جراحی بینی گوشتی چگونه است؟

عمل زیبایی بینی یکی از رایج ترین و کم خطر ترین عمل های زیبایی است که امروزه بسیار مورد استقبال مردم بخصوص خانم ها قرار گرفته است. کمتر کسی را می توانید پیدا کنید که از ظاهر بینی خود راضی بوده و به فکر عمل زیبایی نباشد. با وجود تمام این موارد باز هم این عمل، عملی بسیار حساس است و نتیجه آن می تواند تمام زیبایی های فرد را تحت تاثیر قرار دهد. بینی نقطه عطف صورت افراد محسوب می شود. اگر عمل بینی افراد به صورت نامطلوبی انجام شود، می تواند موجب از بین رفتن اعتماد به نفس افراد شود. بنابراین برای انتخاب بهترین جراح بینی گوشتی نهایت دقت را داشته باشید. ما در این مطلب قصد داریم در مورد یکی از انواع بینی ها به نام بینی گوشتی، ویژگی ها و نحوه جراحی آن با شما صحبت کنیم. چنانچه شما دارای بینی گوشتی هستید و به زودی قصد انجام عمل زیبایی دارید، پیشنهاد می کنیم خواندن این مطلب را از دست ندهید و تا پایان همراه ما باشید.

 

بینی گوشتی چیست؟

در بین انواع مختلف بینی ها، بینی گوشتی در بین ایرانیان بیشتر وجود دارد. از ویژگی های مهم بینی گوشتی، غضروف بسیار ضعیف در آن است. نرم بودن و ضعیف بودن این غضروف باعث می شود پزشک جراح نیاز داشته باشد از غضروف دیگر نواحی مانند گوش برای عمل جراحی بینی گوشتی استفاده کند. از طرفی پوست اطراف نوک بینی در این افراد بسیار ضخیم و دارای میزان زیادی از چربی می باشد.

این چربی ها به دلیل فعالیت زیاد غدد چربی در این ناحیه به وجود می آیند. اگر دقت داشته باشید افرادی که دارای بینی های گوشتی هستند، پوست اطراف بینی آن ها به شدت چرب بوده و همیشه با معضل جوش و آکنه در این ناحیه درگیر هستند. بینی های گوشتی پره های پهن و ضخیمی دارند و این امر باعث می شود ظاهر کلی بینی به شکل پهنی دیده شود.

بینی های گوشتی ممکن است در بالای بینی دارای پوست نازکی باشند و قوز بینی کاملا مشخص باشد. اما هر چه به طرف نوک بینی برویم پوست آن ضخیم تر خواهد شد. به دلیل ویژگی هایی که بینی گوشتی دارد، انجام عمل های زیبایی برای رسیدن به برخی از مدل ها مانند بینی عروسکی و فانتزی ریسک بالایی خواهد داشت. معمولا بینی های گوشتی به خصوص در آقایان را به شکل طبیعی عمل می کنند تا گرد کردن نوک آن و ایجاد قوس طبیعی بر روی بینی راحت تر باشد.

جراحی بینی گوشتی بر چه اساس انجام می شود؟

همانطور که گفته شد در نوک بینی گوشتی بافت های چربی زیادی وجود دارد و باعث پهن شدن و افتادگی نوک بینی می شوند. در عمل جراحی بینی گوشتی پزشک باید بتواند لایه های مختلف چربی را به طور منظم و یکنواخت بردارد. برداشتن این چربی ها می تواند در نهایت بر روی زیبایی و فرم بینی تاثیرگذار باشد. برداشتن بیش از اندازه این چربی ها ممکن است علاوه بر بدشکلی، باعث ایجاد اختلال در فرایند خونرسانی در ناحیه نوک بینی شود.

جراحی بینی گوشتی

برای جراحی بینی گوشتی معمولا دو روش باز و بسته وجود دارد. بنابر تشخیص پزشک و شرایط بینی یکی از این دو روش انتخاب می شود. هنگامی که علاوه بر شکل ظاهری و بدفرمی، بیمار دارای مشکلات تنفسی و انحراف داخلی بینی باشد، معمولا از روش باز برای عمل بینی گوشتی استفاده می کنند. در این روش پوست بینی به طور کامل برداشته شده تا دسترسی به نواحی داخلی بینی راحت تر باشد.

اما در روش بسته تمامی برش های مورد نیاز در داخل بینی وجود دارد و هیچگونه برشی را در نواحی بیرونی بینی مشاهده نخواهید کرد. اکثر جراحی های زیبایی بینی گوشتی به شکل باز انجام می شود. آن هم به دلیل این که دسترسی به غضروف ضعیف بینی برای پزشک راحت تر باشد. بعد از جراحی کارهایی مانند آتل بندی، پانسمان، چسب زدن ها و غیره مانند سایر اعمال جراحی بینی انجام خواهد شد و تفاوت آنچنانی با هم ندارند.

جراحی بینی گوشتی بازگشت پذیر است؟

شاید شما نیز جزء افرادی باشید که چنین تصور می کنند بینی های گوشتی بعد از گذشت مدت زمانی بعد از عمل جراحی زیبایی دوباره به شکل اولیه خود برگشته یا دچار افتادگی و بد شکلی می شوند. شاید بتوان گفت این اتفاق در گذشته رایج بوده و به دلیل نبود اطلاعات و تکنولوژی این اتفاق می افتاد. اما امروزه با توجه به پیشرفت علم و به وجود آمدن روش های مختلف برای عمل بینی گوشتی این مشکل بسیار کم پیش می آید. این مشکل به دلیل ضعف در ساختار غضروف بینی های گوشتی به وجود می آمد. امروزه پزشکان برای جلوگیری از تغییر شکل و افتادگی نوک بینی های گوشتی، سعی می کنند از غضروف های قوی که از گوش و یا سایر نواحی بدن بر می دارند، غضروف نوک بینی را تقویت کرده و آن را محکم کنند. با این کار احتمال افتادگی نوک بینی به مرور زمان بسیار کم خواهد بود.

جراحی بینی گوشتی

عمل بینی گوشتی با بقیه انواع بینی چه تفاوتی دارد؟

به طور کلی با توجه به ساختار و ویژگی های بینی گوشتی عمل این نوع بینی دشوارتر از سایر انواع بینی ها است. همانطور که در بالا گفتیم بینی های گوشتی دارای استخوان و غضروف بسیار ضعیفی هستند. دارا بودن پوست ضخیم، پره های پهن و مقدار زیادی از بافت های چربی باعث می شود این عمل پیچیدگی های خاص خود را داشته باشد. معمولا نوک بینی های گوشتی پهن و افتاده هستند. فرم دادن به این نوع بینی ها، سربالا کردن و گرد کردن نوک آن ها فرایند وقت گیر و تخصصی خواهد بود. چنانچه پزشک شما از مهارت و تجربه لازم برخوردار نباشد، نمی تواند شکل نهایی زیبایی به بینی گوشتی بدهد. بنابراین نکته مهم در عمل جراحی بینی گوشتی، انتخاب جراح مناسب و با تجربه و ماهر است. مراقبت بعد از عمل بینی گوشتی نیز با سایر انواع بینی ها تفاوتی نخواهد داشت. بعد از عمل بینی گوشتی بهتر است به پهلو نخوابید، غذاهای سفت نخورید و از بینی خود در برابر وارد شدن ضربه مراقبت کنید.

امیدوارم این مطلب برای شما مفید بوده باشد و اطلاعات لازم را کسب کرده باشید. شما میتوانید برای اطلاعت بیشتر یک جلسه مشاوره با دکتر مسعود راستکاری جراح بینی داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]