حریم شخصی آنلاین خود را با گرفتن 25 دلار به گوگل بفروشید!

اگر برای شما مهم نیست که گوگل در مورد سایت‌هایی که هر روز از آنها بازدید می‌کنید، بداند و اگر چیزی برای مخفی کردن ندارید، گوگل پیشنهادی برای شما دارد که نمی‌توانید ردش کنید!

گوگل در نظر دارد به کسانی که در برنامه تازه این شرکت به نام Screenwise شرکت می‌کنند، کارت‌های هدیه پنج دلاری آمازون هدیه کند.

کاری که شرکت‌کنندگان در این برنامه باید بکنند، این است که افزونه‌ای را در مرورگر کروم خود نصب کنند، این افزونه وب‌گردی آنها را رصد می‌کند، گوگل هم متعهد می‌شود هر سه ماه یک بار کارت هدیه تا سقف کلی 25 دلار بدهد.

آنچه گوگل از کاربران خود دستگیرش می‌شود، به ارتقای سرویس‌ها و محصولات گوگل و ایجاد تجربه کاربری بهتر برای همه کمک خواهد کرد.

البته گوگل فعلا این برنامه را به صورت گسترده تبلیغ نکرده است، آمازون هم پشتیبان مالی این طرح نیست و گوگل فقط کارت‌های هدیه آمازون را برای تشویق کاربرانش به مشارکت در این برنامه مناسب دیده است.

برنامه Screenwise گوگل ابهاماتی دارد که بیشتر از شیوه تبلیغی‌اش ناشی می‌شود.

با رفتن به این صفحه متوجه می‌شوید که گوگل دومین screenwisepanel.com را ثبت کرده است. مطابق اطلاعات این سایت برای شرکت در برنامه شما باید 13 سال به بالا و مقیم آمریکا باشید. البته ساکنین نیویورک و فلوریدا در برنامه مشارکت داده نمی‌شوند. در این صفحه جوایز دیگری هم وعده داده شده‌اند: سفری رؤیایی به جمهوری دومینیکن – تلویزیون 52 اینچ صفحه تخت با وضوح بالا، بلیط فیلم و …

اگر به این فکر افتاده‌اید که IP تفییر بدهید یا مثلا افزونه روی کروم نصب کنید و بعد با فایرفاکس وب‌گردی کنید! دست نگه دارید، چون ظاهرا گوگل اقامت هر کاربر را در خاک آمریکا با گرفتن تلفن و آدرسش کنترل می‌کند، به علاوه فعلا به خاطر حجم بالای تقاضا امکان ثبت نام از طریق خود سایت

همه این پیشنهادها در حالی رخ می‌دهد که گوگل پیش از این هم اطلاعات زیادی در مورد نحوه وب‌گردی ما جمع‌آوری می‌کرد، برای مثال گوگل چیزهایی را کاربرانش جستجو می‌کنند، همراه با IP جستجوکننده ضبط می‌کند. البته گوگل بعد از 9 ماه قسمت آخر آدرس IP همراه هر جستجو را پاک می‌کند، به این ترتیب هر نتیجه جستجو بعد از نه ماه به 255 آدرس IP مختلف می‌تواند نسبت داده شود. بعد از 18 ماه هم گوگل کوکی‌ها ذخیره شده برای این لاگ‌ها را پاک می‌کند. (+)

مطابق قوانین اتحادیه اروپا، بعد از شش ماه IP آدرس‌ها باید پاک شوند، موتور جستجوی بینگ بعد از شش ماه کل IP آدرس را -و نه فقط قسمت آخر IP- پاک می‌کند، یاهو این این کار را بعد از 90 روز انجام می‌دهد.

البته باید در نظر داشته باشید که اطلاعاتی که گوگل می‌تواند در مورد هر شخص داشته باشدع بسیار بیشتر از نوع جستجوهای او و سایت‌های انتخابی  بعد از جستجو هستند. هر کاربر با استفاده از گوگل ریدر، ایمیل، سرویس‌های مثل تقویم یا Docs، دیدن ویدئوهای یوتیوب، استفاده از سرویس ترجمه و کتاب گوگل یا Public DNS گوگل، اطلاعات بیشتری در مورد خودش هدیه می‌کند. (+)

در برنامه جدید احتمالا رصد کاربران با دقت و عمق بیشتری صورت می‌گیرد. گوگل تا به حال از اطلاعاتی که از کاربرانش جمع‌آوری می‌کرد برای نمایش هوشمندانه آگهی‌ها، اصلاح اشتباهات املایی، ارتقای کیفیت ترجمه ماشینی و بهتر کردن موتور جستجویش استفاده می‌کرد، اما پیداست که چنین حجم بالای اطلاعاتی می‌تواند برای مقاصد دیگر هم مورد استفاده قرار بگیرد.

اگر امکان شرکت در این برنامه را داشتید، در آن شرکت می‌کردید؟!

13 دیدگاه

  1. من یکی که می فروختم
    کارت هدیمم می فروختم با پولش پول اینترنتم رو می دادم .
    کلی به نفعم بود
    البته پول یه ماه اینترنتم می شه!

  2. همیشه از این که یکی زیر نظرم داشته باشه بدم میومد ،
    اگر امکانشو داشتم ثبت نام نمی کردم ،
    تازه مگه چقدر میخواد بده ، حداکثر سالی 100 دلار !

  3. من اگر هم امکان شرکت تو این برنامه رو داشتم شرکت نمیکردم، کاملاً مشخصه این کار داره با اهداف جاسوسی حکومت‌ها علیه شهروندان صورت میگیره. شاید الان تو امریکا داره اجرا میشه، ولی به زودی گوگل میتونه در قبال هر حکومتی در دنیا که پول بیشتری رو بهش پیشنهاد بده، مزایای این طرح رو در اختیارش قرار بده!

  4. البته که شرکت می کردم
    دلیلی برای شرکت نکردن نمی بینم
    اینکه گوگل بفهمه چه سایت هایی رو چک میکنم یا هر کار دیگه ای که گوگل مایل به دونستنش هست برام اصلا مهم نیست، بعید میدونم همین الانم این اطلاعات رو جمع نکرده باشه، شاید فقط میخواد با این کار این بررسی ها رو قانونی کنه، تنها مشکلی که با این طرح دارم رقم پایین پیشنهادشونه D: آخه با 25 دلار که نمیشه رفت خرید! ;)

  5. من شرکت میکردم، چون من کاربر گوگل هستم، با این کار مطمئنا گوگل کیفیت محصولاتش ارتقا پیدا میکنه، بعضی از دوستان هنوز درگیر توهم توطئه هستند!

  6. من شرکت میکردم. یه زمانی که پردازش تازه مطرح شده بود کسی اطمینان نمیکرد که فایل ها و برنامه هاشو روی وب داشته باشد. اما الان خیلی ها خواسته یا نا خواسته از این سرویس ها استفاده میکنن. دادن اطلاعات ما به گوگل به نظر من هیچ تهدیدی برای ما ایجاد نمیکنه بلکه باعث پیشرفت سرویس ها میشه.

  7. من یکی که شرکت میکردم البته همه این امکاناتی که گوگل به کاربرانش هدیه میده برای ما ایرانیها جز خواب خیال نیست وبه امید روزی که این خواب خیال تعبیر بشه

  8. نمی خوام بگم گوگل شرکت بدیه اما شیوه کارش یه وقتایی فضولی کردن توی کار کاربراشه.
    در حقیقت گوگل با بعضی کاراش حریم شخصی آدمارو پایمال می کنه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]