به کمک گوگل نام هیچ هنرپیشهای را فراموش نخواهید کرد
چند بار برایتان پیش آمده که حین تماشای یک فیلم خواسته باشید بدانید که نام یک هنرپیشه چپیست، یا اینکه وی در چه فیلمهای دیگری بازی کرده است.
شاید به زودی گوگل این مشکل را برای همیشه برطرف کند.
گوگل یک اپلیکیشن برای تبلتهای اندرویدی دارد به نام Google Play Movies & TV ، به کمک این اپلیکیشن کاربرها میتواند فیلمهایی را که از گوگل پلی خریدهاند به صورت جاری ببینند یا دانلود کنند.
گوگل به تازگی ترتیبی داده است که هر وفت کاربر حین تماشای فیلم مکث کند و دکمه pause را بزند و روی هنرپیشه خاصی «تپ» کند، اطلاعات بیشتری در مورد کسب کند، اطلاعاتی مثل نام و سن و فیلمهای دیگری که او بازی کرده است.
به این ترتیب شاید روزی برسد که ما از زحمت جستجو در IMDB خلاص شویم.
البته در حال حاضر این ویژگی تنها برای کاربران آمریکایی که تبلتهایی با اندرویدی نسخه 4.0 و بالاتر دارند و تنها در مورد فیلم فیلمهایی که در فروشگاه فیلم گوگل پلی به فروش میرسند فعال است.
میبینید که این شرطها خیلی زیاد هستند و بنابراین فعلا هوس استفاده از چنین ویژگی معرکهای را نباید در سر بپروانید.
البته باید بگویم که گوگل در این مورد مبتکر نبوده است، چرا که قبل از گوگل این آمازون که به کاربران کیندل فایر، کیندل فایر اچ دی و Wii U این امکان را داده بود که با استفاده از ویژگیای به نام X-Ray با تپ کردن روی یک هنرپیشه، نام فیلمها و سریالهای دیگری را که او بازی کرده است دریابند.
البته گوگل با تکیه بر Knowledge Graph میتواند امیدوار باشد که این کار را به صورت هوشمندانهتری انجام بدهد.
این ویژگیها به صورت ویژه برای کاربران ایرانی غیرقابل استفاده هستند، اما نشاندهنده این هستند که به زودی حتی در سرگرمیهای ساده مثل تماشای فیلم و سریال، تحولات جدی ایجاد خواهد شد.
این نوشتهها را هم بخوانید
چه جالب!
این باید همون تکنولوژی ای باشه که گوگل گلس برای تشخیص و معرفی افراد مقابل دید شما ازش استفاده خواهد کرد! ;)
چه خوبه! منم می خوام!
—
امروز اولین فیدی که دیدم و خوندم مربوط یه این پست شما بود!
جالب بود برام آخه دیشبم تو خواب یه فیلم سینمایی دیدم که ویژگی خاصی داشت!!
ببخشید چندوقتیه که وقتی یک مقاله رو در سایتتون باز میکنم اون بالا که فهرست مطالب سایته باز شده هست و بسته نمیشه و کاملا روی عنوان مقاله رو پوشونده و عنوان مقاله مشاهده نمیشه هر کاری هم میکنم نمیره.میشه درستش کنید تا ادم بتونه عنوان مقاله رو هم مشاهده کنه.فکر کنم مشکلی در سایتتون پیش اومده باشه.مرسی
خیلی خوبه. آدم دیوونه میشه وقتی اسم طرف یادش نمیاد.
من دانش زیادی در مورد علم پزشکی ندارم. اما با اطلاعات شخصیم و نکاتی که از دوست و آشنا شنیدم (و اخیرا در مورد یکی از بزرگترهای خانوادهمون هم مطرح شده) این رو میدونم که یکی از علل مهم بروز آلزایمر در سنین بالا عدم پویا بودن ذهن و فکر نکردن به چیزهای مختلفه. به همین جهت همیشه وقتی حرف اینجور فناوریها به میون میاد نمیتونم با دید مثبت بهشون نگاه کنم. در حقیقت با اینکه شغلم مربوط به حوزه آیتیه و یکسره با گجتها سر و کار دارم، ترجیح میدم همیشه برای به یاد آوردن اسم خواننده یه موزیک، بازیگر یه فیلم یا نویسنده یه کتاب تا جایی که میتونم به ذهنم فشار بیارم و در نهایت اگه نشد از سرچ دستی استفاده کنم:) اینطوری حداقل برام زحمت بیشتری داره و جواب همهچی هر لحظه که اراده کنم دستم نیست.
جالبه
ولی برا فیلمای خارجی به راحتی میشه اسم فیلم رو تو imdb زد و همه چی رو در موردش پیدا کرد
البته با استفاده از Cast یا Stars پایانی فیلم راحت میشه اسم بازیگر رو بدست آورد و با یه جستجو کوچیک تو IMDB از همه اطلاعات موجود ازش استفاده کرد!
دیگه این قرتی بازی ها چیه!
.
.
.
تبلت داشته باشی
آندروید4هم داشته باشی
فیلم رو هم باید از گوگل پلی خریداری کرده باشی!(حتما با کارت های عضو شتاب هم میشه خرید کرد)
.
.
.
بعد بتونی با یه کلیک رو اسم بازیگر همه اطلاعاتش رو بدست بیاری!
نصف مشکلات کره زمین ناشی از عدم یادآوری نام بازیگرای فیلما بوده که به لطف گوگل این 50 درصد برطرف شد، حالا باید فکر 50 درصد دیگه باشیم
ولی حیف ک ایرانیها از این امکانات و چیز هایی نظیر اینها بنا ب دلایل مختلف محروم هستند حیف…..
سلام
درباره سرویس google nose هم لطفاً مطلب بنویس :
www.google.com/intl/en/landing/nose/
بابا دروغ آپریل بود وقتی گوشی گجتی که بشه باهاش رایحه بو بسازه نداره چطور امکان داره
به نظرم چنین سرویسهایی باعث تنبلی ذهن میشه!
واقعا سرویس جالبیه
بی صبرانه منتظرم تا بتونم از چنین قابلیتی استفاده کنم