دانشمندان ژاپنی با سرعت انتقال داده ۳۱۹ ترابیت بر ثانیه؛ رکورد سرعت اینترنت را شکستند

محققان انستیتوی ملی فناوری اطلاعات و ارتباطات ژاپن (NICT) با افزایش دو برابری سرعت اینترنت روی کابل‌های فیبرنوری موفق شدند رکورد جدیدی در سرعت انتقال اطلاعات برجا بگذارند.

این دانشمندان با ثبت رکورد ۳۱۹ ترابیت بر ثانیه، سریع‌ترین اینترنت ممکن تا کنون را خلق کردند. رکورد سرعت قبلی اینترنت، ۱۷۸ ترابیت بر ثانیه بود که آگوست سال پیش و توسط محققانی از دو کشور ژاپن و بریتانیا به ثبت رسید.

موسسه NICT ژاپن در یک بیانیه عمومی گفت دانشمندان این انستیتو موفق شدند با طراحی یک سیستم انتقال داده از راه دور مبتنی بر کابل‌های فیبرنوری چهار هسته‌ای با روکش و قطر استاندارد کابل‌های فیبرنوری رایج امروزی، پهنای‌باند گسترده‌تری فراهم کنند.

این دانشمندان به جهت اینکه اطلاعات در فاصله زیاد خراب یا شکسته نشده و سرعت کند نشود؛ نتایج خود را از حالت آزمایشگاهی محدود خارج کرده و سرعت انتقال داده را روی یک فاصله ۳۰۰۱ کیلومتری برابر با ۱۸۶۴ مایلی تست کردند و سرعت ۳۱۹ ترابیت بر ثانیه بدون افت سرعت یا مخدوش شدن اطلاعات به دست آمده است.

این سرعت به صورت تئوری و فرضی می‌تواند به افراد اجازه بدهد ۷ هزار فیلم HD را در کمتر از یک ثانیه دانلود کنند. دانشمندان ژاپنی خاطرنشان کردند که این سرعت‌ها برای استفاده در زیرساخت اینترنت و انتقال مقادیر زیادی از اطلاعات در مسافت‌های طولانی بین قاره‌ای و کشوری است و برای مصرف‌کننده نهایی نیست.

فناوری در دسترس ولی گران‌قیمت

سایت مادربورد در یادداشتی می‌گوید سیستم جدید انتقال داده روی کابل‌های فیبرنوری چهار هسته‌ای، کاملا در محیط‌های واقعی امروزی قابل پیاده‌سازی است و فقط به تنظیم دقیق بیشتری نیاز دارد. با این وجود، نتایج به دست آمده برای مسافت‌های آزمایشگاهی بوده و باید دید در مسافت‌های بسیار طولانی‌تر اقیانوسی آیا این اهداف محقق می‌شود یا خیر!

مشکل دیگر به‌کارگیری این اختراع، قیمت گران در مقایسه با کابل‌های فیبرنوری تک هسته‌ای امروزی است. قیمت گران این اختراع باعث می‌شود که فعلا و به‌زودی شاهد استفاده از آن در پهنای‌باند زیرساخت اینترنت نباشیم. آنچه که بسیار اهمیت دارد؛ قطر و روکش استاندارد این کابل‌های فیبرنوری است که باعث می‌شود دسترسی گسترده‌ای داشته باشد و نیاز به به‌روزرسانی‌های فناوری و زیرساختی یا تغییرات اساسی در فناوری‌های فعلی نباشد.

این پیشرفت نسبتا بزرگ می‌تواند در فناوری‌های 5G و 6G مورد استفاده قرار بگیرد و باعث افزایش سرعت آن‌ها در بخش‌های زیرساختی شود. انتظار می‌رود تا سال ۲۰۳۰ این فناوری‌ها به طور گسترده‌ای در اینترنت جهانی مورد استفاده قرار بگیرند.

کاربران نهایی امیدوار هستند نتایج این یافته‌ها و رکوردشکنی‌های سرعت اینترنت در زندگی روزمره آن‌ها و سرویس‌های اینترنتی که استفاده می‌کنند؛ نمود پیدا کند و باعث افزایش سرعت اتصال آن‌ها به داده‌های آنلاین شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]