Zite : روزنامه‌ای که همیشه مطابق سلیقه شماست!

11

راستش را بخواهید، زمانی آرزوی من این بود که همراه صبحانه، نسخه‌ای از روزنامه‌های روز داخل کشور را ورق بزنم. این آرزو زمانی به داشتن نسخه‌ای کاغذی از نیویورک‌تایمز در اول صبح، ارتقا پیدا کرد.

اما از زمانی که گرفتار افسون آی‌پد شدم، اپلیکیشن Flipboard مسحورم کرد، اپلیکیشنی که مجله‌ای متنوع مطابق با سلیقه شما می‌ساخت! این اپ را از قبل نشان کرده بودم و یکی از اپ‌هایی بود که تشویقم کرد، آی‌پد بخرم.

با Flipboard می‌توانید توییتر و فیس‌بوک خود را به صورت مجله‌ای مرور کنید و تحولات فناوری را باز در قالب یک مجله عالی بخوانید.

حتی رابط کاربری Flipboard ، با القای حس ورق زدن، حال و هوای خواندن یک نشریه کاغذی را در شما زنده می‌کند.

برخی‌ها آی‌پد را یک سخت‌افزار صرف می‌دانند، اما در واقع این اپ‌ها هستند که به این وسیله شخصیت و جایگاه کنونی‌اش را داده‌اند.

اما امروز به یک اپلیکیشن تازه برخوردم که آن را «پاندورایی» برای دنیای خبر می‌دانند.

کسانی که با سایت پاندورا آشنا هستند می‌دانند که با کمک این سایت هر کس می‌تواند موسیقی مطابق سیلقه خود گوش کند. حتی به کمک این سایت می‌شود با خواننده‌هایی آشنا شد که سبک و سیاقی شبیه هنرمند محبوب شما را دارند.

اپلیکیشن Zite همین کار را می‌خواهد با اخبار انجام بدهد، این اپلیکشن عالی که از هم‌اکنون پیشبینی می‌شود، رقیب اصلی Flipboard باشد،‌ توسط پژوهشگران واحد هوش کامپیوتری دانشگاه کلمبیا نوشته شده است.

این اپ می‌تواند عادات خواندن شما را فرابگیرد و محتوای متناسب با سلیقه شما به خوردتان بدهد. این اپ شاید پاسخی باشد برای معتادهای گودر که ساعت‌ها، بی‌هدف در گودر اسکرول می‌کنند و گاهی هم البته، دست خالی برمی‌گردند.

وقتی برای اولین بار اپ را اجرا می‌کنید، به شما پیشنهاد می‌شود که اجازه دسترسی به اکانت گوگل و توییتر خودتان را به اپ بدهید تا با تحلیل علایق شما، علایق شما سنحیده شود. به علاوه شما می‌توانید موضوعات مورد علاقه خود را هم انتخاب کنید، مثلا من کتکوری ایران را انتخاب کردم، تا بتوانم هر روز یک مجله در مورد ایران را هم مطالعه کنم.

بعد از اینکه وارد دنیای خبرها شدید، سایت سعی می‌کند به تدریج با شما آشنا شود، اپ رفته رفته می‌فهمد که شما به خبر خام علاقه دارید یا دوست دارید تحلیل آنها را بخوانید، سایت با منابع مورد علاقه شما آشنا می‌شود و در جلسات بعدی اخبار بیشتری از آنها را نمایش می‌دهد و …

علی داور -رئیس شرکتی که این اپ را نوشته- در مورد Zite می‌گوید که کار این اپ ترکیبی از هوش مصنوعی و آمار است.

Zite ، خبرخوانی ورای خبرخوان‌هایی است که تا کنون تجربه کرده بودیم، در حالی که Flipboard ، موضوعاتی که بیشتر توسط دوستانمان مورد توجه قرار گرفته بود به ما پیشنهاد می‌کرد، Zite علایق کاربرانش را با شیوه‌های مختلف می‌سنجد و واقعا روزنامه‌ای اختصاصی برای آنها می‌سازد.

Zite حرکت از customization به سوی personalization است.

داور می‌گوید که فلسفه الگوریتم Zite  این است: شما آن چیزی هستید که می‌خوانید!


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

چرا هنگامی که می‌خواهند عکسی از ما بگیرند، ناخودآگاه سرمان را کج می‌کنیم؟

وقتی در فیس بوک، اینستاگرام یا سایر سایت‌های رسانه اجتماعی پر از عکس هستیم، احتمالاً متوجه یک روند در زبان بدن کاربران خواهیم شد. هنگام عکس گرفتن و مواجهه با دوربین، برخی افراد به طور خودکار سر خود را به یک طرف خم می‌کنند. به نظر می‌رسد که…

نه! ژاپن واقعا شبیه هیچ کشور دیگری نیست – عکس‌هایی که این را ثابت می‌کنند

هر کشوری ویژگی‌های فرهنگی و اجتماعی و حکمرانی و اقلیمی متفاوتی از کشور دیگری دارد. اما تفاوت برخی از کشورها با دیگران، چشم‌گیرتر است. ژاپن را یک اقیانوس از دنیاهای دیگر جدا نکرده، اما اگر شما هم این عکس‌ها را با من مرور می‌کنید، می‌بینید که…

پرتره خانواده‌های روتین از کشورهای مختلف به کمک هوش مصنوعی ایجاد شد

هوش مصنوعی مدتی است که ما را شگفت زده کرده است. اخیراً با قابلیت‌های هوش مصنوعی در ساخت متون و درک زبان طبیعی برای پاسخ به بسیاری از سؤالات میزان تعجب ما پیشتر شده است.س از ChatGPT،  مایکروسافت هوش مصنوعی خود را همراه با مرورگر Edge و…

چرا غذاها در کتاب‌های مصور و انیمیشن‌ها اینقدر اشتها برانگیزند؟!

دوران کودکی خودم را که به یاد می‌آورم، یاد کتاب‌های داستان مصور می‌افتم که در بعضی از صفحات آن عکس میزهای پر از غذا درج شده بود. نقاشی‌های آنقد آنقدر خوب بودند که تصور می‌کردم میوه‌ها و مرغ و بوقلمون و سوسیس فرنگی‌ها مسلما باید کیفیت…

۲۵ صدای نوستالژیک فناورانه قدیمی که کودکان امروزی به صورت معمول هرگز نمی‌شنوند!

یک ستاره سینمای کلاسیک را در نظر بگیرید مثلا همفری بوگارت را. تلفن را با یک دست در دست می‌گیرد، سیگاری به لب دارد و بعد با افه خاصی شماره‌گیر را می‌چرخاند و با صدای بم مردانه‌اش می‌گوید که نلفنچی فلانجا را برایم بگیر!چنین منظره‌ای دیگر…

قسمت دیگری از عکس‌های تاریخی کمتر دیده شده‌اند و نگرش جدیدی نسبت به تاریخ در ما ایجاد می‌کنند

عکس‌های تاریخی بسیار هستند. برخی از آنها از فرط تکرارِ دیگر روتین می‌شوند و نکته جدیدی به ما نمی‌افزایند. متاسفانه برخی از آنها در بایگانی‌های فراموش می‌شوندو کسی متوجه نکته‌شان نمی‌شود و به تدریج نابود می‌شوند و برخی هم کمتر از بقیه بها…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / قیمت وازلین ساج / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو / مجتمع فنی تهران /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / لیست قیمت تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ / سریال ایرانی کول دانلود / دانلود فیلم دوبله فارسی /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو /توانی نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /تولید محتوا /دانلود نرم افزار /
11 نظرات
  1. مهدی می گوید

    برنامه ای شبیه به این دو برای android وجود داره؟

    1. علیرضا مجیدی می گوید

      نه، فعلا نیست.

  2. Med Apple می گوید

    انگیزه ها برای آی پد بیشتر شده…منتظر آی پد دو می مونم تا بیاد

  3. فروشگاه اینترنتی ورزشکده می گوید

    خوش بحالتون که میتونید سر فرصت صبحانه بخورید و روزنامه ورق بزنید
    ما که باید با سرعت صبحانه بخوریم و بریم سر کار
    بعضی ها که همون صبحانه هم نمیخورن و مستقیم میرن سر کار
    احساس میکنم این کار برای سن بازنشستگی خوبه

  4. محسن می گوید

    این حرف خیلی برام قابل تامل بود!
    شما آن چیزی هستید که می‌خوانید!

  5. علی می گوید

    با سلام جناب آقای دکتر
    من یک بار هم از شما سوال کردم ولی جوابی ندادید. تا اونجایی که یادم هست شما galaxy tab داشتید ولی الان به نظر میرسه که ipad خردید! اگر درسته ممکنه لطف کنید و دلیل رفتن به طرف ipad را بگویید؟ و آیا تبلت سامسونگ خود را فروخته اید؟

    1. علیرضا مجیدی می گوید

      سلام. نه! چرا باید گلکسی تب را بفروشم! از هر دو استفاده می‌کنم. هر دو مزایایی دارند که آن یکی ندارد.

  6. سروش نفیسی می گوید

    با سلام
    قرار بود شما که هم تجربه گالاکسی تب و آندروید را دارید و هم اخیرا به سمت آی پد و مک رفته اید این دو را باهم مقایسه ای اجمالی کنید تا برای امثال بنده که قصد خرید دارم راهنمایی خوبی از نقد های شما باشد . منتظرم و متشکر

  7. fazel می گوید

    Salam Dr. Majid,

    1st, I like you posts and always read them, your post are very useful and informatics.
    2nd, Zite is made by ubc.ca (University of British Columbia, Vacouver, Canada).:
    http://www.cs.ubc.ca/news/press/ZiteandLCImakethenews.shtml

    for sure you know, Columbia University is in NYC and differs from UBC.

    cheers,
    fazel

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

••4 5