شگفتیهای زندگی – قسمت هشتم

۱۷۲ -تام رودن انگلیسی در یک مسابقهٔ سرعت در اصلاح ریش مردان در تاریخ ۰۱ نوامبر سال ۱۹۹۳ میلادی موفق شد با یک تیغ سربری (سلاخی) صورت ۲۷۸ مرد داوطلب را در ۶۰ دقیقه بتراشد. یعنی برای تراشیدن هر صورت ۱۲ ثانیه و ۹ دهم ثانیه. از بین ۸۷۲ صورت تراشیده شده فقط صورت ۷ نفر از مردان زخمی و خونی شد. تام با این عمل شگفتانگیز ضمن دریافت جایزه ارزشمند مسابقه نام خود را نیز در کتاب”رکوردداران نابغهٔ جهان”ثبت کرد. شگفتانگیز نیست؟
۱۷۳ -در یک مسابقهٔ شورت هند با سیستم پیتمن در ماه دسامبر سال ۱۹۲۲ در آمریکا ناتان-بهرین موفق شد در مدت پنج دقیقه ۱۵۰۰ کلمه را بنویسد (هر دقیقه ۳۰۰ کلمه). ناتان در مسابقهٔ دیگری و در طول دو دقیقه موفق شد ۷۰۰ کلمه را یاد داشت کند (هر دقیقه ۳۵۰ کلمه). هنوز و تا این تاریخ هیچکس در دنیا موفق نشده است رکورد سال ۱۹۲۲ این شخص را که فقط دو اشتباه در نوشتههایش وجود داشت بشکند. نام ناتان-بهر؟؟ ال است که در کتاب”رکوردداران نابغهٔ جهان”ثبت است.
۱۷۴ -بیشترین تعدا پشتک زدن در یک دقیقه متعلق به ریچارد-کوبینگ انگلیس است. نامبرده در مرکز ضبط تلویزیونی سیستم رسانهای بیبیسی در لندن در سال ۱۹۸۹ و در حضور صدها تماشاگر حاضر و میلیونها بیننده تلویزیونی موفق شد طی مدت یک دقیقه ۵۷ پشتک کامل را به اجرا در آورده و رکورددار شگفتانگیز این مسابقهٔ ورزشی بشود. نام ریچارد-کوبینگ به عنوان قهرمان بزرگ در کتاب”رکوردداران نابغهٔ جهان”ثبت گردید.
۱۷۵ -در تاریخ هفتم مارچ سال ۱۹۹۳ میلادی پدی-دویل در مسابقهای در جمهوری ایرلند موفق شد یک مایل (۱۶۰۹ متر) را با ۰۴ پاند (۱۸ کیلو و ۱۴۳ گرم) بار سنگ که در کولهپشتی خود قرار داده بود در پنج دقیقه و ۳۵ ثانیه طی کند. جایزه بزرگ این مسابقه و ثبتنام پدی در کتاب”رکورد داران نابغهٔ جهان”دو هدیهٔ بزرگ برای قرمان بودند.
۱۷۶ -دنیس-مارتز-اهل دیترویت در ایالت میشیگان آمریکا، در تاریخ ۲۶ جون ۱۹۷۸ میلادی موفق شد در یک مسابقهٔ هیجانانگیز در هتل دیترویت شهر محل زندگیاش صد طبقهٔ هتل را از راه پلهها به مدت ۱۱ دقیقه و ۲۳ ثانیه و ۸ دهم ثانیه طی کند. نام دنیس به عنوان رکورددار بزرگ این مسابقه در کتاب”رکوردداران نابغهٔ جهان”ثبت گردیده است.
۱۷۷ -در ماه اکتبر سال ۹۸۹۱ در یک مسابقهٔ بالا رفتن از پلههای بیرونی (پلههای نردبانی) از بلندترین ساختمان جهان، برج تورنتو در کانادا، برندن-کنوی Brendan Keenoy موفق شد ۱۷۶۰ پله نردبانی برج مذکور را به ارتفاع ۳۴۲ متر در مدت ۷ دقیقه و ۵۲ ثانیه بالا رفته و نام خود را به عنوان نخستین قهرمان این رشته در کتاب”رکوردداران نابغهٔ جهان”ثبت نماید.
۱۷۸ -رکورد مسنترین فضانورد جهان متعلق به جان-گلن آمریکایی است که موفق شد در فوریه ۲۶۹۱ برای نخستین بار با فضاپیمای “دوستی”مدار کره زمین را بپیماید. جان-گلن در حالی که ۷۷ سال و ۱۰۳ روز سن داشت در تاریخ ۲۹ اکتبر ۱۹۹۸ در یک مأموریت ۱۱ روزه با سفینهٔ فضانورد دیسکاوری به فضا رفت و نام خود را به عنوان پیرترین فضانورد جهان در کتاب”رکوردهای شگفتانگیز جهان”ثبت کرد.
۱۷۹ -دین-گولد انگلیسی در تاریخ ۴۲ نوامبر سال ۱۹۹۵ میلادی در حضور تعداد زیادی از حاضران در اداره پست شهر ایپس ویچ انگلستان موفق شد ۴۵۰ عدد تمبر را در مدت ۴ دقیقه با آب دهان خود پشت ۴۵۰ پاکت نامه بچسباند و به بالاترین رکورد در این مورد دست یابد. نام وی نیز در کتاب”رکوردداران نابغهٔ جهان”ثبت گردیده است.
۱۸۰ -تری-هید Terry Heidt ساکن بریتیش کلمبیا در کانادا در یک مسابقهٔ راه رفتن با گامهای بلند موفق شد در تاریخ ۸۱ آوریل سال ۱۹۹۷ تعداد ۳۹۶۷ گام کامل و بدون توقف را در مدت یک ساعت برداشته و رکورددار این ورزش در جهان بشود. نام ری در کتاب”رکوردداران نابغهٔ جهان”ثبت شده است.
۱۸۱ -ام-گاریسون فرانسوی در سال ۱۸۹۲ موفق شد فاصلهٔ ۸ کیلومتری بین دو شهر بایون و بیاریتز (Bayonne 8 Biarritz) در فرانسه را در مدت ۲۴ دقیقه با چوب پا طی کرده و رکورددار جهان در راه رفتن روی چوب تا همین امروز باشد. نام گاریسون در کتاب “رکوردداران نابغهٔ جهان”ثبت است.
۱۸۲ -در چهارم جون سال ۹۸۹۱ میلادی بال ویندر-سینگ موفق شد ۱۳۳۶ پله از پلههای بلندترین هتل دنیا (هتل استام فورد سنگاپور) را در مدت ۶ دقیقه و ۵۵ ثانیه طی کرده و بالاترین رکورد دنیا را به دست بیاورد.
۱۸۳ -سین-شانور کانادایی موفق شد در ۲۳ ثانیه و هشت دهم ثانیه متن”بودن یا بودن” (to be or not to be) تراژدی هملت را که هملت در گفتوگو با سرنوشت خویش با خودش زمزمه میکرد، از حفظ بخواند.
این اجرا در ۳۰ آگست سال ۱۹۹۵ میلادی در سالن تاتر شهر ادینبورگ انجام شد و نام اجرا کننده آن به عنوان بزرگترین رکورد دار این اجرا در کتاب”رکورد داران نابغهٔ جهان”ثبت شد.
۱۸۴ -در یک مسابقهٔ تایپنامه را با ماشین تحریر در سال ۱۹۲۳ یک نفر آمریکایی به نام آلبرت-تانگورا موفق شد با ماشین تحریر دستی متن یک کتاب را در مدت یک ساعت با سرعت هر دقیقه ۱۴۷ کلمه تایپ کند، با توجه به این موضوع که داوران این مسابقه بابت هر یک از اشتباههای تایپی ۱۰ کلمه آلبرت را جریمه میکردند و آلبرت از این موضوع خبر داشت، اما متن تایپ شده توسط آلبرت با احتساب تمام خطاهای احتمالی ۱۴۷ کلمه در یک دقیقه محاسبه شد و نام وی در کتاب”رکورد داران نابغهٔ جهان”ثبت گردید. جالب است بدانید که تا این تاریخ هیچکس نتوانسته است به رکورد تایپ ۱۴۷ کلمه در یک دقیقه با ماشین تایپ دستی دست یابد.
۱۸۵ -در سال ۱۹۴۱ میلادی در شهر نیویورک در آمریکا طی یک مسابقهٔ تایپ با ماشینهای برقی، مارگارت-هاما موفق شد ۹۳۱۶ کلمه را در یک ساعت و در هر دقیقه معادل ۱۴۹ کلمه را کلا با ۴۰ خطا تایپ کرده و نام خود را به عنوان رکورد دار سرعت تایپ در جهان ثبت کند.
۶۸۱-مایکل-شیتوف در تاریخ دوم آوریل سال ۱۹۹۶ در مسابقهای در یکی از کالجهای نیویورک موفق شد در مدت پنج دقیقه از شماره ۱ تا ۸۰۱ را با استفاده از یک کامپیوتر شخصی و با فاصله بین اعداد تایپ کرده و نام خود را به عنوان رکوددار این عمل ثبت نماید. اگر کار آسانی است با کامپیوتر خود انجام دهید و نتیجه را مشاهده کنید.۵ دقیقه از عدد ۱ تا ۸۰۱ با فاصله مساوی بین تمام اعداد.
۱۸۷ -یک تیم چهار نفره امدادی به نام دیوید-لوترمن، برندن-پرایس، فیلیپ-سویج و دنی-اسکنل در یک مسابقهٔ هیجانانگیز حرکت روی دستان (اصطلاحا راه رفتن روی دو دست) که در ماه مارچ سال ۱۹۸۷ در مرکز ایالت تنسی امریکا برگزار شد، تیم مذکور موفق گردید مسافت یک کیلومتر را در ۲۴ دقیقه و ۸۴ ثانیه طی کرده و عنوان نخست جهانی و رکورد این رشته را به خود اختصاص دهد.
۱۸۸ –در تاریخ دوم آگست سال ۱۹۸۹ رمی-بریکا ساکن پاریس با چوب اسکی روی آب و یک پا روی دو سره موفق شد مسافت یک کیلومتر را در مدت ۷ دقیقه و ۷ ثانیه و ۴۱ صدم ثانیه روی آب راه برود. این عمل شگفتانگیز در یک استخر در پاریس و در حضور گروه زیادی از تماشاچیان انجام شد و نام رمی به عنوان قهرمان نخست و رکورددار راه رفتن روی آب در جهان و در کتاب”رکورداران نابغهٔ جهان”ثبت گردید. اگر فکر میکنید کار سختی نیست، امتحان کنید. ضرر ندارد!
۱۸۹ -در تاریخ ۲۷ ماه مه سال ۱۹۸۳ میلادی برایان-نیوتون انگلیسی در یک مسابقهٔ ماراتون حمل زغال سنگ موفق شد فاصلهای به اندازه ۴۲ کیلومتر و ۱۹۵ متر را با یک کیسه گونی زغال سنگ به وزن حدود ۵۰ کیلوگرم در مدت ۸ ساعت و ۲۶ دقیقه طی کرده به مقام نخست برسد، جایزه ممتاز را به خود اختصاص داده و نام خود را نیز در کتاب “رکوردداران نابغهٔ جهان”ثبت کند. شگفتانگیز نیست؟
۱۹۰ -در تاریخ ۲۱ آوریل سال ۱۹۹۱ میلادی در یک رژه نظامی در لندن، یک گروه از سربازان نیروی هوایی سلطنتی انگلستان موفق شدند در حالی که هر یک از اعضای گروه ۱۸ کیلو و ۱۰۰ گرم بار در کولهپشتی آنان بود و یک تفنگ نیز در دست داشتند در مدت ۴ ساعت و ۳۳ ثانیه و ۵۸ صدم ثانیه رژه بروند. این سربازان توانستند از دیگر رقبای خود در این ماراتون پیشی بگیرند و به عنوان رکوددار نخست نام خود را نیز در کتاب”رکوردداران نابغهٔ جهان”ثبت کنند.
۱۹۱ -در هفتم ژوئن سال ۱۹۴۴۴ میلادی بزرگترین عملیات نجات در یک کشتی غرق شده در سواحل نرماندی فرانسه به عمل آمد.۲۶۸۹ نفر از مسافران یک کشتی غرق شده در حالی نجات یافتند که هیچکس صدمهای ندید، کشتی آمریکایی سوزان آنتونی در حالی که با مسافرانش عازم سواحل فرانسه بود به علت نقص فنی ناگهانی آسیب دید، آب وارد توربینهای آن شد و هیچیک از مسافران مطمئن نبودند که راه نجاتی بر ایشان وجود خواهد داشت. بههمین منظور این عملیات نجات شگفتانگیز که باعث شد جان ۲۶۸۹ انسان از خطر مرگ حتمی رهایی پیدا کند در کتاب”رکوردهای شگفتانگیز جهان”ثبت گردید.
۱۹۲ -گروهبان چریس-چندلر درجهدار نیروی هوایی سلطنتی انگلستان موفق شد در تاریخ ۲۵ سپتامبر ۲۹۹۱ در یک حرکت انفرادی با بار ۱۸ کیلو و ۰۰۱ گرم در ماراتون رژه،۳ ساعت و ۵۶ ثانیه و ۱۰ صدم ثانیه رژه برود. نام چریس به عنوان قهرمان این رژه ماراتون در کتاب “رکورد داران نابغهٔ جهان”ثبت شد.
۱۹۳ -اعضای انجمن خیریهٔ کمک به گرسنهگان آمریکا برای هشتمین سال پیاپی موفق شدند در مقایسه با سایر انجمنهای خیریه مبالغ بیشتری کمک نقدی جمعآوری کنند. این انجمن موفق شد در سال مالی منتهی به سپتامبر ۱۹۹۹ مبلغ …/…۱ /۴۰۲ / دلار کمک نقدی جمعآوری نماید. احساس همدردی، فرهنگ غنی، خرد و دانش همگانی مردم در کشورهای پیشرفته عامل اصلی کمکهای عامالمنفعه میباشد.
۱۹۴ -بزرگترین و باارزشترین هدیه و کمک نقدی که تا کنون از سوی یک فرد حقیقی به سازمانهای خیریه تقدیم شده است مربوط است به هدیهٔ نقدی پل گیت مالک شرکت بسیار بزرگ و غولآسای کامپیوتری مایکروسافت و همسرش، این دو نفر آمریکایی نیکوکار در ماه مه سال ۱۹۹۹ میلادی مبلغ …/…۵۲/ دلار به مرکز پژوهشهای علمی کمک به بیماران ایدز AIDS هدیه دادهاند.
۱۹۵ -واریان-فری شهروند آمریکایی در سال ۱۹۴۰ به قصد نجات جان هنرمندان و دانشمندانی که در سرزمینهای اشغالی نازیها زندگی مرگباری را میگذراندند از آمریکا عازم فرانسه شد. واریان به همراه خود یک لیست ۲۰۰ نفره از مشهورترین دانشمندان را به فرانسه آورده بود تا در فرصت مناسب آنها را از اردوگاههای نازیها نجات دهد.
واریان-فری با تلاش شبانهروزی و با به خطر انداختن جان هود موفق شد بیشتر از ۴۰۰۰ نفر اروپایی را از دام مرگبار گشتاپو پلیس مخفی هیتلر نجات بدهد. در بین این افراد شخصیتهای بسیار مشهور علمی- فرهنگی قرن بیستم نیز دیده میشوند از جمله: مارک-شاگان، آندیو- برتون، مارکس-ارنست برنده جایزیه نوبل و اتو-مایرهوف شیمیدان مشهور. نام واریان-فری به عنوان رکوددارا بزرگ نجات جان هنرمندان و دانشمندان در کتاب”رکوردهای شگفتانگیز جهان”ثبت شده است.
۱۹۶ -باب-گلدوف ایرلندی کارگردان و سازمان دهنده بزرگترین کنسرت های خیریه موسیقی جهان در یک برنامهریزی بسیار دقیق و با مدیریتی بسیار حساب شده موفق شد در یک روز و ساعت مشخص (۱۳ جولای سال ۱۹۸۵ میلادی) دو کنسرت بسیار مهم را یکی در فیلادلفیای آمریکا و دیگری در لندن برگزار نماید. بیشتر از ۶۰ نوازنده، آوازخوان و موسیقیدان بسیار مشهور و سرشناس جهان در این دو کنسرت همزمان بدون دریافت دستمزد شرکت داشتند. حدود…/…۱ /۵۰۰ / نفر از جمعیت جهان بهطور همزمان و از طریق سیستمهای ماهوارهای این کنسرت تاریخی، بسیار بزرگ و فراموش نشدنی را به تماشا نشستند.
این برنامه برای جمعآوری کمک مالی به منظور تأمین غذای سرزمینهای قحطیزده آفریقا تدارک دیده شده بود. این رویداد شگفتانگیز که در دو قاره و در دو سوی کرهزمین و همزمان اتفاق میافتاد در کتاب”رکوردهای شگفتانگیز جهان”جای ویژهای به خود اختصاص داده است.
۱۹۷ -قدیمیترین مرکز نجات جان انسانها در جهان مربوط است به مؤسسهٔ قایقهای نجات سلطنتی انگلستان که در ماه مارچ سال ۱۸۴۲ تأسیس شده است. این مؤسسه تا این تاریخ موفق شده است جان ۱۳۵۰۰۰ نفر را نجات بدهد.
۸۹۱-جیمز-یانسن شهروند آمریکایی یکی از قدیمیترین کارآگاهان محافظ خصوصی جهان نام گرفته است. گوستا و متولد ۱۲۹۱ میلادی است و هنوز در این شغل انجام وظیفه میکند.
۱۹۹ -گوستاو-ایبرز آمریکایی از سال ۱۹۳۲ تا تا ۱۹۹۷ به عنوان قدیمیترین آتشنشان داوطلب در دپارتمان آتشنشانی راینبک نیویورک مشغول انجام وظیفه بوده و نام وی به عنوان قدیمیترین آتشنشان جهان در کتاب”رکوردهای شگفتانگیز جهان”ثبت شده است. گوستاو یک سال پس از پایان خدمتش در سال ۱۹۹۸ درگذشت.
۲۰۰ -بزرگترین تراژدی مرگ آتشنشانان در تاریخ جهان در حادثهٔ حملهٔ تروریستها به مرکز تجارت جهانی نیویورک در ۱۱ سپتامبر ۱۰۰۲ اتفاق افتاد. در این حملهٔ مرگبار تروریستی مراکز مختلف آتشنشانی آمریکا ضمن نجات جان هزاران نفر از ساکنان برجهای دو قول ۳۴۳ آتشنشانان را از دست دادند. این مرگ دستهجمعی آتشنشانان در یک حادثهٔ تروریستی در کتاب”رکوردهای شگفتانگیز جهان”ثبت شده است.