای نزاع و جنگ کردند؟

0

انسان‌ها از چه زمان شروع کردند به جنگیدن؟ آیا جنگ بخشی از طبیعت انسان است و بنابراین ناگزیر؟

نمایشگاهی در وین، چشم‌اندازهای باستان‌شناسانه بسیار مهمی را برای پاسخ دادن به این سوال ابدی گشوده است.

قدرت و حماقت شمشیر

آنتون کرن، مدیر بخش پیشاتاریخی موزه تاریخ طبیعی وین که نمایشگاه سیر تکامل اسلحه‌سازی را برپا کرده، می‌گوید: «حماقت مردمان، به نظر می‌تواند بی حد باشد. این امر را آرزوی آنان برای ساخت سلاح‌های بهتر از عصر پارینه سنگی تا امروز ثابت می‌کند.” تصویر، سیر تبدیل شمشیر به اسلحه برای جنگ را نشان می‌دهد که از سنگ‌های چخماقی دوران پیشاتاریخی تا شمشیر افسانه‌ای آرتورشاه را در برمی‌گیرد.

چماق‌ مرگ

در عصر نوسنگی، ابزارهای روزمره مانند تبرهای سنگی به سلاحی برای کاربرد در منازعات بدل شد. (عکس مجموعه‌ای از این ابزار را در فاصله ‌پنج هزار و ۳۰۰ تا سه هزار و ۳۰۰ سال قبل از میلاد مسیح نشان می‌دهد که در اتریش و جمهوری چک یافته شده‌اند.) گمان می‌رود که چماق کهن‌ترین اسلحه‌ای است که انسان از آن برای دفاع یا حمله استفاده کرده است.

حفره‌ای در جمجمه

جمجه مردی ۲۰ تا ۳۰ ساله با حفره‌ای در قسمت جلو که احتمالا بر اثر اصابت چماقی چوبی ایجاد شده. این جمجمه در کهن‌ترین میدان نبرد در اروپا در شمال آلمان در کناره رود تولن‌زه یافت شده و تاریخ آن به سه هزار و ۲۰۰ سال قبل از میلاد برمی‌گردد. تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که در این نبرد که در دوران برنز رخ داد، هزاران جنگجوی مسلح به هزاران نیزه، شمشیر و چماق ساخته شده از سنگ چخماق، برنز یا آهن شرکت داشتند.

جنگ ۳۰ ساله

این کنده‌کاری، اثر مریان، از نبرد لوتزن در منطقه ساکسون در سال ۱۶۳۲ به کارگیری گسترده سلاح‌های آتشین در خط مقدم جبهه را در ۴۰۰ سال پیش نشان می‌دهد. گوستاو آدولف، پادشاه سوئد از جمله کسانی بود که در این نبرد خونین با شلیک گلوله کشته شد؛ هرچند طرفداران پروتستان او در نهایت برنده جنگ شدند. در جریان این جنگ مذهبی در منطقه‌ای که امروزه آلمان را شکل می‌دهد حدود هشت میلیون نفر کشته شدند.

نخستین سلاح‌های آتشین

در این موزه، دو هزار و ۷۰۰ سر فشنگ آتش شده از اولین تفنگ‌ها به نمایش گذاشته شده است. این گلوله‌ها مربوط به نبرد لوتزن، یکی از بزرگ‌ترین نبردهای جنگ سی ساله هستند که در آن حدود ۲۲ هزار نفر کشته شدند. بسیاری از آنها به دلیل اصابت گلوله به سر و یا متلاشی شدن جمجمه کشته شدند. جنگجویان معمولا سر دشمن را هدف می‌گرفتند و به همین دلیل، در مقایسه، جراحت بدن بسیار کمتر دیده می‌شد.

سربازان گمنام

بقایای اجساد انسان در منطقه نبرد لوتزن، زندگی سربازان گمنامی را زنده می‌کند که بدون هیچ مراسمی به گورهای جمعی پرتاب شده‌ بودند. ۴۷ سرباز در تصویر، در سال ۲۰۱۱ کشف شدند و با فن‌آوری‌های جدید مورد بررسی قرار گرفتند تا بتوان جزییات هر چه بیشتری از داستان زندگی قربانیان و علت مرگ آنان را کشف کرد. حدود نیمی از مردان بین ۱۵ تا ۵۰ ساله، بر اثر جراحت ناشی از شلیک گلوله کشته شده‌اند.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

اگر نئاتدرتال‌ها بر انسان‌های به اصطلاح خردمند غلبه می‌کردند، شاید اینها ستاره‌های سینماهای آنها…

سوابق فسیلی نشان می‌دهد که نئاندرتال‌ها در حدود 40000 تا 30000 سال پیش از سوابق باستان‌شناسی ناپدید شدند، اگر در برخی مکان‌ها ممکن است تا حدود 28000 سال پیش  زنده مانده باشند.نئاندرتال‌ها گونه‌ای از انسان‌های باستانی بودند که تا زمان…

عکس‌هایی که به ما جلوه‌ای عجیب و جالب از دوره ویکتوریایی و ادواردین در انگلیس می‌دهند

دورهٔ ویکتوریا یا دورهٔ ملکه ویکتوریا، که گاهی دورهٔ ویکتوریایی نیز گفته می‌شود، دورهٔ اوج انقلاب صنعتی در بریتانیا و اوج امپراتوری بریتانیا بود.پس از ویلیام چهارم، که خود جانشین جرج چهارم بود، در ۱۸۳۷، ملکه ویکتوریای ۱۸ساله به تخت…

یک عکاس از هوش مصنوعی برای تصور اینکه شخصیت‌ها و سلبریتی‌های تاریخی امروز چه شکلی می‌شدند، استفاده…

یک عکاس از هوش مصنوعی (AI) استفاده کرده است تا تصور کند شخصیت‌های تاریخی مانند آل کاپون، بنجامین فرانکلین و شارون تیت اگر امروز به دنیا می‌آمدند چه شکلی بودند.این عکاس به نام آلپر یسیلاتس که در استانبول ترکیه زندگی می‌کند، پرتره های فوق…

این دانشجوی 18 ساله با هوش مصنوعی 19 شخصیت سیمپسون‌ها را به صورت شخصیت‌های واقعی درآورد!

برودی هالبروک دست به کار جالبی زده و جان تازه‌ای به شخصیت‌های محبوب سریال سیمپسون‌ها داده است. او در این مورد نوشته:«من از Midjourney برای تبدیل شخصیت‌های مورد علاقه‌‌ان از انیمیشن‌ها به قالب انسان استفاده کردم. البته برخی از اعضای…

عکس این درخت‌های عجیب در دوره جنگ جهانی دوم اصلا ویرایش نشده‌اند!

این عکس شگفت‌انگیز جنگ جهانی دوم ممکن است عکس ویرایش شده یا فیک به نظر برسد. اما واقعا این طور نیست.در این عکس سورئال، که بخشی از آرشیو عکاسی نیرو‌های دفاع فنلاند است، یک ماشین ارتش فنلاند در امتداد جاده‌ای در چند مایلی مرز با اتحاد…

۱۰ واقعیت جذاب درباره جی رابرت اوپنهایمر -پدر بمب اتمی و سوژه فیلم جدید کریستوفر نولان

جولیوس رابرت اوپنهایمر بیشتر به عنوان فیزیکدانی شناخته می‌شود که به ساخت اولین بمب اتمی کمک کرد. اما سنگ‌ها و کانی‌ها عشق اول او بودند و او همچنین شاعرمسلک بود.اوپنهایمر آزمایشگاهی را رهبری کرد که اولین بمب اتمی را ساخت و با موفقیت…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.