سال اضطراب و بی ثباتی ; ۲۰۱۴ از نگاه عکاسان ( بخش دوم )

باید اعتراف کنیم در سال 2014 اتفاقات بد خیلی بیشتر از اتفاقات خوب یودند و با خبرهای ناراحت کننده و ناآرامی های زیادی در کشورهای مختلف روبرو شدیم که سعی می کنیم در عکس های مختلف به صورت مختصر به آنها بپردازیم .
از فراگیر شدن بیماری ابولا که جان بسیاری از آدم ها را گرفته تا جنگ و درگیری و مرگ چندین انسان سیاهپوست در میسوری آمریکا . سال 2015 با مشکلاتی از این دسته آغاز شد و همچنان ادامه دارد .
کشیشی که در یک دستش صلیبی را گرفته و در دست دیگرش سپر دارد در درگیری های داخلی اوکراین
” جف بزوس ” رییس و مدیرعامل آمازون نمونه ی پخته شده ی سوسک حمام را در صد و دهمین فستیوال سالیانه جستجوگران شام در نیویورک در دستش گرفته است .
یک تصویر هوایی از منطقه ای در نزدیکی واشینگتن که در 24 مارس گرفته شده و ریزش بخشی از زمین و کشته شدن 43 انسان را نشان می دهد .
” شی پینگ ” یک پرورش دهنده ی زنبور عسل که توسط بیش از 460.000 زنبور پوشیده شده است و وزنی برابر با 45 کیلوگرم به وزنش اضافه شده است .
” مایکل فلپس ” پس از 2 سال دوری از مسابقات . در حال انجام دومین مسابقه ی خودش در شنای 50 متر آزاد در آریزونا .
گارد ساحلی کره جنوبی و تیم نجات غریق در حال تلاش برای نجات جان 476 دانش آموز و مسافر قایق گردشگری که به زیر آب رفته است . در این حادثه 295 نفر جان خودشان را از دست دادند
مردی در ساحل و در حال دعا کردن برای نجات جان مسافران قایق گردشگری در کره جنوبی
نمایی از بالا به گیرنده های انرژی خورشیدی و دیگ بخار در سیستم مولد الکتریکی خورشیدی واقع در یکی از بیابان های کالیفرنیا . این نیروگاه یکی از بزرگترین نیروگاه های تبدیل انرژی خورشیدی به الکتریکی محسوب می گردد
دریافت کننده مدال افتخار با گذاشتن دست مصنوعی بر قلبش وفاداری و علاقه ی خود به وطنش را در واشینگتن نشان می دهد . این مرد دست خودش را در جنگ با افغانستان و توسط انفجار نارنجک از دست داده است .
با این عکس اکثر ما ایرانی ها آشنایی داریم . این عکس توسط خبرگزاری ایسنا ثبت شده است و مادر داغداری ( مریم حسین زاده ) را نشان می دهد به همراه همسرشان که در حال باز کردن طناب از گردن قاتل فرزندشان هستند . آنها در آخرین لحظات قبل از اجرای قصاص محکوم را بخشیدند .
عکس آخری معرکه بود
یه عکسی هم از ایران میذاشتید که مردی زیر بار تورم کمر خم میکنه 🙂
عکس آخر خیلی با مضمون بود!
عکس اول یاد برکینگ بد افتادم
جف بروس حالمو به هم زد. اه
عکس اون شناگر خیلی قشنگ بود.
اون گرفتن مدال افتخار نبد. گرفتن مدال خار بود. خاری و پستی برای خودش و برای دنیا. برای تمام مردم افغنستان.
عکس آخری هم که… بخشش حقِ قصاص واقعا سخته. خیلی خیلی سخته. خیلی..
بجز در مورد عکس اول ، بقیه نظراتم عینا همینایی بود که ایشون گفتند…
من درباره این مطلب نظری ندارم فقط اومدم که بگم سایت تون خیلی عالیه.قالب جدید هم(نمیدونم کی عوض کردید ولی قبلا که من میومدم فرق میکرد) خیلی قشنگه فقط سمت چپ قالب به نظرم خیلی شلوغ هستش.یعنی من که خودم اولین بار وارد سایت شدم کاملا گیج شدم که چی به چیه.ولی در کل رنگ ها و فونت ها و سادگیش خیلی قشنگه(البته ناگفته نماند که تبلیغات ,وحشتناک زیاده :D)
عکس آخر بهترینش بود
این عکس آخری خیلی غلط اندازه من اول فکر کردم درست برعکس طناب دار رو دارند روی گردنش می اندازند تا هرچه زودتر اعدام بشه . در انتشار این جور عکس ها بخصوص برای خارجی ها باید خیلی دقت کنیم . همیشه توضیح عکس موجود نیست و خود عکس ممکنه تصویر بدی از ایران رو به نمایش بگذاره.
هرچند واقعا جای ستایش داره این بخشش .
همواره در این سالها نهادهای حقوق بشر ما را به خاطر اعدام ها محکوم می کنند ولی متاسفانه این مسئله رو در نظر نمی گیرند بابا کشور برای خودش قوانینی داره همینطوری که کسی رو اعدام نمی کنند.
ولی این بخشش ها خیلی برکات به دنبال داره.
وقتی چهره مادر رو دراین عکس می بینم واقعا درمقابل بزرگواری او مو به تنم سیخ می شود. دقت کنید چهره اش کاملا درهم شکسته ولی باز هم می بخشه ولی فراموش نمی کنه.
رضا جان این عکس و توضیح کاملش از خبرگزاری های خارجی انتخاب شده و آنها هم به ستایش کامل این حرکت بزرگ پرداختند. خوشبختانه این بخشش نه تنها جان این محکوم را نجات داد بلکه آغازی شد برای بخشش کلی محکومان اعدامی در سراسر ایران و بسیاری از محکومان قبل از رسیدن پای جوبه دار توسط خانواده ی مقتول بخشیده شدند .
خیلی دلخراش
عکس آخر توسط آقای آرش خاموشی عکاس ایسنا گرفته شده و تک عکس نیست بلکه یک گزارش تصویری است و بازتاب خیلی خوبی هم در جهان داشت
هر موقع عکس آخر را می بینم اشکم در می آد …