نمای ساختمان دو طبقه

رپورتاژ

طراحی نمای ساختمان دو طبقه به اندازه طراحی داخلی ساختمان اهمیت دارد. سبک ها  و ایده های مختلفی با متریال های جدید قابلیت پیاده شدن  روی ساختمان های دو طبقه را دارند.. داشتن زیباترین و بهترین ایده نمای ساختمان دو طبقه می تواند به ارزش ساختمان اضافه کرد.

بر روی طراحی نمای ساختمان دو طبقه یک سری فاکتورها از قبیل متریال های مصرفی، موقعیت و مکان ساختمان دو طبقه، شرایط تعیین شده از طرف شهرداری، بافت منطقه، میزان هزینه و … دخیل هستند. معمولا طرح های مدرن با متریال های پیشرفته گران قیمت هستند اما با متریال هایی همچون بتن اکسپوز، واش بتن، سنگ و شیشه هم می توان ایده نمای ساختمان دو طبقه را  به خوبی اجرا کرد.

ایده های طراحی نمای ساختمان دو طبقه

تا بحال به این دقت کرده اید که در نمای ساختمان دو طبقه از چه متریال هایی استفاده می شود که تا این حد جذاب هستند. در طراحی مدرن دیگر متریال های قدیمی و یکنواخت جایی ندارند. با رشد طراحی های مدرن و اکسپوز های صنعتی استفاده از بتن اکسپوز، سنگ و شیشه در سازه های شخصی، معماری، بناهای شخصی و … رواج زیادی پیدا کرد.

بتن اکسپوز

در سبک مدرن معماری نمی توان نقش بتن اکسپوز را در طراحی نمای ساختمان دو طبقه نادیده گرفت. این متریال در کنار پایداری مناسب و وزن متعادل و عمر طولانی که دارد به راحتی نصب و راه اندازی می شود. سطح این بتن صاف و صیقلی است  وقتی برای نماهای مدرن استفاده می شود جذابیت خاصی به آن نما می دهد.

این بتون به صورت پیش ساخته یا در محل ساخته می شود. این بتن هیچگونه سوراخ، حفره هوا و تخلخلی ندارد. در نتیجه از بتن اکسپوز می توان در طراحی نمای ویلاها، باغ ها، ساختمان های دوبلکس، ساختمان های بزرگ  و آسمان خراش ها و … استفاده کرد.

سنگ

داشتن نمایی زیبا به لوکس و مجلل بودن ساختمان کمک می کند. اما زیبایی به تنهایی کافی نیست و انتخاب متریال مناسب حرف اول را میزند. استفاده از سنگ برای نمای ساختمان از دیر باز مرسوم بوده است. این متریال دارای ویژگی هایی از قبیل استحکام و دوام بالا، جذابیت و زیبایی و قیمت مناسب است.

برای نمای ساختمان دو طبقه معمولا از سنگ هایی نظیر سنگ مرمر، گرانیت، سند استون و مرمریت استفاده می شود. سنگ ها معمولا با توجه به سبک طراحی و ایده نمای ساختمان دو طبقه انتخاب می شوند

شیشه

کاربرد شیشه در طراحی نمای ساختمان دو طبقه پیشرفت های چشمگیری داشته است. در سراسر جهان از شیشه به عنوان طراحی نما استفاده می شود. استفاده از شیشه در نمای ساختمان از دیرباز تا کنون مرسوم بوده است.

با این متریال می توان روی نمای ساختمان ایده های مختلفی به کار گرفت. نماهای  شیشه ای به نحوی طراحی می شوند که به راحتی بتوان در داخل ساختمان  فضای بیرون را رصد کرد. این متریال دارای وزن کم، سرعت اجرای بالا، کاهش صداهای محیطی، نوردهی بالا، هزینه پایین برای ساخت نما و … می باشد. اما در نمای جلوی ساختمان از متریال دیگری به اسم  واش بتن استفاده می شود.

اما  واش بتن چیست؟ طرح و بافت این متریال به قدری متنوع است که سازنده به راحتی می تواند ایده های خلاقانه را در نمای جلوی ساختمان پیاده کند. این متریال با تغییر شرایط جوی همچنان استحکام و زیبایی خود را حفظ می کند.

نمای ساختمان دو طبقه تراس دار

در نمای ساختمان دو طبقه تراس دار از سبک های مدرن و کلاسیک کمک گرفته می شود. برای طراحی نمای ساختمان دو طبقه می توان از ترکیب متریال های مختلف با رنگ های متفاوت استفاده کرد. این کار علاوه بر زیبایی به استحکام هر چه بیشتر نما کمک میکند. یکی از سبک های زیبا و خلاقانه برای ساختمان دو طبقه تراس  دار، سبک رومی است. این سبک  جلوه زیبایی دارد اما کمی هزینه بر است.

سبک های ساده هم با کمک سنگ، چوب، آجر، کامپوزیت، بتن اکسپوز و … هم جذابیت خاصی به ساختمان های مدرن می بخشند. در طراحی نمای ساختمان دو طبقه تراس دار باید روی فاکتورهای دیگری همچون نورپردازی تراس، گلدان های تزئینی و … دقت کنید.

می توانید در نهایت متریال خود را با توجه به سبک نما انتخاب کنید. معمولا برای سبک های کلاسیک از سنگ های تراورتن استفاده می شود. اما در سبک های مدرن، شیشه، سنگ، بتن اکسپوز و یا ترکیب دو متریال استفاده می شود. این متریال در کنار هم ترکیب می شوند و یک نمای جدید و  زیبا خلق می کنند.

طراحی لابی مدرن

در طراح نمای ساختمان دو طبقه باید روی سایر بخش های ساختمان هم تمرکز کرد. چون زیبایی نما به تنهایی بیانگر سبک و طراحی ساختمان نیست. لابی ساختمان به نوعی معرف ساختمان به حساب می آید. در سبک طراحی لابی مدرن باید کاملا با سایر بخش های ساختمان از قبیل نما، فضای داخلی ساختمان و … هماهنگ باشد. به کار بردن ایده های خلاقانه در لابی ساختمان دید بیننده را نسبت به فضای کلی ساختمان تغییر می دهد. در طراحی مدرن لابی سعی می شود تا با به کارگیری مصالح مختلف، مبلمان، عناصر دکوراتیو و … یک فضای زیبا و اختصاصی خلق کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]