با Amplify، مطالب جالب اینترنت را به اشتراک بگذارید!

7

این روزها راه‌های زیادی برای اشتراک مطالب نوشتاری و چندرسانه‌ای وب پیدا می‌شود. شما می‌توانید در مورد موضوع مود علاقه خود، پستی بنویسید. می‌توانید با «دلیشس» لینکی به آن بدهید. می‌توانید با استفاده از سایت‌های لینک‌دهی جمعی، مطلب را به رأی عمومی بگذارید تا اگر جالب باشد، داغ شود. می‌توانید در مورد مطلب توییت کنید و …

اما سازندگان سایت‌های وب 2.0، از پا ننشسته‌اند و هر روز، شیوه جدیدی از اشتراک را به کاربران اینترنت معرفی می‌کنند.

Amplify هم یکی از این سایت‌هاست: حتما برایتان پیش آمده که یک جمله یا پاراگراف خاص در یک صفحه نظرتان را جلب کرده، یا در یک صفحه تنها یک عکس خاص به نظرتان مهم بوده است، یا یک ویدئو بیشتر از همه اجزای صفحه برایتان اهمیت داشته است.

در این حالت چگونه مطلب مورد نظر را به اشتراک می‌گذارید؟ بدیهی است که مجبور هستید، مثلا بنویسید به عکس سوم این صفحه توجه کنید، پاراگراف آخر را بخوانید،…

و باز آشکار است که این کار محتاج صرف وقت و تحمل اندکی زحمت است. سایت‌های وب 2.0 برای این خلق می‌شوند که اشتراک‌گذاری را ساده و آسان کنند.

Amplify، ساتی است که به این نیاز شما پاسخ می‌دهد. کار با این سایت بسیار ساده است:

– به این سایت بروید و نام کاربری و پسورد، اکانت توییتر و ایمیل خود را وارد کنید.

– افزونه فایرفاکس این سایت را نصب کنید و مروگر را راه‌اندازی مجدد کنید.

– این آیکون را در کنار آدرس خواهید دید:

– حالا هر وقت به صفحه‌ای رفتید و خواستید قسمت خاصی از آن را برجسته کنید و کاربران دیگر را به آن قسمت خاص ارجاع بدهید، کافی است روی همین آیکون کلیک کنید.نوار Amplify ظاهر می‌شود:

– موس را به روی قسمت مورد نظر ببرید و یک کلیک بکنید، عکس، ویدئو، جمله یا پاراگراف مورد نظر انتخاب می‌شود:

– بعد از این که کارتان تمام شد، روی Click here ro Amplify it!‌کلیک کنید.

– مطالب مورد نظر به اکانت شما در Amplify منتقل می‌شود.

– شما می‌توانید عنوانی برای مطلب بنویسید و مختصری در مورد آن توضیح دهید.

– با این کار در واقع کلیپی از یک صفحه وب درست کرده‌اید.

– با اتمام کار لینک کلیپ شما در Amplify به همراه عنوانی که برای ان نوشته‌اید به توییتر ارسال می‌شود.

به نظرم بد نباشد که از این به بعد به جای لینک خشک و خالی به یک صفحه وب، این شیوه اشتراک را هم گاه بیازماییم. در واقع با این کار یک پردازش جمعی روی مطالب وب انجام می‌شود.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

این عکس‌ها راهنما و ایده‌ای برای شما برای تبدیل اشیای کهنه و دورریز به چیزهای جدید هستند

صرفه جویی «واقعا» یک هنر است. خیلی وقت‌ها ما به بهانه تغییر دکوراسیون یا قدیمی شدن چیزی یا نامتناسب شدن چیزی با وسایل تازه به سادگی دورش می‌اندازیم یا باقیمتی بسیاری نازل به سمساری می‌دهیم.البته این سال‌ها به خاطر فشارهای اقتصادی -چنان…

واقعیت دگرگون: اگر استالین یا تزارها به سبک هنر شوروری یا روس‌ها، ساختمان‌های مهم دنیا را می‌ساختند!

هنر شوروری و روس‌ها و البته خلاقیت‌ها و ظرافت‌ها و جزئیات خودش را دارد. اما در این بین ساختمان‌های زمخت عظیم زیادی هم توسط آنها ساخته شده که بیشتر ابهت و پیشتازی و قدرت را می‌خواستند بنمایانند.حالا تصور کنید که ساختمان‌های مهم دنیا را…

کهن‌ترین درختان جهان

" بث مون " عکاسی است که در سانفرانسیسکو زندگی می کند و بیش از 14 سال از عمرش را صرف شناسایی و عکاسی از قدیمی ترین درختان جهان کرده است. او به کشورها و سرزمین های دورافتاده سفر می کند تا از درختان قطور قدیمی تصاویر زیبایی را ثبت کند. او می…

همکاران سمی چه بلایی می‌توانند سرتان بیاورند + گالری عکس

همکاران شما ممکن است زیاد آدم‌های بدی به نظر نرسند و جلوه خارجی‌شان خیلی محبوب و موجه هم باشد. اما باید کسی مدتی نزدیک آنها کار کرده باشد تا بداند که چه بلایی سر زندگی و آسایش شما می‌توانند بیاورند. هیچ وسیله‌ای را نباید به آنها قرض داد و…

تصور دهشت نبرد «واترلو» با هوش مصنوعی میدجرنی

نبرد واترلو، که در ۱۸ ژوئن ۱۸۱۵ رخ داد، یک درگیری نظامی مهم در طول جنگ‌های ناپلئون بود. این جنگ بین ارتش فرانسه به رهبری امپراتور ناپلئون بناپارت و اتحادی از نیرو‌های بریتانیایی، هلندی و پروس به فرماندهی دوک ولینگتون و فیلد مارشال گبهارد…

عملیات گانرساید: حمله نروژ به تاسیسات آب سنگین نازی‌ها که آنها را از بمب اتمی محروم کرد

سرهنگ ارتش سلطنتی نروژ، لیف ترونستاد، پس از تحویل کپسول‌های انتحاری، به سربازانش اطلاع داد: «نمی‌توانم به شما بگویم که چرا این مأموریت اینقدر مهم است، اما اگر موفق شوید، برای صد سال در خاطره نروژ زنده خواهد ماند.»با این حال، این…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / قیمت وازلین ساج / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو / مجتمع فنی تهران /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / لیست قیمت تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ / سریال ایرانی کول دانلود / دانلود فیلم دوبله فارسی /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو /توانی نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /تولید محتوا /دانلود نرم افزار /
7 نظرات
  1. نیما می گوید

    دکتر جان سلام
    امید که کسالت رفع شده باشه .
    مطلب جالبی بود . عاشق این نوع مطالبت که چیزهایی جدید رو در مورد اینترنت معرفی می کنه هستم
    موفق باشی

  2. hamidreza می گوید

    مثل همیشه عالی.
    ممنون که هستید و می نویسید.

  3. نیما می گوید

    چه عجب در این روزها کمی هوای تازه در وبلاگستان پیدا شد.

  4. مریم افتخاری می گوید

    با سلام
    به مطلبتان در آمپلی فایر گل آقا لینک دادم
    http://golagha.ir/weblogs/amplifier/?ty=20&id=3404

  5. Mojtaba می گوید

    لطفابه ادرسم مطالب جدیدارسال کنید ممنون

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

••4 5