گوگل به شیوه خود، سقوط قذافی را تبریک گفت!

9

انقلابی‌های لیبی، دیروز به حکومت 42 ساله قذافی پایان دادند و اینک بر بیشتر نقاط شهر طرابلس تسلط دارند و جز درگیری‌هایی پراکنده در بعضی از نقاط، دیگر نشانی از مقاومت در برابر آنها وجود ندارد.

شهر طرابلس میدان مشهوری دارد، که سابقه ساخت آن به زمانی برمی گردد که لیبی مستعمره ایتالیا بود. بعد از جنگ جهانی دوم، این میدان، میدان استقلال نامیده شد و بعد از کودتای سال 1969، نام میدان به «میدان سبز» تغییر پیدا کرد. قذافی بسیاری از سخنرانی‌های آتشین خود را در همین میدان انجام داده بود و این میدان نماد قدرت او بود.

مبارزان لیبیایی، به پاس احترام به قربانیان جنگ چند ماهه‌شان با نیروهای وفادار به قذافی،  نام میدان را میدان شهدا گذاشته‌اند.

و حالا نقشه گوگل هم به سرعت این تغیر نام را پذیرفته است. گوگل از لحاظ سیاسی، معمولا خنثی و محافظه‌کارانه رفتار می‌کند و از جانب‌گیری پرهیز می‌کند. آنها فقط به ذکر این مطلب اکتفا کرده‌اند که ویرایش پیشنهادی یک کاربر در زمینه تغییر نام میدان با طی کردن روند معمول نقشه گوگل، تأیید شده و نام میدان تغییر پیدا کرده است.

منابع: + و +


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

این هنرمند با خلاقیت‌های خوب خیابان‌های پر از کسالت و یکنواختی را زیبا کرده و یک لحظه لبخند بر لب…

خیابان‌های پر از سر و صدا و چهره‌های خمو، خیابان‌هایی با تزئینات و پیام‌های فوق‌العاده تکراری، خیابان‌هایی که زحمت با شادی‌های اندک مردم شریک می‌شوند و مردم را یک آن با هم می‌کنند. این است توصیف شاید بدبینانه خیابان‌های ما.ما واقعیت این…

روجلدهای خاطره‌انگیز مجموعه کتاب های طلایی که کودکی‌مان را رنگی می‌کردند!

عبدالرحیم جعفری، پایه گذار انتشارات امیرکبیر و کتاب های طلایی، است. او ۱۲ آبان ۱۲۹۸ در تهران زاده شد. عبدالرحیم جعفری در سال ۱۳۲۸ انتشارات امیرکبیر را پایه گذاشت. و در سال ۱۳۴۰ انتشار مجموعه ی کتابهای طلائی را آغاز کرد. کتابهای طلایی مجموعه…

21 مهارتی که ای کاش در مدرسه یا جای دیگر مقدمات آنها را به ما می‌آموختند!

درس و دانشگاه بسیارند، اما وقتی وارد کار واقعی و زندگی می‌شوید می‌بینید که مهارت‌های زیادی لازم دارید تا تبدیل به یک آدم موفق شوید یا به آرامش و خوشبختی بیشتری در زندگی برسید. گاهی دوره‌های آموزشی خوبی برای آنها وجود دارد و گاهی هم باید…

مجموعه‌ای از عکس‌های تاریخی که برخی از آنها کمتر دیده شده‌اند و ما را به اندیشه در مورد تاریخ…

عکس‌های تاریخی خلاصه عجیب یک دوران هستند. همه چیز از کیفیت عکس، کادربندی، لباس، ساختمان‌های پیرامون، غذایی که صرف می‌شود، حالت چهره، برشی از یک زمان و مکان است که برای بینندگان بعدی نکته‌های دارند.برخی ازعکس‌های این مجموعه را قبلا…

واکسن گارداسیل چیست؟ چه وقت و چه کسانی باید آن را تزریق کنند؟

گارداسیل واکسنی است که به محافظت در برابر انواع خاصی از ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) کمک می‌کند، که یک عفونت شایع مقاربتی است که می‌تواند منجر به مشکلات سلامتی مختلف از جمله زگیل تناسلی و برخی از انواع سرطان شود. این واکسن برای جلوگیری از…

نمونه‌هایی از وندالیسم – البته در شکل نسبتا خفیف آن

وندالیسم به عمل عمدی ایجاد خسارت، تخریب یا اسیب زدن به اموال، اغلب بدون هیچ دلیل یا توجیه قانونی اشاره دارد. این کار شامل اعمالی مانند رسم گرافیتی، برچسب زدن، خراشیدن، شکستن یا نقاشی روی سطوح، از جمله ساختمان‌ها، وسایل نقلیه، فضا‌های عمومی…
آگهی متنی در همه صفحات
9 نظرات
  1. ebi می گوید

    گوگل کاره ای نیست که خود مردم ادیت می کنن گوگل مپ رو!

    1. علیرضا مجیدی می گوید

      مسلما گوگل کاره است! و سیستم اپروو برای گوگل مپ دارد و الا هر کس به میل خود می‌توانست نام خیابان‌ها و اماکن را تغییر بدهد. در متن پست هم اشاره کردم که کاری که گوگل کرده قبول ادیت یک کاربر است. معمولا گوگل در گوگل مپ در مواردی که اختلاف نظر سیاسی یا بلاتکلیفی در نام یک محل وجود دارد، ترجیح می‌دهد محافظه‌کار باشد.

      1. ebi می گوید

        approve ham ba karbar hast fek konam, ta ounjaE ke man edit mikonam

      2. هادی می گوید

        اپروو هم با خود کاربراست . میخواید امتحان کنید یه جای رو تغییر بدین لینکشو بدین من تائید کنم

  2. آقای باهوش (BriskGent) می گوید

    قذافی که پسراش امروز توی طرابلس گشت و گذار می کردن و معلوم شد حقه ی مخالفا بوده ، البته اینا رو اخبار گفت

  3. سعید می گوید

    خود خبر که به درد خاصی نمی خوره٬ فقط اطلاع رسانیه. اما نقشه اش:
    ۱-یک خیابان عمر مختار دارد
    ۲-یک موزه جماهیریه
    ۳-یک مسجد احمد پاشا
    ۴-یک فروشگاه فرش
    ۵-یک قهوه خانه
    ۶-یک خیابان به اسم بد!

  4. senaps می گوید

    تاسف…..تغییر اسم یه میدان به درخواست یه کاربر….عدم تصحیح اسم یک خلیج با وجود پیشینه ی هزار ساله و درخواست صدها هزار کاربر!!
    با اینکه من جزو مخالفان گوگل نیستم،ولی هر وقت دارم با ارث،یادی از شیراز و دیگر مناطق گردشگری(تاریخی) میکنم و میبینم در کنار اسم خلیج فارس یه چیزای دیگه هم نوشته شده،کلا حالم گرفته میشه….

  5. karim می گوید

    انقلابیون گفته بودن نماز عید فطر رو تو طرابلس می خونیم.دمشون گرم.

  6. امیر می گوید

    دکتر این دیگه از شما بعیده، این مطلبتون مثل همون قضایای توهم توطئه در مورد گوگل پلاس و فیس بوک و … است که برخی سایتهای سیاسی در مورد آن مینویسند.
    سیستم ویرایش نقشه های گوگل کاملاً بر اساس نظرات کاربران بنا شده است و تنها در محدوده هایی مانند مرزهای کشوری قابل تغییر نیستند اما در سایر موارد با انجام ویرایش توسط یک کاربر و تأئید ویرایش توسط سایر کاربران، تغییر اعمال شده منتشر میشود.
    البته هر چه میزان اهمیت یک ویژگی در نقشه بیشتر باشد نیاز به تأئید افراد بیشتری میباشد مثلاً اگر نام یا مرزهای یک استان را بخواهید تغییر دهید باید تعداد زیادی از افراد آن را تأئید کنند در حالیکه برای تغییرات کوچکی مانند نام میدان و خیابان معمولاً یک یا دو تأئید کافی است.
    هر چند در مواردی که این تغییرات توسط کاربران با سوابق خوب انجام گیرد حتی بدون نیاز به تأئید، اینگونه تغییرات ساده اعمال میشوند مثلاً خود من به عنوان یکی از کاربران فعال مپ میکر، هرگاه تغییر نام هایی در این سطح را انجام دهم بدون نیاز به تأئید کسی، بلافاصله منتشر میشوند.
    بنابراین گوگل هیچ نقش مستقیمی در این میان ندارد. به جز مواردیکه که ریوویورهای در استخدام گوگل (اکثراً کارکنان هندی گوگل هستند که برای این کار استخدام شده اند) تغییرات را تأئید کنند که آن هم بر اساس اصول مشخص شده در روش ویرایش نقشه هاست و به هیچ وجه جنبه سیاسی ندارد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.