اگر همه یخ‌های زمین آب شوند، چه بر سر شهرهای ساحلی یا نزدیک به ساحل جهان و «ایران» خواهد آمد؟!

ما معمولا تا به صورت دیداری و عینی با عواقب چیزی مواجه نشویم، پی به اهمیت آن نمی‌بریم، برای همین نشنال جئوگرافیک، نقشه‌های بسیاری جالبی از وضعیت دنیا، در صورت آب شدن همه یخ‌هایش تهیه کرده است.

پیداست که تا پیش از آب شدن همه یخ‌های زمین هم، حجم مصیبت‌های آب و هوایی، همه ساکنان زمین را تحت تأثیر قرار خواهد داد، اما اگر بخواهیم تنها روی بالا آمدن سطح آب دریاها و اقیانوس‌ها هم تمرکز کنیم، باید بگویم که متأسفانه در این صورت بسیاری از شهرهای مهم دنیا مثل نیویورک، سانفرانسیسکو، لندن زیر آب خواهند رفت.

آب شدن یخ‌های زمین

در آمریکای جنوبی یوینس آیرس ناپدید خواهد شد، دو شهر مهم مصر یعنی قاهره و اسکندریه گرفتار خواهند شد، در اروپا بیشتر دانمارک غرق خواهد شد.

11-5-2013 6-30-33 PM

11-5-2013 6-30-53 PM

11-5-2013 6-31-27 PM

در آسیا شهرهای برجمعیت چین و بنگلادش زیر آب خواهند رفت و به ترتیب 600 ملیون و 160 ملیون نفر بی‌خانمان خواهند شد، شهرهای ساحلی هند هم به شیوه مشابهی درگیر خواهند شد.

11-5-2013 6-31-55 PM

در دنیا پنج میلیون مایل مربع یخ وجود دارد، البته هیچ کس نمی‌داند چه زمانی با توجه با سیر کنونی گرم شدن آب و هوا، همه یخ‌ها آب می‌شوند، برآورد می‌شود اگر روند فعلی ادامه یابد، متوسط دمای جهان از 14 درجه سانتیگراد به 27 درجه برسد. تخمین زده می‌شود، با آهنگ و شتاب فعلی، پنج هزار سال طول بکشد تا کل یخ‌های زمین آب شود.

11-5-2013 6-32-18 PM

اگر این محو شدن شهرها را از دیدی گسترده‌تر بررسی می‌کنیم، می‌بینیم که قضیه تنها به جابجایی جمعیت و از بین رفتن شهرهای تاریخی محدود نمی‌شود، زیان اقتصادی کلان، جنگ‌ها و شایع شدن بیماری‌ها هم در پی آن یک به یک رخ خواهند داد.

حالا برای ما خیلی جالب است که وضعیت ایران را در این صورت، بدانیم، همان طور که در این عکس می‌بینید، بسیاری از شهرهای استان‌های جنوب و جنوب غرب ایران به زیر آب خواهند رفت.

11-5-2013 6-32-51 PM

وضعیت در مورد استان‌های گیلان، مازندران هم اصلا خوب نیست!

11-5-2013 6-35-00 PM

منبع


مطالب دسته سرگرمی سایت یک پزشک را بخوانید.

نمونه‌هایی از مطالبی که پیشنهاد می‌کنیم:

[su_box title=”سرگرمی” style=”noise” box_color=”#12176a” title_color=”#ffffff” radius=”7″][su_posts template=”templates/list-loop.php” posts_per_page=”3″ tax_term=”8387″ order=”desc” orderby=”rand”][/su_box]

32 دیدگاه

  1. چه جالب که اسم شهرهای اروپایی و امریکایی رو آوردین ولی در مورد ایران که باید اهمیت بیشتری بهش می‌دادین و بیش از باقی کشورها بهش می‌پرداختین، فقط به اسم بردن از جنوب و‌۲ استان کفایت کردین!
    یعنی ایران انقدر بی‌اهمیت بود که نخواستین کمی بهش بپردازین؟

    متأسفانه یک‌پزشک اصلا شبیه اون‌چیزی نیست که من بخاطرش دنبال‌کننده ثابتش شدم!
    تا جایی‌که یادمه یک‌پزشک همیشه در تلاش یود تا خودش رو بعنوان یک پشتیبان کتاب و کتاب‌خوانی و انتشار کتاب‌های خوب و پرمحتوا معرفی کنه اما متأسفانه از چندی پیش تا همین دیروز که من وارد وبلاگ شدم، تبلیغی از یک وب‌سایت بود که کتاب‌هایی رو که مجموع قیمتشون به میلیون‌ها تومان می‌رسید، رو اسکن کرده و توی یک مجموعه و با نقض حقوق ناشران و نویسندگان، در کمال وقاحت بفروش میرسوند و اولین چیزی که بعد از دیدن اون تبلیغ بنظر من اومد، این بود که دارین سعی می‌کنین اینجوری انتقامی از ناشران و نویسنده‌هایی بگیرین که برای فراخوان شما بابت اسپانسری از پست‌های معرفی کتاب شما پا پیش نذاشتن!

    جناب مجیدی من از خواننده‌های ثابت شما طی سال‌های گذشته بودم ولی متأسفانه بمرور و خصوصا طی یک ساله اخیر تغییراتی که توی وبلتگتون دیده میشه، روزبروز بیش از قبل دارم مأیوس میشم و فکر می‌کنم اگه اینجور پیش بره، باید بفکر خارج کردن وبلاگتون از لیست وبلاگ‌هایی که مرتب بهشون سر می‌زنم، خارج کنم

    هرچند در حال حاضر مثل ثابق که هر ساعت یکبار چک می‌کردم دیگه مراجعه نمی‌کنم!

    1. مسلما شما در انتخاب منبع خودتون مختار هستین، همین پستهای ناقابل هم به سادگی مهیا نمی‌شه.
      در مورد این پست، باید بگم همیشه قرار نیست، همه چیز آماده و پوست‌کنده در اختیار شما قرار بگیره، خواننده باید خودش اندکی پست‌ها را تعمیم بدهو در قالب کامنت تعامل بکنه، تقشه ایران ملکه ذهن همه ماست، تصور می‌کنم همه ما چشم‌بسته بتونیم شهرهای مهم ایران را روی نقشه تجسم کنیم. پس نیازی به زیاده‌گویی من نبود.
      در مورد تبلیغات، در هیچ جای دنیا، صاحب نشریه کاغذی یا دیجیتال مسئولیتی در مورد آگهی‌های منتشر شده نداره، در ایران هم اصولا به خاطر مشکلات اقتصادی شدید، اصولا تبلیغ آنلاین خیلی کم حجمه، والا من هم دوست داشتم مرتب تبلیغ شرکت‌های بزرگ اقتصادی یا مجموعه‌های فرهنگی را درج کنم. از سوی دیگر وبلاگ خرج مستقیم و غیرمستقیم داره، که باید از جایی تأمین بشه، اما دیدگاه شما در مورد انتقام‌گیری جای تعجب و شگفتی فراوان داره، محض اطلاع شما بگم، با یا بدون اسپانسر، سر من درد می‌کنه برای نوشتن پست‌های فرهنگی و معرفی کتاب! همه ما به نویسنده‌ها و ناشرانی که در این شرایط دشوار، «امید» را در دل حفظ کردن و همچنان بدون سود مالی درخور، برای ما می‌نویسن و کتاب منتشر می‌کنن، مدیونیم.

      1. شاملوی بزرگ پندی دارد برای آویزه گوش کردن، با کسی که پول می‌گیرد تا حرفی بزند، بحث نکن. :-)
        کارتان را بکنید دکترجان، این‌ها زیادند.
        با تبلت چقدر کامنت گذاشتن اینجا سخت است.

    2. ثابق؟؟؟
      بفکر خارج کردن خارج کنم؟؟؟؟ !!!!

      آقای منصور فکر کنم شما خارج کنی بهتره.
      حداقل در این سالهای گذشته(!) که هر ساعت دنبال کننده ی 1پزشک بودی املا و انشا که میتونستی یاد بگیری.
      واقعا که

      خوبه روز به روز مایوس هم شدی حالا

  2. تا 5 هزار سال دیگر یا با انواع و اقسام جنگهای جهانی و بمب ها مختلف زدیم نسل خودم از روی زمین محو کردیم و یا کلا بار مون رو از این سیاره جمع کردیم و رفتیم یه جای دیگر ساکن شدیم.

    شما جدی امید دارید تا 5 هزار سال دیگر خاورمیانه ای باقی بماند ؟!

  3. البته نویسنده فراموش کرده که ذوب یخهای دو قطب باعث ایستایی الگوی چرخش آبهای اقیانوسی و در نتیجه مرگ موجودات دریایی و پس از آن جانوران خشکی زی خواهد شد. و صد البته سوخت های کربنی پس از ما در میلیونها سال بعد تامین میشه

  4. مکه و مدینه هم زیر آب میره. مردم جهان باید یکم به خودشون بیان و به دولت ها فشار بیارن تا مساله گرمایش جهانی در اولویت همه دولت های جهان قرار بگیره

  5. یعنی تا 5 هزار سال دیگه سوادکوه عزیزم زیر اب مدفون خواهد شد؟… پدیده تغییر اکوسیستم مدتهاست که دغدغه شده و به طور فزاینده یی از دوستان غرب کشور می شنوم که سالها قبل برفی بود و بورانی که اینروزها خبرب از انها نیست

    1. 5000 هزار سال دیگه شاید اصلا ب هطور طبیعی سوادکوهی به این نام نباشه خب
      شاید خیلی تغییرات به وجود بیاد
      ولی در کل خیلی ناراحت کننده است
      البته اگر کسی از 5000 سال پیش به زمین امروزی نگاه کنه
      شاید از نظر اون هم زمین ما نابود شده به نظر بیاد

    1. دوست عزیز وقتی آب دریا های اطراف بره بالا خوب سر ریز میکنه توی خزر میتونی توی نقشه هم ببینی

  6. یه سوال
    مگه دریای خزر یخ داره که بخواد آب شه؟ یا مگه به دریاهای آزاد راه داره که بخواد سطح آبش بالا بیاد و مناطق ساحلیش زیر آب برن؟

    1. نه ولی الگوی بارش و میزان بارش میتونه دریاچه ها رو هم تحت تاثیر قرار بده! البته فکر میکنم.

  7. نه نه
    گیلان زیبای من .
    اصلا نمی خوام تصورشو بکنم که یه همچنین بلایی سر خودمون می یاریم . چرا با این که می دونیم چی می شه هیچ کاری نمی کنیم …. ………….ببخشید جمله ام اشتباه بود کاش واقعا هیچ کاری نمی کردیم و بلایی هم سر زمینمون نمی اومد. لازم نیست کاری برای بهبود بکنیم همین که کاری برای بدتر شدن وضعیت نکنیم کافیه . کاش هیچ کاری (که به ضرر کره زیبامون هست )نکنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]