شخصیتهای تأثیرگذار جهان از نگاه تایم – قسمت دوم: لانس آرمسترانگ
در مورد لانس آرمسترانگ پیش از این در وبلاگ، پست مفصلی نوشته بودم، او هم یکی دیگر از افرادی است که در لیست 100 شخصیت تأثیرگذار جهان در سال
2008 به انتخاب تایم قرار گرفته است.
مسئولیت نوشتن مقاله مربوط به آرمسترانگ را در مجله تایم، «الیزابت ادوارد» بر عهده داشته است، نویسندهای که مادر 4 فرزند است و مبتلا به سرطان است. وی در مورد آمرسترانگ مینویسد(نقل به مضمون):
هیچ کسی مثل او نیست و شاید در آینده هم هیچ کسی مثل او پیدا نشود. بهترین دوچرخهسوار تاریخ، «تور دو فرانس» را هفت بار از سال 99 تا 2005 برده است. ولی قبل از اینکه موفق به انجام چنین چنین کاری شود، مجبور بود پیروزی شخصی مهمتری کسب کند و آن غلبه بر سرطان بود. در سال 96 تشخیص داد که آرمسترانگ مبتلا به سرطان بیضه شده است، سرطانی که به شکم، مغز و ریههای او گسترش پیدا کرده بود. پزشکان امید چندانی به بهبود او نداشتند، ولی ناامیدی مفهومی برای آرمسترانگ نداشت.
او توانست بهبود پیدا کند و بعد از بهبودی، بنیاد آرمسترانگ را تأسیس کرد و حلقههای زردرنگ پلاستیکی را مبدل به بیانه مقاومت و سرسختی در تمام کره خاکی کرد. بنیاد او اشخاصی را مبتلا به سرطان شدهاند تشویق به زندگی میکند، از پژوهشهای مربوط به سرطان حمایت میکند و جامعه بیماران سرطانی را ترغیب میکند که از یکدیگر حمایت کنند و به کمک هم توانمندتر شوند، توانمندتر از آنچه هر کدام از آنها به تنهایی میتوانند باشند.
سلام مدتی است که با شما پزشک گرامی اشنا شده ام واز بسیاری از مطالب شما لذت می برم به ما سر بزنید اگر مایل بودبد تبادل لینک داشته باشیم
با تشکر
علیرضا جان، ممنون از زحمتی که برای ترجمه این نوشتههای خواندنی و چاپ آن میکشی. دستانات بهاری باد.
ولی، لطفاً اردیبشتماه را چسبیده و بدون نیمفاصله ننویس!
((«:
دکتر جان. نکند می خواهی هر صد نفر رو معرفی کنی؟ اگر خواستی این کار رو بکنی جای یک دونه که زیاد شناخته شده نبود من رو معرفی کن. مثلا جای ارینگتون 🙂
دکتر مثل اینکه فیدتون خفن مشکل پیدا کرده، از این پست آخرتون، 8 تا پابلیش شده !!!
دستتون درد نکنه.مطالبتون خوبه.امروز تقریبا بعد 6 ماه که سایتتونو هر روز بازدید میکنم نظر دادم.در ضمن تو فیلم این حلقه هارو دیده بودما ولی نمیدونستم کار این آقای محترمه!
آقای دکتر مجیدی هر دو قسمت پست امروز شما دارای یک وجه اشتراک هستند و آن ورزشکار بودن و روحیه ورزشکاری است.البته جای حیرت است که هردو چقدر بر مشکلات خودشان تا این حد فائق آمده اند و در رده قهرمانی هستند.
اما در کشور خودمان هم افراد گمنامی داریم که بر بیماریشان غلبه کرده اند.خود من در کلاس ورزشی عضو هستم که در این کلاس خانم جوانی هستند که بسکتبالیست حرفه ای هستند و 3 سال پیش به سرطان غدد لنفاوی از نوع بدخیم مبتلا شده اند و در آن زمان به خاطر داشتن بدنی قوی از یک طرف و روحیه بالا و همچنین بخاطر داشتن دوستی که در مدت شیمی درمانی ایشان موهای خود را از ته می تراشیدن این مراحل سخت را با هم پشت سر گذاشته اند و در حال حاضر بسیار بسیار خوب هستند و این دو دوست که در حال حاضر یک زوج هستند بسیار شاد و خوشحال در کنار هم زندگی می کنند.ای کاش می شد همچین زندگینامه هایی در اختیار همه قرار می گرفت.
این هم اولین کامنت من بعد از مدتها که خوانندۀ “یک پزشک” هستم! شاید جاش اینجا نباشه اما اگر روزی فرصت کردید کمی در مورد focal dystonia بنویسید دکتر مجیدی عزیز. بیماریه عجیبیه که من خوب می شناسمش و البته تقریباً شکستش دادم!
سلام
چند مدت پیش ایمیلی از یاهو گروپی که عضوش بودم برام رسید در مورد 100 شخصیت برتر از نگاه تایم. منبعش رو ذکر نکرده بود. توی وبلاگم نوشتمش ولی امروز فهمیدم که کار ترجمه اون رو کی میکشه. دستتون درد نکنه. با اجازه شما قسمتهای دیگه شخصیتهای برتر رو از وبلاگ شما در «داریوش نامه» میارم.
موفق، سالم و سربلند باشید