چرا مایکروسافت «ساتیا نادلا»، مایکروسافت تازه‌ای است؟

6

از زمانی که ساتیا نادلا رهبری مایکروسافت را به عهده گرفته است، تغییرات زیادی در این شرکت رخ داده‌اند. البته بسیاری از این تغییرات، در زمانی که استیو بالمر مدیر عامل مایکروسافت بود، شروع شده بودند. اما باید اذعان کنیم که رئیس جدید، اثرات خود را گذاشته و در همین مدت کوتاه مایکروسافت، در حال پی گرفتن سمت و سوی تازه‌ای است. آیا نقشه راه تازه، شرکت پیر مایکروسافت را، تبدیل به شرکت بهتر و پویاتری خواهد کرد؟

4-6-2014 8-42-16 AM

1- در آغوش گرفتن آی‌پد

مدت‌های زیادی ما منتظر عرضه بسته آفیس برای آی‌پد بودیم. اما مایکروسافت در این زمینه تردید داشت. با اینکه برنامه‌های متعددی با عملکرد مشابه در iOS وجود داشته‌اند، اما حرفه‌ای‌ها و کسانی که «ایجادکننده» و نه «مصرف‌کننده» اطلاعات در آی‌پد بودند، نیاز به برنامه Word و برنامه‌های دیگر آفیس داشتند.

اما مایکروسافت آفیس را از آی‌پد دریغ کرده بود، شاید فکر می‌کرد با این کار بر محبوبیت این تبلت خواهد افزود و شاید هم فکر می‌کرد با عرضه آفیس برای iOS، یکی از معدود برتری‌های تبلت‌های ویندوزی و سرفیس خودش را، از بین خواهد برد.

مایکروسافت در نظر نمی‌گرفت که نیاز همیشگی کاربران منجر به محبوب شدن جایگزین‌های آفیس مثل Pages اپل یا ویرایشگر آنلاین Docs گوگل خواهد شد.

اما سرانجام هفته پیش طلسم شکست و حالا کاربران می‌توانند به صورت حرفه‌ای Word، اکسل و پاورپوینت را روی آی‌پدهایشان داشته باشند.

4-6-2014 8-38-42 AM

2- ویندوز برای اینترنت «چیزها»

در همایش Build در هفته گذشته، مایکروسافت نسخه تازه‌ای از ویندوز را برای اینترنت «چیزها» عرضه کرد. این نسخه از ویندوز تنها مختص کارخانه‌ها و شرکت‌های بزرگ نبود، بلکه برای همه متفکران و آموزش‌دهنده‌ها ساخته شده بود.

3- نرم‌افزارهای رایگان

ویندوز برای اینترنت چیزها، به صورت رایگان عرضه شد. چیز جالب دیگر این است که همین هفته مایکروسافت اعلام کرد که ویندوز فون را به صورت رایگان در اختیار گوشی و تبلت‌سازها (به صورت دقیق‌تر کسانی که دیوایس‌های با اندازه کمتر از 9 اینچ می‌سازند) قرار می‌دهد. پیش از این مایکروسافت بابت نسب ویندوز فون روی هر وسیله، مبلغی بین 5 تا 15 دلار دریافت می‌کرد.

4- شفافیت

مایکروسافت این هفته یک دستیار مجازی برای ویندوز فون موسوم به Cortana را معرفی کرد که شبیه سیری اپل یا Google Now است. این دستیار به سؤالات و دستورات کاربر گوش می‌دهد و بعد به هر سؤال پاسخ می‌دهد یا دستور داده شده را انجام می‌دهد.

4-6-2014 8-56-40 AM

مشابه سیری و Google Now، کورتانای مایکروسافت، برای هر کاربر عملکردی شخصی‌شده دارد، اما چیز متفاوت شفافیت این دستیار، در مورد دانسته‌هایش از شماست!

دستیارهای اپل یا گوگل، عملا بروز نمی‌دادند که چه اطلاعاتی در مورد شما گردآوری می‌کردند، اما کورتانا با کاربر روراست است و کاربر می‌تواند هر وقت صلاح دانست، تکه‌ای از این اطلاعات جمع‌آوری شده را پاک کند و کورتانا هم حقیقتا این تکه از اطلاعات را «فراموش» خواهد کرد.


هر 4 نشانه‌ای که در بالا بیان کردیم، پیش از این در مایکروسافت دیده نمی‌شدند. باید منتظر بمانیم و ببینیم در ماه‌ها و سال‌های بعدی، مایکروسافت ساتیا نادلا به کدام سو حرکت خواهد کرد.

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

باز هم نمونه‌هایی از معماری بد که آنقدر جلب توجه کرده‌اند که شهره اینترنت شده‌اند!

طراحی بد داریم تا طراحی بد. شاید پشت برخی از اینها اصلا طراحی‌ای هم در کار نبوده و همه چیز بداهه پیش رفته است یا حاصل اخنتلاف مهندس طراح داخلی و خارجی و کارفرمایی بوده که فکر می‌کرده همه چیز را می‌داند یا شاید هم دستور کارفرمایی بوده که…

منتخبی از تصاویر تاریخی کمتر دیده شده

با اینکه دسترسی به مستندهای خوب این روزها خیلی زیاد شده و به سبب وجود اینترنت (یا شبحی از اینترنت!) ما عکس تاریخی بسیار زیاد می‌بینیم (و می‌توانیم حدس بزنیم که که کئام عکس‌های معاصر روزی تبدیل به عکس تاریخی خواهند شد)، اما باز هم حجم…

محصولات رادیواکتیوی که در قرن بیستم در قالب کالاهای مصرفی عادی به مردم فروخته می‌شدند

پیش از درک خطراتی که قرار گرفتن در معرض تابش‌های رادیواکتیو برای انسان به همراه دارد، مردم و حتی دانشمندان می‌پنداشتند که مواد رادیواکتیو ترکیبات جالبی برای درخشان و نورانی کردن اشیا هستند. در ادامه چند مورد از عجیب‌ترین کاربردهای مواد…

حداقل مجازات کسانی که این چیزها را طراحی کرده‌اند، زندان است!

طراحی خوب در هر عرصه‌ای چه فضای وب، معماری، وسایل خانگی و صنعتی و گجت‌ها مهم است. یک طراح باید بتواند خود را جای کاربران نهایی بگذارد و حدس بزند که در استفاده از وسیله یال محل چه مشکلاتی پیش خواهد آمد یا در شرایط مختلف و با گذشت زمان چه…

تصور کنید اگر این مکان‌های مشهور اصلا ساخته نمی‌شدند، منظره پیرامونی آنها چطور می‌شد؟

ساختمان‌های مشهور و بناهای زیبا یا کاربردی عظیم، شهرتی برای منطقه خود به ارمغان می‌آورند و سیل گردشگران را سرازیر می‌کنند و حتی پایشان به کرات به دنیای ادبیات و سینما هم باز می‌شود و باز بر شهرت مکان می‌افزایند.به همین خاطر است که ساختن…

تصور شاهان صفوی بر اساس شرح متنی جهانگردان و افراد شاخصی که آنها را دیده و توصیف کرده‌اند

در حساب توییتر Cavid Ağa شاهان صفوی را بر اساس نوشته‌های قدیم به دقت و به صورت گرافیکی و چشم‌نوازی تصور شده‌اند.(توضیحات از ویکی پدیا) شاه اسماعیل بنا به نوشته‌های جیووانی ماریا دلی آنجیوللوشاه اسماعیل یکم (۱۷ ژوئیهٔ ۱۴۸۷ – ۲۳ مه…
آگهی متنی در همه صفحات
6 نظرات
  1. امیرحسین می گوید

    سلام.به این میگن مدیریت.یک مدیر باید شرایط کارش رو با محیط و بالاخص نیاز جامعه جهانی تطبیق بده.

  2. armin می گوید

    به جای اینترنت چیز ها بهتره بگید اینترنت اشیا

    1. نادان نسبی می گوید

      چرا بهتره؟ چون واژه ی تازی را جایگزین واژه ای فارسی میکنه؟

  3. reza می گوید

    باید افیس ویندوز را رایگان کنه.توی نسخه 2013 اگه رجیستر نباشه یه کپی و پیست هم نمیشه کرد.اینقدر دنگ و فنگ داره کرک کردن افیس 2013 من هنوز نتونستم!

  4. فرشاد می گوید

    مورد آخر خیلی جالب بود! حرف‌شنوی واقعی بی چون و چرا، نه حرف‌شنوی موزیانه در اپل یا اندروید!!!

  5. ادریس می گوید

    یک نکته جالب هم حضور مدیران هندی تبار در شرکت های بزرگ هست مانند همین ساتیا نادلا و یا ساندار پیجای در گوگل، که حاصل سرمایه گذاری هند در بخش کم هزینه نرم افزار هست

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.