مایکروسافت سرفیس بوک ۲: پردازنده‌های نسل هشتم اینتل، دو کارت گرافیک، دوام باتری شگفت‌انگیز و تبلتی مدعی

مایکروسافت اواخر مهرماه؛ نسل جدیدی از لپ‌تاپ‌های خود به نام «سرفیس بوک ۲» را معرفی کرد.

لپ‌تاپ‌های جدید مایکروسافت از طراحی جدید و متفاوتی سود می‌برند؛ مجهز به پردازنده‌های پرقدرت نسل هشتم اینتل هستند؛ در دو نسخه ۱۳.۵ و ۱۵ اینچی معرفی شدند و قابلیت جدا شدن صفحه‌نمایش را دارند.

تنها این ویژگی‌ها نیست که لپ‌تاپ‌های سرفیس بوک ۲ را از دیگر لپ‌تاپ‌های هیبریدی و حتا نسل پیشین خودش متمایز کرده است. دوام شارژ باتری بیشتری دارند و به پردازنده‌های گرافیکی قوی‌تری برای پشتیبانی از هدست‌های واقعیت مجازی مجهز شدند.

مایکروسافت در سرفیس بوک ۲ از نوآوری‌ها و ایده‌هایی بهره گرفته که شاید برای اولین بار است در میان لپ‌تاپ‌های هیبریدی شاهدشان هستیم. پس این لپ‌تاپ‌ها ارزشش را دارند که کمی درباره‌شان صحبت کنیم و جدی‌تر برای خرید یا نخریدن‌شان تصمیم‌ بگیریم.

مشخصات سخت‌افزاری

در ابتدا؛ نگاهی به مشخصات سخت‌افزاری این لپ‌تاپ می‌اندازیم و بعد به سراغ طراحی و باقی قضایا می‌رویم.

همان‌طور که گفتیم؛ مایکروسافت در سری جدید یک لپ‌تاپ ۱۵ اینجی هم معرفی کرده است. سرفیس بوک اصلی فقط مدل ۱۳.۵ اینچی داشت. این اتفاق باعث تنوع انتخاب کاربران می‌شود و می‌تواند طیف بیشتری از خریداران را به سوی این لپ‌تاپ‌ها بکشاند.

سرفیس بوک ۲ مدل ۱۳.۵ اینچی در دو پیکربندی با پردازنده‌ Core i5 نسل هفتم و پردازنده نسل هشتم Core i7 اینتل در بازار یافت می‌شود. طبیعی است که مدل دارای پردازنده سری هشتم قوی‌تر است.

صفحه‌نمایش این لپ‌تاپ لمسی، با دقت تصویر ۳۰۰۰ در ۲۰۰۰ پیکسل و تراکم ۲۶۷ پیکسلی در هر اینچ و فناوری پیکسل سنس عرضه شده است. نسبت تصویر هم ۳:۲ است. در دو اندازه حافظه رم ۸ و ۱۶ گیگابایتی با فضای ذخیره‌سازی ۲۵۶، ۵۱۲ گیگابایت یا یک ترابایت عرضه شده است.

اما سرفیس بوک ۲ مدل ۱۵ اینچی از دقت تصویر ۳۲۴۰ در ۲۱۶۰ پیکسل با تراکم ۲۶۰ پیکسلی در نمایشگر خود سود می‌برد. ۱۶ گیگابایت حافظه رم دارد و باز هم مانند مدل ۱۳.۵ اینچی در ظرفیت‌های ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایتی یا یک ترابایت عرضه می‌شود.

با این مشخصات سخت‌افزاری و کارت گرافیک‌های قدرتمندی که در پایین بدان‌ها اشاره می‌کنیم؛ انتظاری جز نتایج کارایی خوب و سطح بالا نمی‌رود. روی این لپ‌تاپ‌ها می‌توانید ده‌ها برگه کروم را همزمان باز کنید و از سوی دیگر به استریم ویدیوی 1080p مشغول باشید و البته یک نرم‌افزار گرافیکی را هم باز کرده باشید؛ بدون اینکه متوجه افت سرعت یا کندی سیستم شوید.

طراحی و صفحه‌نمایش

گفتیم که صفحه‌نمایش از بدنه لپ‌تاپ‌ها جدا می‌شود و به عنوان یک تبلت مستقل می‌تواند به کار گرفته شود. مایکروسافت در سرفیس بوک ۲، پردازنده و کارت گرافیک اصلی را به همراه قطعات دیگری مانند حافظه در صفحه‌نمایش جایگذاری کرده است تا از این طریق بتواند قدرتی کامل برای تبلت درست کند.

پایه لپ‌تاپ هم میزبان صفحه‌کلید، باتری اضافه و یک کارت گرافیک دوم انویدیا است. این‌گونه است که لپ‌تاپ‌های سرفیس بوک ۲ برخلاف بسیاری از لپ‌تاپ‌های هیبریدی بازار هم در بخش لپ‌تاپ و هم در بخش تبلت بسیار قدرتمند و با پردازش گرافیکی بالا ظاهر می‌شوند.

هر دو مدل از قلم استایلوس استفاده می‌کنند و مایکروسافت یک ماوس جدید Surface Precision Mouse نیز برایشان عرضه کرده است. ماوس جدید طراحی ارگونومیک‌تری دارد و از سه کلید قابل برنامه‌ریزی در سمت چپ سود می‌برد.

روی هر دو لپ‌تاپ شاهد یک درگاه USB 3.1 Type-C، دو درگاه USB 3.1، جک هدفون ۳.۵ میلی‌متری، دو درگاه Surface Connect، سنسورهای نور محیط، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ و مغناطیس‌سنج هستیم.

واضح است که با استفاده از این سخت‌افزارها و دو کارت گرافیکی؛ شاهد ضخیم‌تر شدن این لپ‌تاپ‌ها هستیم. داک نگه‌دارنده نمایشگر قوی‌تر و محکم‌تر شده است و ضمختی بیشتری دارد. صفحه‌کلید همانند مدل قبلی خاکستری و پلاستیکی است.

مایکروسافت در پی توجه بیشتر به نمایشگر بوده و لذا صفحه‌کلید را طوری طراحی نکرده است که بیشتر از نمایشگر جلب توجه کند اما فضای کافی برای قرارگیری کف دو دست روی آن و استفاده راحت از کلیدها و تاچ‌پد دارد.

همانند مدل اصلی سرفیس بوک؛ صفحه‌نمایش لپ‌تاپ‌های جدید بسیار شفاف و درخشان است. رنگ‌ها آن‌قدر طبیعی هستند که اگر یک فیلم 4K تماشا کنید؛ شاید چنان درگیر جزییات تصاویر شوید که نشود داستان فیلم را دنبال کرد. این صفحه‌نمایش در تست‌ها ۳۷۴ نیت روشنایی دارد که از بسیاری لپ‌تاپ‌های ویندوزی بالاتر است. پوشش رنگ sRGB آن نیز ۱۳۰ درصد است.

وزن این دستگاه‌ها در مدل ۱۳.۵ اینچی از ۱۵۳۳ تا ۱۶۴۲ گرم است اما در مدل ۱۵ اینچی به ۱۹۰۵ گرم می‌رسد.

گرافیک، دوربین، باتری و صدا

در لپ‌تاپ‌های سرفیس بوک ۲ شانس استفاده از دو کارت گرافیک را دارید. در صفحه‌نمایش‌ها از کارت‌ گرافیک Intel HD Graphics 620 استفاده شده ولی در بدنه اصلی لپ‌تاپ ۱۳.۵ اینچی شاهد کارت گرافیک پرقدرت Nvidia GTX 1050 با ۲ گیگابایت حافظه هستیم. مدل ۱۵ اینچی از یک کارت گرافیک Nvidia GTX 1060 با ۶ گیگابایت حافظه سود می‌برد.

با این کارت‌ گرافیکی می‌توان برخی از سنگین‌ترین بازی‌ها را روی لپ‌تاپ‌های سرفیس بوک ۲ اجرا کرد و در برنامه‌های گرافیکی مانند فتوشاپ رندرهای راحتی داشت.

این دستگاه‌ها از یک دوربین ۵ مگاپیکسلی در جلو و ۸ مگاپیکسلی در عقب نمایشگر سود می‌برند. دوربین جلو 1080p و دارای قابلیت تشخیص چهره با ابزار Windows Hello است. هر دو دوربین خوب ارزیابی می‌شوند.

این دستگاه‌ها دو باتری دارند که باتری بزرگ‌تر و اصلی در بدنه لپ‌تاپ است. دوام شارژ این باتری حدود ۱۳ ساعت و ۷ دقیقه است که در میان لپ‌تاپ‌ها رده دوم را به خود اختصاص می‌دهد. در این مدت می‌توانید از وای‌فای استفاده کنید، برنامه‌های گرافیکی را اجرا کنید و فیلم ببینید. باتری جاسازی شده در نمایشگر برای حالت تبلت نیز دوام شارژ ۳ ساعت و ۴ دقیقه گزارش شده است.

روی سرفیس بوک ۲ از بلندگوهای استریو دالبی استفاده شده است.

حرف آخر

هر دو لپ‌تاپ گران‌قیمت هستند. مدل ۱۳ اینچی با قیمت ۱۴۹۹ دلار و مدل ۱۵ اینچی با قیمت ۲۴۹۹ دلار عرضه می‌شود که این قیمت‌ها برای پایین‌ترین پیکربندی سخت‌افزاری هستند.

سرفیس بوک ۲ یک به‌روزرسانی بزرگ به آخرین سخت‌افزارها و قابلیت‌هایی است که یک لپ‌تاپ هیبریدی ویندوزی می‌تواند داشته باشد. طراحی زیبا؛ باتری با دوام شگفت‌انگیز، صفحه‌نمایش درخشان و جداشدنی که یک تبلت مستقل با قدرت کافی است.

برخی کارها با قلم استایلوس راحت‌تر است. این لپ‌تاپ‌ها با خیال راحت می‌توانند به عنوان یک کامپیوتر دسکتاپ هم استفاده شوند. شاید بهترین لپ‌تاپ ویندوزی سال ۲۰۱۸ باشد و راهی را نشان بدهد که باید دیگر سازندگان لپ‌تاپ‌های ویندوزی طی کنند.


  این نوشته‌ها را هم بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]