.

Lazyfeed، خبرخوان موضوعی

راستش با وجود گوگل ریدر، آدم کمتر رغبت می‌کند، از خبرخوان یا فیدخوان دیگری استفاده کند.

اما تصور کنید که به موضوع خاصی علاقه‌مند باشید و بخواهید، در جریان آخرین اخبار یا نوشته‌های وبلاگی که در مورد آن نوشته می‌شود، قرار بگیرید. چه کار باید بکنید؟ برای مثال شاید شما بخواهید به طور انحصاری در جریان آخرین اخبار در مورد آی‌فون، یک هنرپیشه یا یک بیماری مثل آنقلوآنزای خوکی قرار بگیرید.

Lazyfeed، پاسخی است برای این مشکل. بعد از ثبت‌نام در این سایت، می توانید کلیدواژه‌های مورد علاقه خود را به خورد این سرویس بدهید. Lazyfeed به صورت خودکار، آخرین اخبار مرتبط با موضوع را به شما نشان خواهد داد.

Lazyfeed، ایده خوبی دارد و هنوز برای بهتر شدن، فرصت زیادی دارد.


  این نوشته‌ها را هم بخوانید

7 دیدگاه

  1. سلام دکتر
    من خیلی گوگل ریدر رو قبول دارم ولی الان از bloglines استفاده می کنم فقط به یه دلیل. چون تو خود فید ها لینک کامنت گذاشتنو نمایش میده. تو گوگل ریدر راهی نیست بشه کامنت گذاشتنو نمایش بده مجبور نباشیم بریم وبلاگ طرف تا بهش کامنت بدیم؟
    ممنون

  2. مدتی است که ایده ای به ذهن من رسیده است که البته شاید قبلا کار شده باشد، اما به هر صورت چون تا به حال جایی ندیده ام، می نویسمش
    خبرخوانهایی مانند گوگل ریدر خوب هستند، اما اینکه تمامی اخبار به صورت یک فهرست و بدون هیچ ترتیبی از نظر اهمیت ارائه می شود، مانع از خواندن اخبار دارای اهمیت می شود. اما در عوض در صورتی که به سایت خبرگزاری مراجعه شود، می توان اخبار با اهمیت را اول خواند و سپس در صورتی که وقت بود، سایر اخبارش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]