5G را فراموش کنید؛ چینی‌ها دارند روی شبکه‌های 6G با سرعت یک ترابیت بر ثانیه کار می‌کنند

0

دولت چین تیم تحقیقاتی برای توسعه شبکه‌های 6G راه‌اندازی کرده است. این خبر روز پنج‌شنبه هفته گذشته به طور رسمی اعلام شد و علت آن هم رقابت چین با ایالات متحده و کشورهای دیگر برای رهبری دنیا است.

به گفته وزارت علوم و فناوری چین (MOST)، یک گروه ۳۷ نفره از محققان دانشگاه‌ها، موسسات تحقیقاتی و شرکت‌های فناوری و توسعه‌دهنده تجهیزات مخابراتی تشکیل شده است و کارشان ارائه پیشنهادات فنی برای شبکه‌های 6G، مشاوره برای تصمیم‌گیری‌های مهم و بسترسازی برای پیاده‌سازی این فناوری است.

یکی از مقامات وزارت علوم و فناوری چین به خبرنگاران گفته است تحقیقات درباره شبکه‌های 6G هنوز در مرحله اولیه است و ما حتی به محورها و شاخص‌های اصلی یا سناریوهای توسعه و برنامه‌ریزی برای یک حرکت یکنواخت نرسیدیم.

چین یکی از رهبران 5G دنیا است و سرویس‌های تجاری 5G این کشور به طور رسمی از اکتبر سال گذشته راه‌اندازی شدند. مطابق گزارش‌های منتشر شده، در کشور چین بیش از ۸۶ هزار ایستگاه پایه 5G راه‌اندازی شده و ده‌ها مدل گوشی 5G مناسب وارد این بازار شده است.

براساس گفته‌های محققان و اساتید دانشگاه‌ها، سرعت شبکه‌های 6G به صورت تئوری می‌تواند تا یک ترابیت بر ثانیه باشد. یعنی سرعتی ۸۰۰۰ برابر سرعت کنونی شبکه‌های 5G که اصلا در تصور هم نمی‌آید. بهترین سرعت شبکه‌های 5G کنونی زیر ۵ گیگابیت بر ثانیه است.

برای درک سرعتی یک ترابیتی شاید بتوان گفت ۵۰ فیلم 4K با کیفیت بالا را در یک ثانیه دانلود کرد. قطعا شبکه‌های 6G برای دانلود فیلم یا استریم ویدیو خلق نمی‌شوند و اهداف یا ماهیت متفاوتی با 5G خواهند داشت. همان‌طور که 5G نیز به طور کلی از نظر فناوری و ماهیتی با 4G متفاوت است و شبکه‌ای متصل‌تر، هوشمندتر و خودکارتر است که تاخیری در حد صفر برای ماموریت‌های حساس و بی‌درنگ دارد.

یک حرکت علمی یا ژست سیاسی؟!

دکتر مهیار شیروانی مقدم؛ استادیار دانشگاه سیدنی اعتقاد دارد شبکه‌های 6G می‌توانند پایه‌گذار روابط جدیدی میان انسان و فناوری باشند. مثلا، انسان‌ها با افکار و فرمان‌های مغزی خود با وسایل در ارتباط باشند و از آن‌ها استفاده کنند.

چین و امریکا در بسیاری از حوزه‌های فناوری مانند شبکه‌های موبایل و ابررایانه‌ها با یکدیگر رقابت یا به نوعی جنگ سرد دارند. پیش از چین، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده دستور تحقیق و توسعه 6G را صادر کرده بود.

در حالی صحبت از توسعه 6G است که متخصصین مخابرات آن را بسیار زود و ناشدنی می‌دانند. چون می‌گویند برای رسیدن به 6G ابتدا باید 5G را به طور کامل توسعه داد؛ همان‌طور که ابتدا 4G و بعد شبکه‌های 4G LTE توسعه پیدا کردند. پرش از 5G کنونی به 6G غیرممکن است.

توسعه و تحقیق 6G بیش از ۱۰ سال زمان می‌برد و فناوری نیست که متعلق به دهه حاضر باشد. پیش‌بینی می‌شود 6G بسیار پیچیده‌تر و همراه با موانع سخت‌تری نسبت به نسل‌های پیشین شبکه‌های موبایل باشد.

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

تصور شاهان صفوی بر اساس شرح متنی جهانگردان و افراد شاخصی که آنها را دیده و توصیف کرده‌اند

در حساب توییتر Cavid Ağa شاهان صفوی را بر اساس نوشته‌های قدیم به دقت و به صورت گرافیکی و چشم‌نوازی تصور شده‌اند.(توضیحات از ویکی پدیا) شاه اسماعیل بنا به نوشته‌های جیووانی ماریا دلی آنجیوللوشاه اسماعیل یکم (۱۷ ژوئیهٔ ۱۴۸۷ – ۲۳ مه…

خانه کوچک هم می‌تواند محل زندگی شادی باشد، اگر چیدمان هوشمند و به‌روز در آن استفاده شده باشد

کسانی که در کودکی در خانه‌های بزرگ زندگی کرده‌اند، چندان میانه‌ای با خانه‌های آپارتمانی ۵۰ - ۶۰ متری که این روزها آنها را هم به سختی می‌شود خرید، ندارند. اما تصور کنید که ساخت و سازها متفاوت بودند و کسی به فکر مصرف‌کننده جوان کم‌درآمد بود و…

به نظرتان کدام شغل‌ها بیش از آنچه که لایقشان است، درآمد دارند؟!

بسته به فرهنگ هر کشور و شرایط سیاسی و اقتصادی هر ناحیه پاسخ به این سوال هم متغییر است.اما چرا ما برخی‌ها را از این نظر همیشه در رادار خود داریم و بعضی‌ها را نه.واقعیت این است که برخی اصلا چراغ خاموش حرکت می‌کنند و در رادار ما نیستند…

عکس‌هایی از حوادث ناگوار که با کمی «احتیاط» و عقل قابل پیشگیری‌اند

گاهی ما در کارهایمان به اصطلاح از خلاقیت استفاده می‌کنیم یا سعی می‌کنیم کاری را بدون اینکه وسایل لازمش را داشته باشیم با چیزهای بی‌ربط، در زمان کم، تمام کنیم. خب راستش گاهی شانس می‌آوریم و پز می‌دهیم که خلاقیت داشته‌ایم، اما خیلی وقت‌ها…

ریز علی خواجوی فرنگی‌ها: چگونه کیت شلی یک قطار را نجات داد؟

در سال 1901، راه آهن شیکاگو و شمال غربی، پل جدیدی را بر روی رودخانه Des Moines در بون، آیووا، در آمریکا افتتاح کرد. این پل رسماً پل راه‌ بون نام گرفت، اما اما مردم محلی به سرعت به آن لقب پل‌های بالای کیت شلی را دادند، به یادبود بانوی قهرمان…

سلبریتی‌ها از کودکی تا پیری در این ویدئوهای جالب – از ویل اسمیت تا کیانو ریوز

چطور می‌شود که ما پیر می‌شویم. این تغییر بسیار تدریجی رخ می‌دهد، اما قطعی است. با کارهایی می‌شود کندش کرد اما مسلما نمی‌توان به کی جلوی آن را گرفت.پیری یک فرآیند زیستی پیچیده است که در موجودات زنده از جمله انسان اتفاق می‌افتد. در حالی…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.