.

تبلیغات نامزد انتخابات ریاست جمهوری امریکا در گیم‌های محبوب

1- برای نخستین بار در تاریخ رقابت‌های انتخاباتی آمریکا جهت تصدی مقام ریاست جمهوری، یکی از نامزدها از تبلیغ در گیم‌های محبوب استفاده می‌کند. باراک اوباما، نامزد دموکرات‌ها، در ویدئوگیم‌های شرکت بازی‌ساز Electronic Arts آگهی داده است.

شرکت EA این خبر را تأیید کرده است، آگهی‌های انتخاباتی اوباما در بیلبوردهای مجازی این بازی‌ها از 6 اکتبر تا روز انتخابات در ماه نوامبر، به نمایش گذاشته خواهد شد.

آگهی‌ها در نسخه «آنلاین» Xbox 360 این بازی‌ها در 10 ایالت مهم از نظر انتخاباتی گنجانده خواهند شد. این تبلیغات مردان بین سنین 18 تا 34 سال را هدف خواهند گرفت. روی هم، 18 ویدئو گیم برای دادن آگهی‌های انتخاباتی باراک اوباما انتخاب شده‌اند. از بین این بازی‌ها می توان به اینها اشاره کرد: Madden NFL، NBA، NHL،Need For Speed و Nascar.

عکسی که می‌بینید از بازی Burnout Paradise گرفته شده است.

منابع: cnet و CrunchGear

2- بالاخره به چه کسی رأی بدهم؟!
فناوری اطلاعات نقش مهم در انتخابات امسال ریاست جمهوری آمریکا دارد. سایت‌های بسیار زیادی، هر یک با شیوه منحصر به فردی، سعی در تبلیغ کاندیدها دارند و یا جهت‌گیری‌های مختلف نامزدها را جمع‌بندی کنند و برای مقایسه در اختیار بازدیدکنندگان قرار می‌دهند.

یکی از سایت‌های جالب glassbooth نام دارد. واقعیت این است که هر رأی‌دهنده در روز رأی‌گیری می‌تواند به 2 شیوه عمل کند:

– می‌تواند به صورت کاملا تکانه‌ای و بدون مطالعه روی مواضع نامزدها رأی خود را به صندوق بریزد.
– می‌تواند با توجه به جهت‌گیری‌های نامزدها که در آمریکا از ماه‌ها قبل مشخص هستند، نامزد مورد نظر را انتخاب کند. هر رأی‌دهنده می‌تواند، با توجه به چیزهایی که برایش اهمیت دارند و برنامه‌های اعلام شده کاندیدها، رأی دهد.

سایت glassbooth، سایتی است که برای کمک به رأی‌دهنده‌های آمریکایی، بر پا شده است. موضوعاتی که برای هر کس اهمیت دارند با دیگری متفاوتند و هر کس، شاخص‌های مختلفی برای رأی دادن دارد و ممکن است از عهده جمع‌بندی امتیازات مثبت و منفی هر نامزد برنیاید. سایت glassbooth در این راه به رأی‌دهنده‌های امریکایی کمک می‌کند.

با رفتن به صفحه اول این سایت، نخست بایست موضوعاتی که اهمیت بیشتری برای رأی‌دهنده دارند، انتخاب شوند، مثلا مالیات‌ها، حقوق شهروندی، اینترنت، اقتصاد و تجارت، مهاجرت، کنترل سلاح گرم، محیط زیست و انرژی.

در مرحله دوم سایت با پرسیدن سؤال‌هایی متوجه سلیقه و علاقه‌مندی‌های هر رأی‌دهنده در هر یک از موضوعات بالا می‌شود و دست آخر آنها را با برنامه‌ها و مواضع اعلام‌شده قبلی نامزدها مقایسه می‌کند و نامزدی را که بیشترین تطابق را با شاخص‌های رأی‌دهنده دارد، به او پیشنهاد می‌کند.

3- کاسه داغ‌تر از آش از نوع  آمریکایی!: این عکس جالب را هم دیروز دیدم. هیچ توضیحی در مورد تکنیک آرایش موی این شخص داده نشده بود!


  این نوشته‌ها را هم بخوانید

5 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]