آیا راکونها غذای خود را می‌شویند؟

0

برخی مردم باور کرده‌اند که راکونها، همه غذایشان را قبل از خوردن می‌شویند. در این مسئله حقیقتی است، بیشتر آنها غذایشان را می‌شویند و دلایلی وجود دارد که زمانی که این جانور به آب دسترسی نداشته باشد، از خوردن غذا خودداری می‌نماید. ولی از سوی دیگر، راکونهایی دیده شده است که با وجود دوری از آب، غذایشان را خورده‌اند. اگر چه از این بابت زیاد خوشحال و راضی نبوده‌اند و نیز برخی راکون‌هایی دیده شده که هیچگاه غذایشان را در آب نشسته‌اند.

کسی نمی‌داند چرا راکونها، غذایشان را می‌شویند! این بدلیل نظافت و پاکیزگی نیست، چون آنها ممکن است آن را در آبی بشویند که کثیف‌تر از غذایشان باشد. بعلاوه، آنها غذایی را که در آب گرفته‌اند، می‌شویند، که یقیناً نیازی به شستن ندارد.

پس ممکن است دلیل این کار این باشد که آنها این کار را دوست دارند و بنظر می‌رسد غذا برایش دلچسب- تر می‌شود؟

نام راکون از یک کلمه هندی بنام arakhumen گرفته شده است، راکون از جنوب کانادا تا کشور پاناما زندگی می‌کند، به جز در ارتفاعات کوه‌های راکی.

راکونها دارای اندازه‌های مختلفی می‌باشند که از ۶۵ تا ۹۰ سانتیمتر متغیر است. وزن آنها نیز از یک تا بیش از ۱۱ کیلوگرم می‌باشد. رنگ معمول آنها خاکستری و پا قهوه ای است. دم ۲۵ سانتیمتر آنها قهوه‌ای تیره بوده با ۴ با ۶ حلقه زرد رنگ.

چشم‌ها با یک لفافه سیاه رنگ پوشیده شده است. گوش‌ها دارای اندازه‌های متوسط بوده و دماغ کوچکی دارند. پاهای جلو مانند دست بکار گرفته می‌شوند.

راکونها در مکان‌هایی زندگی می‌کنند که آب و درخشانی جهت لانه‌سازی وجود داشته باشد، غذای آنها که در شب شکار می‌کنند، عمدتاً خرچنگ، صدف، ماهی و قورباغه‌ها می‌باشند که از آبهای گل آلود صید می‌کنند. آنها همچنین میوه‌های دانه دار و گوشتالو چون فندق و بادام و غیره و نیز میوه و دانه‌ها، مخصوصاً ذرت تازه را مورد استفاده قرار می‌دهند.

محلی را که راکونها بدنیا می‌آیند، معمولاً شاخه‌های اصلی و بزرگ یا شکاف درختان می‌باشد. راکونها، در سال یکبار بچه‌دار می‌شوند و در هر بار ۴ یا ۵ نوزاد بدنیا می‌آورند. با آغاز فصل پائیز، راکونهای جوان بحد کافی بزرگ شده‌اند که زندگی خود را به تنهایی آغاز کنند.

   

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.