مرداد داغ با بسته پیشنهادی اندرویدی «یک پزشک»: بخش اول برنامه‌های کاربردی

 

k-bigpic

برنامه‌های اندروید آن‌قدر زیاد هستند که می‌توان آن‌ها را بی‌شمار به حساب آورد، از طرفی تعداد برنامه‌های پرطرفدار در هر زمینه‌ای بسیار زیاد است و کاربران سردرگم می‌شوند که چه برنامه‌ای بر روی گوشی اندرویدشان نصب کنند. ما از این جهت تصمیم گرفتیم تا گلچینی از بهترین برنامه‌های اندروید به شما معرفی کنیم تا هم باقدرت نرم‌افزاری اندروید آشنا شوید و هم بتوانید برای گوشی‌تان بهترین‌ها را انتخاب کنید. البته توجه داشته باشید که برنامه‌های کاربردی برای هر کس بسته به اینکه چه کارهایی با گوشی انجام می‌دهد، سلایق وی چیست و چه امکانات سخت‌افزاری دارد متفاوت است. مثلاً کسی که اصلاً با گوشی به اینترنت متصل نمی‌شود، هیچ یک از برنامه‌هایی که اطلاعاتشان را از اینترنت دریافت می‌کنند مناسب وی نیستند و کسی که از گوشی برای کارهای آموزشی مثل یادگیری زبان استفاده می‌کند، برنامه‌های مورد علاقه‌اش با برنامه‌های مورد علاقه‌ی عموم مردم متفاوت است.

در اولین بخش می‌خواهیم با گلچینی از بهترین نرم‌افزارهای کاربردی اندروید آشنا شویم. در روزهای آینده هم مقالات یک پزشک را دنبال کنید تا با دیگر برنامه‌های اندروید آشنا شوید. فردا بهترین برنامه‌های اینترنتی را معرفی خواهیم کرد.

این سری پست‌ها را از امروز به مدت 5 روز متوالی می‌توانید حدود ظهر در یک پزشک دنبال کنید. برای آسانی کار شما و از آنجا که می‌دانم دانلود اپ‌ها به صورت تکی چه از گوگل پلی و چه از سایت‌های دیگر کار چندان ساده‌ای نیست، تصمیم گرفتیم نسخه تازه این برنامه‌ها را البته تا زمان نگارش این پست، به صورت سر راست،  برایتان آپلود کنیم، تا شما بتوانید آنها را به راحتی به صورت یکجا دانلود کنید و مشکلی در آزمایش آنها نداشته باشید. لینک دانلود هر برنامه از گوگل پلی در توضیحات هر اپ درج شده، لینک دانلود کلی را در انتهای پست می‌توانید ببینید.


Any.DO

ku-xlarge

Any.DO یکی از بهترین برنامه‌های کاربردی برای مدیریت زمان از طریق گوشی اندروید است. می‌توانید کارها و زمانی که قرار است انجام شوند را به Any.DO بدهید تا برنامه به طور خودکار آن‌ها را به شما یادآوری کند. سپس هر کاری را که انجام می‌دهید به برنامه می‌گویید که انجام شده است تا بعداً بتوانید کارهای انجام شده و عقب مانده‌تان را پیگیری کنید. برخی از کاربران برای مدیریت زمان درس خواندن برای کنکور و امتحانات از این برنامه استفاده می‌کنند و نتیجه هم گرفته‌اند. رابط کاربری ساده و درعین‌حال زیبا به همراه ویجت‌های کاربردی از ویژگی‌های مهم این برنامه است.

AnyDo-para-Android


Boomerang

boomerang

Boomerang برنامه‌ای کاملاً خاص و مبتکرانه برای مدیریت حساب جیمیل است. البته در تمام گوشی‌های اندروید حداقل یک برنامه برای استفاده از جیمیل و ایمیل‌های دیگر وجود دارد ولی قابلیت‌های خاص این برنامه، آن را از دیگر برنامه‌ها جدا می‌کند. به وسیله‌ی این برنامه می‌توانید ایمیل‌هایتان را زمان‌بندی کنید که چه موقع ارسال شوند و حتی اگر در مدت زمان خاصی که انتظار دارید به یک ایمیل جواب داده شود، جوابی دریافت نشد، از طریق برنامه اطلاع پیدا می‌کنید و می‌توانید به این مسئله رسیدگی کنید.

boomerang-send-msg-small


امروز

emrooz

«امروز» یک برنامه‌ی فوق‌العاده سبک و بسیار کاربردی برای کاربران ایرانی است. این برنامه به طور کاملاً ساده در نوار بالای صفحه (نوار Notifications) تاریخ همان روز را به صورت یک تک عدد می‌نویسد. و اگر این نوار را به پایین بکشید تا صفحه‌ی Notifications را باز کنید، تاریخ را به صورت کامل (مثلاً سه‌شنبه، ۱ مرداد ۱۳۹۲) می‌بینید. از این جهت که اکثر احتیاج من به تقویم برای دانستن تاریخ همان روز است این برنامه در اکثر اوقات، نیاز مرا به تقویم برطرف می‌کند.

emrooz1


تقویم شمسی

calendar

خوب است که هر کاربر ایرانی بر روی گوشی‌اش یک تقویم شمسی داشته باشد. این تقویم یکی از پرطرفدارترین تقویم‌هایی است که برای اندروید نوشته شده است. ویژگی مهم این تقویم امکانات بسیار زیاد آن مثل تاریخ شمسی، قمری و میلادی، اوقات شرعی، قبله یاب، قابلیت نوشتن مطلب در توضیحات روز‌های مختلف برای یادآوری، ویجت‌های مختلف و کاربردی در شکل‌های مختلف و … می‌باشد.

apersian_calendar


FastDic

fastdic

یکی از برنامه‌هایی که عموماً‌ در گوشی‌های ایرانیان یافت می‌شود،‌ لغتنامه‌ی انگلیسی به فارسی است. FastDic یکی از بهترین لغتنامه‌های اندروید است که بیش از ۲۰۰ هزار نفر از کاربران کافه بازار آن را بر روی گوشی‌هایشان نصب کرده‌اند. این لغتنامه که هم از فارسی به انگلیسی ترجمه می‌کند و هم بالعکس، دارای ۸۰ هزار لغت می‌باشد. FastDic بر روی تمامی دستگاه‌های اندروید (حتی آن‌هایی که از فونت فارسی پشتیبانی نمی‌کنند) نصب و اجرا می‌شود.

fast.dic


Google Keep

keep

امروزه آنچه که همراه همیشگی همه‌ی ما است، گوشی‌های تلفن همراهمان است. برای همین دیگر احتیاجی به داشتن دفترچه‌ی یادداشت برای یادداشت‌برداری‌های روزانه نداریم و می‌توانیم به جای آن یک نرم‌افزار یادداشت‌برداری بر روی تلفن همراهمان نصب کنیم. Evernote، Catch و Google Keep در رأس برنامه‌های یادداشت‌برداری اندروید هستند و با هم رقابت می‌کنند. در بین این‌ها Google Keep یک ویژگی بسیار خاص دارد که من خیلی دوست دارم. این برنامه سریع، ساده، و زیبا است و کمترین پیچیدگی را نسبت به دیگر برنامه‌ها دارد. من همیشه با دیگر برنامه‌های یادداشت‌برداری هرچند هم که قوی و پرطرفدار باشند، یک مشکل بزرگ دارم. وقتی احتیاج به یادداشت‌برداری پیدا می‌کنم، یا می‌خواهم یکی از یادداشت‌های قبلی‌ام را بخوانم، دوست ندارم منتظر برنامه‌ای سنگین و حجیم بایستم تا اجرا شود و بعد از آن هم موقع باز کردن یادداشت‌ها و نوشتن یادداشت کند باشد. Google Keep مشکل من را در این زمینه حل کرد. چون به گونه‌ای طراحی شده است که بسیار سریع و چابک است و کار را در کمترین زمان ممکن راه می‌اندازد. علاوه بر این،‌ ویجت کاربردی و ذخیره‌ی اطلاعات در حساب گوگل،‌ از جمله امکانات بسیار خوب این برنامه هستند.

google-keep-04-700x437


SwiftKey

swiftkey

من صفحه‌کلید‌های مختلفی برای گوشی اندرویدم امتحان کردم و تا حدودی همه‌ی آن‌ها در یک ویژگی آزاردهنده مشترک بودند. در هیچ‌کدام از آن‌ها فضای کوچک صفحه‌ی کلید به بهترین شکل استفاده نمی‌شد و بعضاً کاربر را در برابر قابلیت‌های دست و پا گیر و بعضاً تجملاتی بسیار زیاد قرار می‌دادند در صورتی که من صفحه‌کلیدی دوست دارم که هم سریع باشد و هم ساده و هم بیش‌ترین بازدهی کاربردی را داشته باشد. در بین صفحه‌کلید‌های غیر رسمی برای اندروید SwiftKey تنها صفحه‌کلیدی بوده است که توانسته مرا قانع کند تا از آن به جای صفحه‌کلید اصلی گوشی‌ام استفاده کنم. این صفحه‌ی کلید در عین سادگی و زیبایی، از نظر کارایی بسیار عالی می‌باشد. قابلیت ویژه‌ی SwiftKey با نام Flow در تنظیمات این برنامه است که می‌توانید آن را فعال کنید. به وسیله‌ی این قابلیت با کشیدن انگشت بر روی حروف مورد نظر بدون توقف می‌توانید کلمات را تایپ کنید. صفحه‌ی کلید با استفاده از لغت‌نامه‌ای که در حافظه‌اش ذخیره شده است،‌ کلمه‌ی صحیح را تشخیص می‌دهد. زبان فارسی این صفحه‌ی کلید به صورت کاملاً کاربردی طراحی‌شده و تا آنجا که من امتحان کردم، قابلیت Flow برای آن خوب کار می‌کند. البته نباید انتظار داشته باشید که این قابلیت برای هیچ زبانی به خوبی زبان انگلیسی کار کند. مهم این است که کارایی مناسبی داشته باشد. SwiftKey هم زیبا است و هم ترکیب‌های رنگی متفاوتی دارد تا بتواند تمام سلایق را جلب کند.

130219_SwiftKey_0070-660x446


DashClock Widget

widget

اگر سیستم‌عامل گوشی‌تان اندروید ۴.۲ است، قابلیتی دارد که به وسیله‌ی آن می‌توانید بر روی صفحه‌ی قفل، ویجت قرار دهید. به وسیله‌ی این ویجت‌ها می‌توانید قابلیت‌های زیبا و کاربردی به صفحه‌ی قفل اضافه کنید. DashClock Widget را می‌توان بهترین و کاربردی‌ترین ویجت صفحه‌ی قفل نامید که بسیاری از متخصصین معتقدند گوگل باید DashClock Widget را به طور پیش‌فرض درون اندروید قرار دهد. این ویجت علاوه بر اینکه یک ساعت زیبا دارد، اطلاعاتی مثل پیش‌بینی وضع هوا، ظرفیت باقیمانده‌ی باتری، Notification ها، زمان زنگ هشدار، و … را بر روی صفحه‌ی قفل نمایش می‌دهد. ویژگی مهم این ویجت این است که یک برنامه‌ی متن باز (Open Source) است. یعنی متن برنامه در اینترنت در اختیار همه قرار دارد و همه می‌توانند نرم‌افزار را گسترش دهند. این قابلیت باعث شده که بسیاری از برنامه‌ها از جمله Any.DO از این ویجت استفاده کنند و اطلاعاتشان را توسط آن بر روی صفحه‌ی قفل نشان دهند تا کاربری که مرتباً به اطلاعات یک برنامه‌ی خاص (مثل Any.DO) مراجعه می‌کند، احتیاج به باز کردن قفل صفحه نداشته باشد. با یک جستجوی ساده در اینترنت می‌توانید برنامه‌های بسیاری برای گسترش DashClock Widget
پیدا کنید تا بتوانید آخرین اخبار را بر روی آن نمایش دهید، میانبرهایی به برنامه‌های کاربردی و مخاطبین خاصتان را بر روی صفحه‌ی قفل قرار دهید، و قابلیت‌های کاربردی دیگری به صفحه‌ی قفل گوشی‌تان ببخشید. البته توجه داشته باشید که اگر گوشی در دست کسی قرار گرفت، حتی اگر رمز آن را نداشته باشد به صفحه‌ی قفل دسترسی خواهد داشت. پس نباید اطلاعات خصوصی که دیگران می‌توانند از آن سوءاستفاده کنند، بر روی صفحه‌ی قفل قرار دهید.

dashclock


SwipePad

swipepad

خیلی از کاربران هستند که در گوشی موبایلشان از چند برنامه به طور همزمان استفاده می‌کنند. مثلاً از مرورگر استفاده می‌کنند و همزمان می‌خواهند معنی کلمه‌ای را در لغت‌نامه ببینند. درعین‌حال به موسیقی هم گوش می‌دهند. این افراد برای باز کردن هر کدام از برنامه‌ها می‌توانند به صفحه‌ی خانه بروند و برنامه‌ی دیگر را باز کنند. این کار با اینکه ساده‌ترین راه است، ولی کمی وقت می‌گیرد. SwipePad برنامه‌ای است که این کار را در سریع‌ترین حالت انجام می‌دهد. وقتی این برنامه را نصب می‌کنید یک لبه از صفحه را مشخص می‌کنید که اگر انگشتتان را از آن لبه به سمت داخل بکشید لیستی از برنامه‌های پر استفاده که قبلاً مشخص کرده‌اید نمایان می‌شوند. با برداشتن انگشت از روی صفحه از روی هر کدام از این برنامه‌ها، همان برنامه اجرا می‌شود. البته در این زمینه برنامه‌های دیگری هم هستند ولی SwipePad از همه‌ی آن‌ها سریع‌تر و ساده‌تر است.

SwipePad S


ES File Explorer

es

بدون هیچ‌گونه شک و تردید به شما می‌گویم که ES File Explorer بهترین برنامه‌ی مدیریت فایل برای اندروید است. این برنامه نه تنها از لحاظ کارایی و امکانات بهترین است، بلکه از نظر طراحی و خوش‌ساخت بودن نیز نظیر ندارد. پیشنهاد می‌کنم این برنامه را قبل از برنامه‌های دیگر نصب کنید زیرا احتیاج شما را به خیلی از برنامه‌ها برطرف می‌کند. قابلیت‌های این برنامه شامل مدیریت فایل‌ها با ابزارهای فراوان مثل مخفی کردن فایل‌ها، ایجاد فایل میانبر، ارسال فایل‌ها، مدیریت فایل‌های روی رایانه، کپی و انتقال،‌ و …

 مدیریت برنامه‌های نصب‌شده با ابزارهایی مثل دسته‌بندی کردن، ذخیره و ارسال فایل نصب، حذف کردن برنامه‌ها و ایجاد فایل میانبر.

پشتیبانی از فایل‌های فشرده‌ی Zip و RAR بدون احتیاج به نصب برنامه‌ی اضافی

پخش و نمایش انواع فایل‌ها از جمله فایل‌های تصویری، فایل‌های ویدئویی، PDF ها و …

نمایش تصویر برنامه برای فایل‌های APK

اتصال به انواع سرویس‌های ذخیره‌سازی فایل مثل Dropbox، Google Drive، Box.net و …

ابزارهایی برای گوشی‌های روت شده مثل حذف برنامه‌های سیستمی، یا تغییر دسترسی پوشه‌ها

مدیریت فایل‌های گوشی با رایانه به صورت بیسیم (از طریق وای فای)

و …

ES File Explorer با اینکه ابزارهای بسیار زیادی دارد ولی به خوبی کار می‌کند و اصلاً سنگین و یا کند نیست.

esfileexplorer


Airdroid

airdroid

این نرم‌افزار بی‌همتا، بهترین نرم‌افزار مدیریت گوشی از طریق رایانه است. به وسیله‌ی این نرم‌افزار می‌توانید از طریق وای فای با مرورگر به گوشی متصل شوید و امکاناتی نظیر مدیریت فایل‌ها، پیام‌ها، تصاویر، برنامه‌ها، ویدئو‌ها، نمایش تصویر دوربین روی کامپیوتر، و … را با زیباترین رابط کاربری داشته باشید. این برنامه احتیاج به نصب هیچ ابزاری بر روی رایانه ندارد و تنها از درون مرورگر کار می‌کند. البته کار کردن درون مرورگر به این معنا نیست که از اینترنت استفاده می‌کند. وقتی در خانه هستید، این برنامه از شبکه‌ی درون خانه استفاده می‌کند و پهنای باند و ترافیک اینترنت را مصرف نمی‌کند. می‌توانید از طریق اینترنت از راه دور هم گوشی را مدیریت کنید. مثلاً اگر گوشی را درون خانه جا گذاشته‌اید، از طریق اینترنت برنامه Airdroid را بر روی گوشی اجرا کنید و مثلاً پیامک‌ها را بخوانید و به آن‌ها جواب دهید. ویژگی بسیار جالب مدیریت گوشی از طریق اینترنت این است که اگر گوشی را گم کرده باشید یا از شما دزدیده باشند و گوشی به اینترنت موبایل وصل باشد، می‌توانید به وسیله‌ی این نرم‌افزار از راه دور GPS‌ گوشی را فعال کنید، و مکان دقیق آن را بر روی نقشه ببینید.

airdroid1


Tasker

tasker

Tasker برنامه‌ای بسیار جالب برای مدیریت و «اتوماسیون» است. به وسیله‌ی این برنامه می‌توانید گوشی را تنظیم کنید که مثلاً وقتی شرایط X ایجاد شد، Y اتفاق بیفتد. مثلاً وقتی در حین تماس هستم اگر گوشی را ۹۰ درجه چرخاندم و دوباره به حالت اول برگرداندم، بلندگو فعال شود. چند مثال از قابلیت‌های مدیریت و اتوماسیون این برنامه می‌آوریم تا بهتر متوجه کارایی‌های آن شوید:

رمزگذاری بر روی بعضی از برنامه‌ها برای منع دسترسی افرادی مثل کودکان به آن‌ها

تغییر تنظیمات گوشی در مواقع مختلف. مثلاً زمان خاموش شدن نور صفحه در هنگام مطالعه‌ی کتاب الکترونیکی یا گشت و گذار در اینترنت دیرتر باشد. نور صفحه عصر کمتر از صبح بشود و شب در کمترین حالت قرار بگیرد. زنگ گوشی هنگام وارد شدن به محدوده‌ای خاص مثل مدرسه یا دفتر کار قطع شود.

هر روز، مکان آیکون‌های صفحه‌ی خانه و تصویر پس زمینه‌ با قاعده‌ی خاصی عوض شود.

با یک پیامک خاص مکان گوشی از طریق GPS دریافت و به صاحب گوشی ارسال شود.

با اتصال هدفون، برنامه‌ی موسیقی یا رادیو اجرا شود.

و …

یادگرفتن کار با این نرم‌افزار خیلی راحت نیست ولی به زحمتش می‌ارزد.

best-android-paid-tasker2


Phone Silencer

silencer

آیا تا به حال در مکان خاص مثل اداره یا کلاس درس، زنگ گوشی را قطع کرده‌اید؟ من همیشه وقتی این کار را انجام می‌دهم تا ساعت‌ها فراموش می‌کنم که زنگ را فعال کنم و برخی تماس‌ها و پیامک‌ها را از دست می‌دهم. برای این مسئله برنامه‌ی Phone Silencer یک راه حل خلاقانه و بسیار جالب است. این برنامه‌ی فوق‌العاده کوچک یک کارایی بزرگ دارد. وقتی گوشی را در حالت بی‌صدا قرار می‌دهید، یک پنجره بر روی صفحه باز می‌شود که از شما می‌پرسد چه موقع می‌خواهید گوشی از حالت بی‌صدا خارج شود و آن موقع بلندی صدای زنگ چه میزان باشد.

silencer1


Automatic Call Recorder

automatic_call_recorder

آیا تا به حال به خود گفته‌اید که ای کاش فلان تماس تلفنی را ضبط کرده بودم؟ ضبط تماس‌های تلفنی مزیت‌های فراوانی دارد. من از وقتی تماس‌هایم را ضبط می‌کنم دیگر موقع نوشتن شماره تلفن یا آدرس یا قیمت، معطل کاغذ و قلم نمی‌شوم بلکه با آسایش صبحت می‌کنم و بعداً تماس را مجدداً گوش کرده و از هر چه می‌خواهم یادداشت بر می‌دارم. نرم‌افزار Automatic Call Recorder یک گزینه‌ی بسیار خوب برای ضبط تماس‌های تلفنی است. این نرم‌افزار تمام تماس‌های تلفنی را به طور پیش‌فرض ضبط می‌کند. بعد از هر تماس آیکون آن در نوار Notifications ظاهر می‌شود که می‌گوید تماس ضبط شد. حال اگر می‌خواهید می‌توانید از همین جا برنامه را باز کنید و تماس ضبط شده را حذف کنید.

automatic_call_recorder_pro_3_52_98


لینک دانلود کل این اپلیکیشن‌ها به صورت یک فایل زیپ‌شده

کل برنامه‌ها را می‌توانید به صورت زیپ از آدرس زیر دانلود کنید و بعد از آن‌‌زیپ کردن به گوشی خود منتقل کنید و نصب کنید.

دانلود اپلکیشن‌ها (40 مگابایت)

منبع


  این نوشته‌ها را هم بخوانید

48 دیدگاه

  1. سلام و خسته نباشد خدمت شما
    دکتر جان محتویات پوشه زیپ اپلکیشن ها چیزهای دیگه است اشتباهی آپلود کردی انگار دکتر ؟؟؟

  2. سلام ولی این اپ های که واسه دانلود گذاشتین با اینهایی که اینجا معرفی کردین فرق دارن. (اپهای مربوط به اینترنتن)

  3. آقا لینک دانلود برنامه ها درسته ؟
    برنامه های بخش اینترنت گذاشته شده ها! هیچکدوم از برنامه های فوق الذکر رو نداره

    1. شرمنده دوستان شدم، ظهر متأسفانه اشتباه کردم و بسته اشتباه را گذاشتم. لینک الان اصلاح شده است.

  4. دکتر عزیز ، واقعا خوبه ، و متاسفانه دستگاه اندروید ندارم ، پس منتظر بخشی شبیه به همین برای آیفون میمونم ، یا حتا مک ، یا رایانه‌های مبتنی‌ بر ویندوز … یکی‌ از علت‌های دنبال کردن شدید سایت ورج این بخش آاپ‌های هفتهٔ اون سایت هست

  5. دکتر حسابی گرد و خاک به پا کردی.صفر و یک منتشر می کنی،بسته پیشنهادی مرداد ماه میدی بیرون.چه خبره؟پیج رنک ها قرار آپدیت بشه؟

  6. دکتر خواهشا بگید شما که اینهمه کار در روز به انجام میرسونید خودتون چطور مدیریت زمان میکنید؟از همین اپلیکیشن ها استفاده میکنید یا ذاتن اینقدر با پشتکار و با انگیزه اید؟من واقعا اینروزها بزرگترین مسئلم اینه که هفته ها و ماهها میگذرن و من هیچ کاری رو به انجام نمیرسونم. :((

    1. اتفاقا این دقیقا سوال من هم از دکتر مجیدی هست:)دکتر لطفا یه پست مفصل در این رابطه بنویسین که خودتون واقعا برنامه ریزیتون چطوریه و عملا از چه روش برنامه ریزی استفاده می کنین.مرسی.

    2. سوال منم هستش
      از درگیری های من همین مسئله هستش
      متاسفانه نمی تونم از پس حجم کاری بر بیام

    3. اره واقعا من هم سوالم اینه که دکتر مجیدی اینهمه وقت از کجا میارن، واقعا آفرین به این همه پشتکار و انگیزه و انرژی.

  7. دکتر چطور میشه پشت یه کلمه یه آدرس قرار داد
    مثلا شما می نویسی “منبع” بعد روش کلیک که میکنی پشتش آدرس سایت هست

    1. عموماً در ویرایشگر گزینه‌ای به نامی مثل «پیوند»، «Link»، یا «Hyperlink» با آیکونی به شکل زنجیر وجود دارد که برای تبدیل یک کلمه یا چند کلمه به «لینک» بکار برده می‌شود. در ویرایشگر وبلاگ‌ها، وردپرس، و حتی نرم‌افزارهای آفیس هم این گزینه وجود دارد. برای درست کردن لینک در نرم‌افزار Word، بر روی قسمتی از متن که می‌خواهید تبدیل به لینک شود، راست کلیک کنید و گزینه‌ی Hyperlink را انتخاب کنید. در پنجره‌ی ظاهر شده می‌توانید آدرس یک فایل درون رایانه را انتخاب کنید یا یک آدرس از اینترنت بنویسید تا بوسیله‌ی این لینک باز شود. البته توجه داشته باشید که باز کردن لینک در نرم‌افزار ورد با نگه داشتن کنترل و کلیک بر روی آن انجام می‌شود. می‌توانید همین لینک را در یک صفحه‌ی وب (مثل وبلاگ) کپی کنید تا با کلیک بر روی آن باز شود.

  8. سپاسگذارم ار این که فایل آخری رو گذاشتید برا دانلود.
    با وضع فعلی جمع کردن APK هر کدام از برنامه ها خودش دردسری است.

  9. دکتر جان یه خواهشی ازت دارم اینکه آموزش برنامه تسکر رو برامون بزاری و بیشتر در موردش حرف بزنی, تو سایت‌های فارسی ک چیزی نتونستم پیدا کنم

  10. دکتر جان لینک برنامه “ایر دروید” از گوگل پلی هست حدسم اینست که شما به طریقی به اپ استور گوگل دسترسی دارید اگر بلی لطف کنید به ما هم آموزش دهید چون هر چقدر اپ استورهای ایرانی پربار باشند منبع اصلی و مادر گوگل است که ما ازان محرومیم!!!!

  11. برای کیبورد یک برنامه عالی دیگه هم هست به نام Hacker’s Keyboard که صفحه کلید موبایلتون را شبیه صفحه کلید استاندارد پی سی می کنه. به همراه کلیدهای شیفت و آلت و همه چیزهایی که بهشون عادت دارید.

  12. با سلام به دکتر عزیز و تشکر بابت زحمات فراوانتون…
    دکتر یه چیزی نظرم روجلب کرد، میشه لطف کنید cyanogenmode. رومعرفی کنید و بگید چطور باید نصب کرد و تفاوت هاش چیه و .. . ازنظر پایداریش و یا امنیت و حفظ حریم خصوصی اسمارت فون ها ؛ کلا بیشتر معرفیش کنید.

    1. این کار را کرده ایم. فقط تا آخرین بخش از بسته‌ی پیشنهادی مردادماه همراه ما باشید.

  13. ممنون دکتر.اگه امکانش بود این رویه رو در آینده هم ادمه بدین.ضمنا اگه مقدور بود فایلها رو جایی آپ کنید چون دسترسی به گوگل پلی سخته و بازار هم نیاز به وایفای داره که بعضا مثل من ازش محرومن.
    ممنون مجدد

  14. Fastdic برنامه ی خوبی نیست
    من Bluedict پیشنهاد میکنم. میتونید دیکشنری های مختلفی روی این اپلیکیشن نصب کنید. قطعا بهترین دیکشنری اندرویده

  15. با سپاس از مطلب خوبتون به عنوان فردی که با اپلیکیشن های اندروید زیاد ور رفته، چندتا نکته می خواستم خدمتان عرض کنم:

    1. یکی از خوبیهای Any.do اینه که میشه برای گوگل کروم هم اپ مربوطش را نصب کرد و از اونجا هم به task ها دسترسی داشت. اپلیکیشن Tasks N ToDo را من خیلی تو کار باهاش user friendly تر از any.do می دونم. البته هر دو اینها منطبق بر Tasks تو Gmail می باشند

    http://www.tasksntodos.com/

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.handyapps.tasksntodos&hl=en

    2. به عنوان فردی که تمام اپلیکیشن های کیبورد را برای بهترین عملکرد در تایپ فارسی امتحان کردم، هیچ برنامه ای به پای Kii Keyboard نمی رسه. حتی کار با نسخه trial این برنامه با امکانات کمترش هم فوق العاده هست.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zl.inputmethod.latin

    3. اگرچه ES File Explorer برنامه خیلی خوبی هست ولی برای گوشی های روت شده، هیچ برنامه فایل منجری به پای Root Explorer نمی رسه
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.speedsoftware.rootexplorer&hl=en

    4. اپلیکیشن keep screen on یه برنامه فوق العاده هست که باهاش می تونید تعیین کنید روی چه اپلیکیشن هایی وقتی که باز هستند، گوشی تا تبلت قفل نشه و در حالت کم نور باز بمونه
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nbondarchuk.android.keepscn

    این برنامه خیلی بهتر از برنامه keepscreen کار می کنه
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tni.KeepScreenLite

    5. Root App Delete یه برنامه خیلی خوب برای حذف یا غیرفعال کردن اپلیکیشنهای از قبل نصب شده در گوشی می باشد

    https://play.google.com/store/apps/details?id=zsj.android.uninstall

    1. دوست عزیز Kii Keyboard اصلا زبان فارسی ساپورت نمیکنه. و دیکشنری فارسی نداره. امکان جسچر تایپ هم برای فارسی نداره.

      یعنی برای زبان فارسی نسبت به کیبورد پیشفرض اندروید هیچ مزیتی نداره.

      در مقابل کیبوردهای Swype و بهتر از اون Swiftkey به خوبی از زبان فارسی پشتیبانی میکنند. با بررسی لغات فارسی در وب و.. میتونن کلمات بعدی رو برای شما پیش بینی کنند. امکان جسچر تایپ برای فارسی داره و رفع غلط های املایی برای لغات فارسی.

      Kii رو نمیشه با Swiftkey اصلا مقایسه کرد.

  16. این پست خیلییی خوب بود.
    به جرات میگم از پست منبع هم خیلی بهتر بود!
    مخصوصا به خاطر برنامه های فارسی ای که معرفی کردید (:
    ــــــــــــــــــــــ
    برای دیکشنری من از Persian dic استفاده میکنم نسبت به fast dic ازش راضی ترم (:
    فایل منیجر هم با file manager از همه راحتترم! امکاناتش تقریبا خوبه فایلای زیپ و rar رو هم باز میکنه.
    شاید رابط کاربریش به برنامه هایی مثل astro یا همین ES File Explorer نرسه، ولی من به خاطر همون رابط کاربریش بیشتر دوسش دارم! (چون شبیه ویندوزه :دی)

    برای نوت برداری هم از G Note استفاده میکنم. بیشتر به خاطر قابلیت سینکش با ایمیلم و امکان گذاشتن رمز رو نوشته ها (:
    گوگل کیپ رو استفاده نکردم نمیدونم چجوریه D:

  17. پبشنهاد من به جای برنامه امروز persian calender هست که هم کار امروز و هم کار تقویم را انجام میدهد
    http://cafebazaar.ir/app/com.byagowi.persiancalendar/?l=fa
    به جای keep برنامه catch را پیشنهاد میدهم
    http://cafebazaar.ir/app/com.threebanana.notes/?l=fa
    این هم ویجت
    http://cafebazaar.ir/app/com.catchnotes.notewidget/?l=fa

  18. Google Kepp نرم افزار خوبیه اما Color Note به مراتب از اون بهتره و به خصوص ویدجت های بهتری هم داره، و همچنین اگه یه نرم افزار یادداشت خیلی غول میخواین فکر نکنم از Note Everything بهتر چیزی پیدا کنین.
    Keep تنها مزیتی که داره خاصیت بک آپ گیری اینترنتیه، اما هر دو نرم افزار فوق بک آپ رو حافظه داخلی یا مموری کارت میگیرن، من حدود سه ساله استفاده میکنم ازشون و تا به حال بهتر از اینا ندیدم.

  19. در مورد دیکشنری هم ColorDict بهترینه ، و میتونین انواع دیکشنریها رو روش نصی کنین، که دیکشنری فارسی به انگلیسی و بر عکس اون خیلی کامل است.

  20. سلام دستتون درد نکنه به جرات میتونم بگم یکی از بهترین سایتای فارسی زبانین!
    من یکی از خواننده های فیدیتونم دیدم نامردیه که همش مطالبتون رو بخونم ولی وارد سایتتون نشم و یک تشکر ازتون نکنم!

  21. و اما درباره این مطلب باید بگم یکی از مزیاتایی که من در SwiftKey دیدم این بود که اول برنامه میتونین کل اس ام اس ها یا فیس بوک یا توییتر یا… رو سرچ کنه و یک دیکشنری کاملا کاربردی مخصوص خودتون درست کنه که تمام کلماتی که استفاده می کنین داخلش باشه
    در مورد SwipePad من برنامه swapps رو پیشنهاد میکنم چون خوبیش اینه که کل صفحه رو اشغال نمی کنه
    برنامه toucher هم خیلی جالبه تو این زمینه ٬ دقیقا عین assistive touch اپله با کلی قابلیت شخصی سازی
    حتما اینارو امتحان کنید آقای دکتر :)

  22. ممنون دکتر عالی بود مثل همیشه فقط جای یه برناه کم بود برای مدیریت اس ام اس ها تماس ها برای جدا کردنشون در اندروید

  23. من چند وقته از برنامه tasker دارم استفاده می کنم واقعا برنامه جالبیه. کلی ازش استفاده کردم.
    توصیه می کنم دوستان حتما نصب کنند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]