اندازه هر یک از سیارت منظومه شمسی چقدر است؟

0

تفاوت‌های بسیاری بین یک ستاره و سیاره وجود دارد: یک ستاره کره عظیمی از گاز‌های داغ می‌باشد که گرما و نور تولید می‌کنند. یک سیاره کوچکتر از ستاره است که از خود نوری نداشته و در اثر انعکاس نور ستارگان دیگر می‌درخشد. اجازه دهید از نزدیکترین سیاره به خورشید شروع کنیم و به سیارات دورتر برسیم،

اولین سیاره عطارد است، قطر آن ۲۹۰۰ مایل است که تقریبا به اندازه پهنای اقیانوس اطلس است. بنابراین اندازه این سیاره کسری از اندازه زمین است.

سیاره بعدی زهره است اندازه آن خیلی نزدیک به اندازه زمین است. قطر آن ۷۶۰۰ مایل است در حالیکه قطر زمین ۷۹۱۳ مایل می‌باشد. یک واقعیت در مورد زهره این است که این سیاره بصورت معکوس ( یعنی از شرق به غرب) می‌چرخد.

سیاره بعدی زمین می‌باشد و پس از آن مریخ واقع شده است که با یک رنگ قرمز در آسمان می‌چرخد. قطر آن ۲۰۰ مایل است که کمی بیشتر از نصف قطر زمین می‌باشد. قسمتی از سطح آن شبیه ماه است و حفره‌های بزرگی دارد که ظاهرا بوسیله شهاب سنگ‌ها تشکیل شده‌اند. اما کوه‌های آتشفشان و دره‌های بزرگی در این سیاره وجود دارد که ثابت می‌کند فعالیت‌های زمین‌شناسی نیز می‌تواند در آنجا وجود داشته باشد.

سیاره بعدی «مشتری» است که از خورشید دور می‌باشد، تقریبأ 11.9  سال طول می‌کشد تا این سیاره یکبار بدور خورشید بگردد. مشتری بزرگترین سیاره می‌باشد، قطر آن ۸۸۷۰۰ مایل است که ۱۱ برابر قطر زمین می‌باشد.

سیاره بعدی که آن نیز بزرگ می‌باشد زحل نام دارد. قطر آن ۷۵۱۰۰ مایل می‌باشد که تقریبا 11 برابر قطر زمین است. نکته جالب توجه در مورد زحل وجود گروهی از حلقه‌های سطحی است که دورادور این سیاره می‌باشند، این حلقه‌ها از میلیون‌ها ذرات ریز تشکیل شده‌اند.

سیاره بعدی اورانوس می‌باشد که خیلی بزرگتر از زمین بوده و قطر آن ۳۲۰۰۰ مایل است و تمایل به یک سمت دارد. محور آن در یک زاویه ۹۸ انحراف دارد

انحراف زاویه زمین ۳۲ است. بعد از آن سیاره نپتون است که ۳۰۰۰۰ مایل قطر داشته و آخرین سیاره شناخته شده « Ploto پلوتو» می‌باشد و اعتقاد بر این است که تقریبأ ۱۸۹۵ مایل قطر دارد. این سیاره از خورشید بسیار دور است بطوریکه خورشید مانند یک ستاره درخشان کوچک در آسمان آن ظاهر می‌شود.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

تجدید خاطره‌ای با وبلاگستان – اسکرین شات‌هایی از برخی از وبلاگ‌های قدیمی خوب

شبکه‌های اجتماعی وبلاگ‌ها را فرونرخیتند. دلایل فروریختن آنها بسیار بیشتر از محبوب شدن شبکه‌های اجتماعی بود:1- بسته شدن ابزارهای رایگان‌های وبلاگ‌نویسی2- نوع نوشتن وبلاگ‌نویس‌ها که هم بسیار انرژی‌بر و وقت‌گیر بود و هم به خاطر…

و باز هم قسمت دیگری از عکس‌های کمتر دیده شده تاریخی – گالری عکس

این عکس‌هایی که تحت عنوان عکس‌های کمتردیده شده درج میشوند، باز هم عکس‌های خوش‌شانس تاریخی هستند. لابد صدها برابر آنها عکس وجود دارد که اصلا فیلم آنها برای همیشه گم شده و خراب شده یا در آرشیو مجلات و روزنامه‌ها با تصور بی کیفیت بودن یا در…

گالری عکس: طراحی‌های داخلی و خارجی افتضاح و عجیب که با کمی قدرت شبیه‌سازی مغزی رخ نمی‌دادند!

چیزی که من اسمش را می‌گذارم شبیه‌سازی مغزی واقعا چیز لازمی در زندگی و کار است. یعنی اینکه بتوانید قبل از جابجایی و ساختن اجسام در ذهن تجسمش کنید و بعد حین کاربری‌های مختلف تصورش کنید و پیش‌بینی کنید که کجای کار می‌لنگد.فکر کنم از زمان…

ابر تورم آلمان در سال 1923 چه بر سر مردم آورد؟

به زمانی می‌رویم که یک آلمانی طبقه متوسط، ​​میلیاردها مارک در جیب خود حمل می‌کرد اما هنوز نمی‌توانست چیزی بخرد. یک قرص نان 200 میلیارد مارک قیمت داشت.با حقوق بازنشستگی یک هفته‌ای حتی یک فنجان قهوه را نمی‌شد خرید. سقوط آزاد ادامه داشت و…

اگر سلبریتی‌های کنونی در دوران ویکتوریایی می‌زیستند …

پس از ویلیام چهارم، که خود جانشین جرج چهارم بود، در ۱۸۳۷، ملکه ویکتوریای ۱۸ساله به تخت نشست. دوران ۶۴سالهٔ سلطنت او در تاریخ انگلستان به «عصر ویکتوریا» شهرت دارد، که همزمان با به‌اوج‌رسیدن گسترهٔ امپراتوری بریتانیا در سطح جهان بود.اما…

این عکس‌ها را ببینید تا تصدیق کنید که افسوس‌ها (حسادت‌های) اینستاگرامی ما بسیار اوقات درست نیستند!

هر کسی ممکن است طور خاصی از اینستاگرام استفاده کند. یکی صفحات خبری را دنبال می‌کند، دیگری بیشتر صفحات کاری یا سرگرمی را. یکی به اخبار و عادات سلبریتی‌ها علاقه دارد و برخی‌ها هم همه آشنایان و اعضای خانواده و دوستان قدیم و جدید را دنبال…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.