10 عکس برتر سال 2010 از دید نشریه تایم

این هم 10 عکس برتر از دید نشریه تایم که تعدادی از آنها واقعا زیبا و تأثیرگذار هستند:

1- قربانی بی‌نام: عکسی از پرنده بیچاره‌ای که در نفت گرفتار شده است. این عکس را خبرنگار آسوشیتد پرش -چارلی ریدل- در سوم ژوئن 2010 در جزیره گراند تری شرقی لوس آنجلس گرفت:

2- تراژدی در هاییتی: این عکس را عکاس اعزامی تایم -شول شوارتز- در 15 ژانویه سال 2010 گرفته است:

3- پیدا کردن معدنچیان شیلیایی: در این عکس که در 23 آگوست سال 2010 گرفته شده است، یکی از معدنچیان به نام فلورنسیو آوالوس به دوربین ویدئویی می‌نگرد که نیم مایل برای رسیدن به حفره‌ای که معدنچیان معدن مس و طلا در آن گرفتار شده‌اند، به پایین هدایت شده است. دو ماه بعد، در طی یک عملیات نجات عظیم و به‌یادماندنی، همه معدنچیان نجات یافتند:

4- فوران آتشفشان در ایسلند: این عکس را یک عکاس آماتور گرفته است. عکاس این عکس، کسی نیست جز یک کشاورز ایسلندی که در نخستین ساعات فعالیت آتشفشان Eyjafjallajökull در 14 آوریل سال 2010 این عکس را گرفت. خاکسترهای پرتاب شده به آسمان، حمل و نقل هوایی را در بهار، چند روزی بر فراز اروپا و آتلانتیک، مختل کردند و میلون‌ها مسافر را آواره کردند:

عکس برتر

5- سیل در پاکستان: پدر و پسری در مسیر رود ظغیان کرده در پنجاب حرکت می‌کنند. این عکس در 22 آگوست 2010، توسط عکاس تایم -دنیل برهولک- گرفته شد:

6- رأی‌گیری در افغانستان: درازگوشی که صندوق رأی را حمل می‌کند و به روستاهایی می‌رساند که وسایل نقلیه نمی‌توانند به آنها دسترسی داشته باشند. عکس در 17 سپتامبر 2010 در پنجشیر گرفته شده است:

7- شورش در قرقیزستان: عکسی در هفتم آوریل 2010 در جریان ناآرامی‌ها گرفته شد:

8- بازگشت نظامیان آمریکایی از عراق: عکس در پنج آوریل 2010 گرفته شده است:

9- مردم جنوب سودان، آماده رأی دادن می‌شوند: یک نوجوان در کمپی درجنوب سودان. مردم این منطقه در اوایل سال 2011 در همه‌پرسی‌ای شرکت می‌کنند که به آنها استقلال خواهد بخشید:

10- محل آرامش نهایی یک سرباز: یک سال پس از لغو ممنوعیت از پوشش رسانه‌ای بازگشت و به خاک‌سپرده شدن سربازان کشته شده آمریکایی، این عکس از قبر یک سرباز 27 ساله آمریکایی که در غرب افغانستان کشته، گرفته شد. در این عکس پسر سرباز درگذشته، در کنار سنگ قبر پدرش برای مادربزرگش، ژست گرفته است:

منبع

18 دیدگاه

  1. میتونین بقیه ی عکسهای خوب رو هم از اینجا ببینین
    http://www.boston.com/bigpicture/2010/12/2010_in_photos_part_1_of_3.html

  2. دید مظلم نمایی و ظلم ستیزی رو انتخاب کردند که شاید یک رابطه خیلی نزدیک بین این عکس هاست …

  3. ممنون واقعا عکس های تامل برانگیزی بودند.امیدوارم اون دراز گوش بتونه رای ها رو به مقصد برسونه :دی
    البته نباید با یک دید عادی به چنین عکس هایی نگاه کرد.
    شب یلدا هم مبارک!

  4. مرسی به خاطرشون…کاش یه روزی همه خوشحال باشن… کاش یه روزی نشه هیچ عکس غمگینی گرفت…کاش یه روزی هیچ ظلمی نباشه… کااااااااااش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]