هزینه ساخت پای مصنوعی با بیمه در بهترین کلینیک
رپورتاژ
ساخت پروتز زیر زانو هزینه های متفاوتی داره چرا که فاکتورهایی مانند نوع پا، سطح قطع عضو، متریال و قطعات مورد استفاده و برند تولیدکننده میتونن اون رو تغییر بدن. بیمه های درمانی تکمیلی تا حدود زیادی هزینه های ساخت این دستگاه ها رو پوشش میدن بنابراین شما میتونین از این بیمه ها برای کاهش هزینه های خود کمک بگیرین. موضوعی که وجود داره اینه که هزینه های تهیه پروتز پا با بیمه هم با توجه به نوع بیمه و میزان پوشش آن متفاوته. در ادامه این مطلب به بررسی جامع تر هزینه های ساخت پروتز زیر زانو می پردازیم. تا انتها ما رو همراهی کنین.
هزینه های ساخت پروتز زیر زانو
بیمارانی که از قطع عضو رنج میبرن برای درمان نیاز به پرداخت هزینه های مختلفی دارن. این هزینه ها شامل ویزیت پزشک، هزینه های مراجعه به کلینیک و تهیه پای مصنوعی میشن که هرکدام متغیرن. در حال حاضر برخی بیمه ها هزینه های سفارش پای مصنوعی رو تحت پوشش قرار میدن و به واسطه آن ها شما میتونین به راحتی اقدام به خرید پروتز پا کنین.
هزینه های ساخت پروتز زیر زانو با توجه به فاکتورهای خاصی متغیره بنابراین نمیشه در این باره نظر ثابتی داد. پروتزهایی که از برنامه های کامپیوتری برخوردارن و ساختاری پیشرفته دارن شرایطی رو برای بیمار فراهم میکنن تا مسافت های طولانی رو طی کنه و به راحتی فعالیت های روزمره خود رو انجام بده. به طور طبیعی خرید چنین پروتزهایی هزینه های متفاوتی نسبت به پروتزهای معمولی تر داره.
عوامل موثر بر قیمت پروتز پا با بیمه
برای تعیین قیمت پروتز پا با بیمه بایستی به فاکتورهای خاصی توجه داشت. این فاکتورها شامل موارد زیر میشن و هرکدام اهمیت بسیار زیادی دارن.
سطح قطع عضو
سطح قطع عضو رو میشه عاملی بسیار مهم برای تعیین هزینه های ساخت پروتز زیر زانو دانست. گسترش سطح قطع عضو هزینه های خرید و ساخت این پروتزها رو افزایش میده؛ زیرا برای ساخت این دستگاه ها باید از مواد و قطعات بیشتری کمک گرفت. این سطوح شامل قطح از مچ پا، قطع زیر زانو، قطع روی زانو، قطع از لگن و قطع بالای زانو میشن. برای ساخت هرکدام از این پروتزها کلینیک ها نیاز به قطعات متفاوتی دارن و همین موضوع میتونه موجب تغییر قیمت پروتز پا با بیمه بشه.
نوع پا
شما با توجه به شرایطی که دارین میتونین انواع مختلفی از پاهای مصنوعی رو تهیه کنین. این پاها شامل پای پایه، پای پویا و پای کنترل شده با میکروپروسسور میشن که ویژگی های متفاوتی دارن. پاهای پیشرفته قادر به کنترل با استفاده از کامپیوتر هستن و دامنه عملکردهای شما رو افزایش میدن. چنین پروتزهایی گران تر هستن و هزینه های بیشتری برای شما به همراه دارن.
نوع قطعات به کار رفته
برای انتخاب قطعات باید سطح قطع عضو، شرایط بیمار، انتظارات و توانایی های فرد مورد بررسی قرار بگیرن. قطعاتی که برای پروتز پا مورد استفاده قرار میگیرن به دو دسته مکانیکی و هوشمند تقسیم میشن. استفاده از قطعات هوشمند در این دستگاه ها موجب افزایش هزینه های ساخت پروتز پا میشه و روی هزینه نهایی اثرگذاره.
برند تولیدکننده
برند تولیدکننده یکی دیگه از عوامل موثر بر قیمت پروتز پا است. اگر قطعات مورداستفاده در این دستگاه ها توسط برندهای مطرح دنیا تولید شده باشن از سطح کیفی بالاتری برخوردارن. طبیعی است که خرید چنین پروتزهایی شما رو متحمل پرداخت هزینه های بیشتری میکنه. شما به واسطه بیمه های درمانی میتونین بخشی از هزینه های تهیه این قطعات رو پرداخت کنین و شرایط بهتری برای ساخت پروتز زیر زانو داشته باشین.
هزینه های ساخت پروتز پا با بیمه در کلینیک ارتوپدی توان گستر
با انتخاب کلینیک ارتوپدی فنی توان گستر شما میتونین از خدمات بیمه های درمانی برای پرداخت هزینه های خرید پروتزهای پا استفاده کنین. بیمه هایی مانند بیمه های درمانی تکمیلی قادرن تا حدود زیادی از هزینه های پروتز را تحت پوشش خود قرار بدن. نوع بیمه و سطح پوشش آن ها میتونه هزینه های پرداختی شما رو در کلینیک فنی توان گستر تغییر بده. همچنین فاکتورهایی مانند نوع پا، متریال و قطعات مورد استفاده، برند تولیدکننده و سطح قطع عضو هم روی این هزینه ها اثرگذار هستن.
کلام پایانی
قیمت پروتز پا با بیمه متغیره و به عواملی مانند متریال مورداستفاده، برند تولیدکننده، سطح قطع عضو و نوع پا بستگی داره. برخی بیمه های درمانی بخشی از هزینه های ساخت پروتزهای پا رو تحت پوشش قرار میدن و میتونن شرایط بهتری رو برای شما ایجاد کنن. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره هزینه های ساخت پروتز پا با بیمه میتونین با کارشناسان ما در کلینیک ارتوپدی فنی توان گستر تماس بگیرین.