5 دلیل برای این که یک گوشی اندروییدی باپشتیبانی از Micro SD بخریم

بسیاری از گوشی‌های اندروییدی جدید اسلات‌های کارت حافظه Micro SD را حذف کرده‌اند. برای نمونه می‌توان به سری نکسوس گوگل و HTC One اشاره کرد. هر دوی این تلفن‌ها گوشی‌های خوبی هستند، اما به دلیل محدودیت حافظه، کاربران کم‌کم مجبور می‌شوند برنامه‌ها و فایل‌های‌شان را پاک کنند یا آن‌ها را به سرویس‌های ذخیره‌سازی ابری منتقل کنند. حافظه این گوشی‌ها را نمی‌توان ارتقا داد و این دربرابر گوشی‌هایی که از کارت های حافظه پشتیبانی می‌کنند، نقص بزرگی محسوب می‌شود.

Cover-microSD

در ادامه به 5 دلیل اشاره خواهیم کرد که چرا باید گوشی اندروییدی بخریم که از کارت حافظه Micro SD پشتیبانی کند، حتی اگر هم اکنون به حافظه اضافی احتیاج نداشته باشیم.

به اتصال اینترنت نیازی نیست

همه سرویس‌های ابری نظیر گوگل‌درایو، دراپ‌باکس و اسکای‌درایو مایکروسافت به اتصال اینترنتی نیاز دارند تا فایل‌های شما را به دستگاه‌تان منتقل کنند. برای بسیاری این موضوع مشکلی ایجاد نمی‌کند. این افراد غالبا در بیشتر اوقات روز به اتصالات پرسرعت و قابل اعتماد وای‌فای دسترسی دارند یا از پلن‌های ارتباطی نامحدودی که کریرها می‌دهند استفاده می‌کنند. در چنین شرایطی سرویس‌های ابری بواسطه حجم عظیمی که در اختیار کاربر قرار می‌دهند و بواسطه این‌که داده‌های‌شان در چندین دستگاه قابل استفاده است به گزینه‌های مناسبی تبدیل می‌شوند.

MicroSDInternet

اما بیشتر مردم دنیا به چنین اتصالات پایدار و قابل اطمینانی دسترسی ندارند. کاربران خانگی که از اتصالات نه چندان مناسب استفاده می‌کنند، کسانی که با اینترنت ماهواره‌ای با تاخیر زیاد (High-Latency) سروکار دارند یا حتی کاربران سرویس‌های دایال‌آپ از دانلود و آپلود فایل‌های‌شان ناامید خواهند شد! کسانی که می‌خواهند در حین مسافرت یا جابه‌جایی به داده‌ها و فایل‌های‌شان دسترسی داشته باشند، با از دست دادن سیگنال در مسیرها اتصال اینترنتی خود را هم از دست خواهند داد و اگر هم بتوانند به راحتی از این اینترنت موبایلی استفاده کنند در انتهای ماه با قبضی سنگین روبرو خواهند شد. اما Micro SD همه جا در دسترس است، همه جا!

قیمت پایین‌تر

سرویس‌دهنده‌های ابری فضای اندکی را به رایگان در اختیار کاربر قرار می‌دهند، اما کاربرانی که به فضای بیشتری احتیاج داشته باشند باید هزینه‌ای را به صورت ماهانه یا سالانه بپردازند. این فضای ذخیره‌سازی فروخته نمی‌شود بلکه اجاره داده می‌شود! به این ترتیب کاربرانی که از این سرویس‌ها استفاده می‌کنند باید دایما پول بپردازند.

MicroSDCost

اما در طرف مقابل، با افزایش دایمی ظرفیت ذخیره‌سازی کارت‌های حافظه قیمت یک کارت حافظه Micro SD  به نسبت حجمی که فراهم می کنند روز به روز کاهش می یابد. کاربران می توانند بخشی از هزینه سرویس‌های ابری را به خرید کارت حافظه‌ای اختصاص دهند که می‌دانند تا مدت‌های زیادی کار خواهد کرد.

مالکیت واقعی

افرادی که فایل‌های‌شان را روی Micro SD ذخیره می‌کنند، کاملا مالک داده‌های‌شان هستند. اما کسانی که به سرویس‌های ابری روی می آورند حق دسترسی قانونی به فایل‌های‌شان را دارند اما نمی‌دانند این فایل‌ها کجا ذخیره شده و چگونه مدیریت می‌شوند.

MicroSDOwnership

حتی در شرایط آرمانی که کسی این فایل‌ا را نبیند و به آن‌ها دسترسی نداشته باشد، باز هم کنترل این فایل‌ها در اختیار کسی دیگر است. تا زمانی که شما تلفن‌تان را از دست افراد ناباب دور نگه دارید و از آلوده شدن آن به بدافزارها جلوگیری کنید، لازم نیست نگران دسترسی به داده‌هایی باشید که روی کارت‌های حافظه Micro SD ذخیره کرده‌اید.

نصب ROMهای مختلف بدون نیاز به کامپیوتر

یکی از مزیات دستگاه‌های اندروییدی، آزادی فراوانی است که افراد برای دست‌کاری آن‌ها دارند. علاوه بر این‌که اپ‌هایی وجود دارند که می‌توانند کل جنبه‌های سیستم‌عامل را تغییر دهند، نصب ROMهای جدید داستان را به مرحله‌ای کاملا جدید می‌برد. کاربران می‌توانند تمام برنامه‌های نصب شده، تم پیش‌فرض و سایر نرم‌افزارهایی که به صورت معمول روی دستگاه قابل دست‌کاری نیستند را عوض کنند. برخی از ROMها حتی کیفیت سیگنال و آنتن‌دهی دستگاه را بهبود بخشیده و اتصالات بلوتوث را نسبت به وضعیت اولیه دستگاه بهتر می‌کنند.

MicroSDROM

مشهورترین و پراستفاده‌ترین ROM در دنیای اندرویید سیانوژن مود (CyanogenMod) است که قابلیت‌های فراوانی را به تلفن‌های اندروییدی می‌افزاید. گرچه کاربران حتی بدون کارت‌های Micro SD هم می‌توانند از ROMها استفاده کنند، اما به نرم‌افزاری احتیاج دارند تا از طریق کامپیوتر این کار را انجام دهند. این‌که مزیت کارت‌های Micro SD در این زمینه برای شما چه اندازه است، به این بستگی دارد که چندبار در ماه یا در سال گوشی‌تان را با ROMهای جدید فلش می‌کنید.

دسترسی جهانی

سرویس‌های ابری توسط شرکت‌های مختلف عرضه می‌شوند و محدوده استفاده از آن‌ها به میزان نفوذ شرکت در دنیا بستگی دارد. در حالی که استقاده از گوگل‌درایو در سراسر دنیا ممکن است، اما بخش Music All Access در گوگل‌پلی تنها در ایالات متحده قابل‌دسترس است.

MicroSDGlobal

شاید نتوان تمام آرشیو عظیم پاندورا را روی یک Micro SD همیشه همراه داشت، اما تلاش برای استفاده از آن چه روی Micro SD دارید تضمین می‌کند که محتوای موردعلاقه‌تان همیشه در دسترس‌تان خواهد بود.

جمع بندی

اگر گوشی کنونی‌تان از Micro SD پشتیبانی می‌کند، زمان آن رسیده است که از امکانات آن بهره‌برداری کنید. هنگامی که صحبت از تجهیزات قابل‌حمل به میان می‌آید، این کارت‌ها همان کاری را انجام می‌دهند که هارد دیسک‌ها برای کامپیوترهای شخصی انجام می‌دهند. آن‌ها کنترل کامل روی داده‌های‌تان را فراهم می‌کنند و با قیمتی بسیار مناسب امکان گسترش سریع ظرفیت ذخیره‌سازی را در اختیار شما قرار می‌دهند. می‌توانید فایل‌های‌تان را با خود به همه جا ببرید و برای دسترسی به آن‌ها به اتصال اینترنتی احتیاج ندارید. اما اگر قصد ارتقا به گوشی هوشمندی را دارید که شکاف حافظه Micro SD ندارد، حتما در مورد همه جنبه‌های این کار فکر کنید.

منبع(+)


  این نوشته‌ها را هم بخوانید

10 دیدگاه

  1. به نظرم حق با شماست.
    من خودم گوگل گلکسی نکسوس ۱۶ گیگ دارم و از اون‌جایی که زیاد با گوشی آهنگ گوش‌می‌دم مجبورم از حجم بقیه اطلاعاتم کم کنم تا بتونم آهنگ‌هایی که دوست دارم رو روی گوشیم داشته باشم…

  2. من میخواستم Nexus 4 بخرم و چون خوشبختانه آرشیو موزیک پرحجمی ندارم این نقص رو همون روز تصمیمم پذیرفتم و باهاش کنار اومدم!
    فکر میکنم عدم وجود امکان تعویض کارت حافظه و باتری یک دلیل بیشتر نداره و اون کمک به حکومت‌ها برای نظارت و کنترل بیشتر روی داده‌های کاربران هست. وگرنه چرا htc one در کنار اون همه قابلیت بالا باید از این دو امکان ساده محروم باشه؟
    فقط این رو تصور کنید که هنگام ورود به مراکز دولتی خاص، اگر موقع تحویل موبالیتون هنگام ورود، به سازمان مورد نظر اعتماد نداشته باشید، راحت میتونید مموری رو خارج کنید و خیالتون راحت باشه که جاسوسی نمیشید. ولی بدون این امکان، اون سازمان میتونه بدون اطلاعتون حتی با ریکاوری کردن حافظه گوشی به جزئیات زیادی دسترسی پیدا کنه!

  3. به نظر من استفاده از میکرو اس دی راندمان و باز ده گوشی رو کاهش میده و به همین خاطره که اپل هیچگاه از درگاه حافظه تو محصولاتش استفاده نمی کنه ( البته یه سری مسائل دیگه مثل قوانین اپل و آیتونز هم دخیله )به علاوه برای استفاده از کارایی مشابه اس اس دی خود دستگاه باید حافظه هایی با کلاس بالا مثل ۱۰ استفاده کرد که هزینه ای به مراتب بیشتر از اس دی های معمولی دارند ! ممنون بابت مطلب .

  4. مطلب خوبی بود مرسی…!!!!
    میدونین توی اون عکس مموری مییکرو اس دی چی اون واقعا به چشم میاد؟؟؟
    اون ژاپن که نوشته شده…
    چیزی که کم این روزا پیدا میشه ومن خیلی بدنبالشم حتی اگه گرونتر باشه….

  5. منم موقع خریدگوشی یه همچین دغدغه ای داشتم
    ولی به بعضی گوشی ها با یه کابل رابط میشه فلش یا هارد اکسترنال وصل کرد (مثل Xperia U/P/S) البته باید قابلیت OTG رو داشته باشن
    که این خیلی راحت مشکلو حل می کنه

  6. با احترام
    ولى من فکر میکنم دلایل زیادى بر عدم حضور میکرو اس دى وجود داره ، چندتایى که من میدونستم رو افشین عزیز عرض کردند و مابقى رو امیدوار بودم اینجا بخونم
    ضمن اینکه به هر نحو خطرات گم شدن میکرو اس دى یا سرقت اون هم وجود داره

    1. ببخشید شما که میگید خطر گم شدن یا دزدیده شدن میکرواس دی وجود داره ،یکم جالبناک حرف میزنید.آخه مگه میشه یه دزد بیاد فقط میکرو اس دی رو ببره و گوشی رو بزاره؟؟؟؟؟هان؟؟؟؟ اگر بخواد گم بشه یا بدزدنش هردوشون با هم از دست میرن.بله…

  7. نصب ROMهای مختلف بدون نیاز به کامپیوتر؟؟
    من هم روی گالکسی نکسوس هم نکسوس ۴ هم نکسوس اس بدون کوچکترین نیاز به اس‌دی و کامپیوتر رام عوض کردم و میکنم مراحل انجام کار هم هیچ تفاوتی با داشتن و نداشتن SD نداره. (اون آموزشی هم که گذاشتین برای زمانی هستش که گوشی بالا نیاد برای کسانی که SD دارن نمیتونن SD رو بگذارن توی کامپیوتر و رام رو بریزن روش بعد بگذارن توی گوشی فلش کنن باید با ADB آپلود کنن روی گوشی، که در هر دو نیاز به کامپیوتر هست)

    وجود درگاه SD رو فقط من ۱ بار حیاطی حس کردم، اونم یه گوشی گالکسی اس دوستان حافظه داخلیش مشکل پیدا کرده بود و کلا کار نمیکرد یه رم ۱۶ گیگ کلاس ۱۰ رو پارتیشن کردم و روش اندروید ریختم و گوشی مثل روز اولش کار کرد، البته باید یه خورده برنامه گالری و دوربین هم دستکاری میشدن تا درست کار کنن

    در کل وجودش خوبه، هر کی هم میخواد راندمانش پایین نیاد توش رم نگذاره.

  8. یه سوال داشتم
    من یه هوآوی جی 600 خریدم
    یه میکرو اس دی خریدم (8گیگ) بعد از نصب تو گوشی
    مموری رو پر کردم اما وقتی رفتم سراغ فایلام تو مموری
    متوجه شدم فقط 1.600 گیگ پر شده
    هر کاری میکنم ازاین بیشتر نمیشه
    ضمنا اکثر فایل ها خراب میشن به طوری که قابل اجرا نیستن حتی وقتی اون فایل رو به کامپیوتر انتقال میدم باز هم اجرا نمیشن
    مموری رو تعویض کردم ولی باز مشکل باقیه
    فرمت کردم ولی فیده ای نداشت
    لطفا راهنماییم کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]