به کمک گوگل نام هیچ هنرپیشه‌ای را فراموش نخواهید کرد

13

چند بار برایتان پیش آمده که حین تماشای یک فیلم خواسته باشید بدانید که نام یک هنرپیشه چپیست، یا اینکه وی در چه فیلم‌های دیگری بازی کرده است.

شاید به زودی گوگل این مشکل را برای همیشه برطرف کند.

گوگل یک اپلیکیشن برای تبلت‌های اندرویدی دارد به نام Google Play Movies & TV ، به کمک این اپلیکیشن کاربرها می‌تواند فیلم‌هایی را که از گوگل پلی خریده‌اند به صورت جاری ببینند یا دانلود کنند.

گوگل به تازگی ترتیبی داده است که هر وفت کاربر حین تماشای فیلم مکث کند و دکمه pause را بزند و روی هنرپیشه خاصی «تپ» کند، اطلاعات بیشتری در مورد کسب کند، اطلاعاتی مثل نام و سن و فیلم‌های دیگری که او بازی کرده است.

Jack Black

به این ترتیب شاید روزی برسد که ما از زحمت جستجو در IMDB خلاص شویم.

البته در حال حاضر این ویژگی تنها برای کاربران آمریکایی که تبلت‌هایی با اندرویدی نسخه 4.0 و بالاتر دارند و تنها در مورد فیلم فیلم‌هایی که در فروشگاه فیلم گوگل پلی به فروش می‌رسند فعال است.

می‌بینید که این شرط‌ها خیلی زیاد هستند و بنابراین فعلا هوس استفاده از چنین ویژگی معرکه‌ای را نباید در سر بپروانید.

البته باید بگویم که گوگل در این مورد مبتکر نبوده است، چرا که قبل از گوگل این آمازون که به کاربران کیندل فایر، کیندل فایر اچ دی و Wii U این امکان را داده بود که با استفاده از ویژگی‌ای به نام X-Ray با تپ کردن روی یک هنرپیشه، نام فیلم‌ها و سریال‌های دیگری را که او بازی کرده است دریابند.

البته گوگل با تکیه بر Knowledge Graph می‌تواند امیدوار باشد که این کار را به صورت هوشمندانه‌تری انجام بدهد.

این ویژگی‌ها به صورت ویژه برای کاربران ایرانی غیرقابل استفاده هستند، اما نشاندهنده این هستند که به زودی حتی در سرگرمی‌های ساده مثل تماشای فیلم و سریال، تحولات جدی ایجاد خواهد شد.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

تصاویر و لطایفی در مورد زندگی در اروپای شرقی

اروپای شرقی هنوز سنت‌های خاص خود را دارد و هنوز به اندازه بخش غربی مدرن نشده است و فرهنگ خاص خود را داراست.به همین خاطر ممکن است ما برخی از روندهای آنجا احساس نزدیکی کنیم.به تصاویر زیر بنگرید:آکوامن بعد از 2 هفته در بلغارستان…

مهم نیست این تابستان چقدر گرم است، برهنه نخوابید! مشکلات سلامتی بی‌لباس خوابیدن

بر اساس تحقیقات یک شرکت فروش تشک آنلاین به نام Casper حدود ۲۸.۵ درصد از آمریکایی‌های گفته‌اند که هر شب، هفتگی، ماهانه یا هر چند وقت یکبار برهنه می‌خوابند. اما ۷۱.۵ درصد دیگر گفتند که همیشه با لباس می‌خوابند.واضح است که برهنه خوابیدن…

فهرست چیزهایی که تا همین 20 – 30 سال پیش در ایران و جهان معمولی بودند، اما الان کارها و خریدها…

اوضاع اقتصادی کلی دنیا خوب نیست. از یک سو میل و اشتیاق همه به کمتر کار کردن و بیشتر داشتن و به خصوص سخت گرفتن به هم بیشتر شده و از سوی دیگر، درآمدها آنچنان افزایش نیفتاده‌اند. در این میان برخی کشورها با تورم‌های باورنکردنی دست به گریبان…

عکس‌های قبل و بعد بی‌نظیر تاریخی: بناها و مناظر در گذر زمان

عکس‌های قبل و بعد همیشه علاقه‌مند زیادی دارند. مدتهاست که در اینترنت عکس‌های قبل و بعد افرادی که رژیم لاغری اختیار می‌کنند یا بدنسازی می‌کنند یا جراحی زیبایی می‌کنند، منتشر می‌شود و محبوبیت زیادی هم دارند.اما در سطحی ژرف‌تر، بیایید…

تبدیل شخصیت‌های انیمیشن‌های و کارتون‌ها به نمونه‌های انسانی شبیه به آنها

در انیمیشن‌ها ما حیوانات را دارای شخصیت انسانی می‌کنیم، رخت و لباس به تنشان می‌کنیم، آنها را صاحب جامعه و شهر می‌کنیم و رفتارهای انسانی را به آنها منتسب می‌کنیم.اما تصور کنید که در کاری معکوس، این شخصیت‌های کارتونی را می‌توانستیم به…

ریز علی خواجوی فرنگی‌ها: چگونه کیت شلی یک قطار را نجات داد؟

در سال 1901، راه آهن شیکاگو و شمال غربی، پل جدیدی را بر روی رودخانه Des Moines در بون، آیووا، در آمریکا افتتاح کرد. این پل رسماً پل راه‌ بون نام گرفت، اما اما مردم محلی به سرعت به آن لقب پل‌های بالای کیت شلی را دادند، به یادبود بانوی قهرمان…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
13 نظرات
  1. فرشاد می گوید

    چه جالب!
    این باید همون تکنولوژی ای باشه که گوگل گلس برای تشخیص و معرفی افراد مقابل دید شما ازش استفاده خواهد کرد! 😉

  2. shima می گوید

    چه خوبه! منم می خوام!

    امروز اولین فیدی که دیدم و خوندم مربوط یه این پست شما بود!
    جالب بود برام آخه دیشبم تو خواب یه فیلم سینمایی دیدم که ویژگی خاصی داشت!!

  3. hh می گوید

    ببخشید چندوقتیه که وقتی یک مقاله رو در سایتتون باز میکنم اون بالا که فهرست مطالب سایته باز شده هست و بسته نمیشه و کاملا روی عنوان مقاله رو پوشونده و عنوان مقاله مشاهده نمیشه هر کاری هم میکنم نمیره.میشه درستش کنید تا ادم بتونه عنوان مقاله رو هم مشاهده کنه.فکر کنم مشکلی در سایتتون پیش اومده باشه.مرسی

  4. SAM3R می گوید

    خیلی خوبه. آدم دیوونه میشه وقتی اسم طرف یادش نمیاد.

    1. امیر شوکتی می گوید

      من دانش زیادی در مورد علم پزشکی ندارم. اما با اطلاعات شخصیم و نکاتی که از دوست و آشنا شنیدم (و اخیرا در مورد یکی از بزرگترهای خانواده‌مون هم مطرح شده) این رو می‌دونم که یکی از علل مهم بروز آلزایمر در سنین بالا عدم پویا بودن ذهن و فکر نکردن به چیزهای مختلفه. به همین جهت همیشه وقتی حرف این‌جور فناوری‌ها به میون میاد نمی‌تونم با دید مثبت بهشون نگاه کنم. در حقیقت با اینکه شغلم مربوط به حوزه آی‌تیه و یکسره با گجت‌ها سر و کار دارم، ترجیح میدم همیشه برای به یاد آوردن اسم خواننده یه موزیک، بازیگر یه فیلم یا نویسنده یه کتاب تا جایی که می‌تونم به ذهنم فشار بیارم و در نهایت اگه نشد از سرچ دستی استفاده کنم:) این‌طوری حداقل برام زحمت بیشتری داره و جواب همه‌چی هر لحظه که اراده کنم دستم نیست.

  5. پوریا می گوید

    جالبه
    ولی برا فیلمای خارجی به راحتی میشه اسم فیلم رو تو imdb زد و همه چی رو در موردش پیدا کرد

  6. lucifer می گوید

    البته با استفاده از Cast یا Stars پایانی فیلم راحت میشه اسم بازیگر رو بدست آورد و با یه جستجو کوچیک تو IMDB از همه اطلاعات موجود ازش استفاده کرد!
    دیگه این قرتی بازی ها چیه!
    .
    .
    .
    تبلت داشته باشی
    آندروید4هم داشته باشی
    فیلم رو هم باید از گوگل پلی خریداری کرده باشی!(حتما با کارت های عضو شتاب هم میشه خرید کرد)
    .
    .
    .
    بعد بتونی با یه کلیک رو اسم بازیگر همه اطلاعاتش رو بدست بیاری!

  7. Hossain می گوید

    نصف مشکلات کره زمین ناشی از عدم یادآوری نام بازیگرای فیلما بوده که به لطف گوگل این 50 درصد برطرف شد، حالا باید فکر 50 درصد دیگه باشیم

  8. Saman می گوید

    ولی حیف ک ایرانیها از این امکانات و چیز هایی نظیر اینها بنا ب دلایل مختلف محروم هستند حیف…..

  9. احسان می گوید

    سلام

    درباره سرویس google nose هم لطفاً مطلب بنویس :

    http://www.google.com/intl/en/landing/nose/

    1. ali می گوید

      بابا دروغ آپریل بود وقتی گوشی گجتی که بشه باهاش رایحه بو بسازه نداره چطور امکان داره

  10. حسین می گوید

    به نظرم چنین سرویس‌هایی باعث تنبلی ذهن می‌شه!

  11. منصورزاده می گوید

    واقعا سرویس جالبیه
    بی صبرانه منتظرم تا بتونم از چنین قابلیتی استفاده کنم

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.