نشریات روز دنیا را در یک کیوسک سه بعدی مجازی ببینید

6

در یکی از پست‌های قبلی «یک پزشک» با شما در مورد لزوم ایجاد یک سیستم فراگیر فروش کتاب الکترونیک در ایران صحبت کردم.

اما در این پست برای آشنایی شما با کارهای جالب و نوینی که در زمینه نشر الکترونیک کتاب‌ها و نشریات انجام می‌شود، می‌خواهم شما را با یک استارت‌آپ فرانسوی آشنا کنم، استارت‌آپی با نام lekiosk یا همان کیوسک.

نشریات

نقطه برتری این اپلیکیشن در رابط کاربری بسیار زیبا و چشم‌نواز سه‌بعدی آن است، وقتی این اپلیکیشن را اجرا می‌کنید، منظره یک کیوسک مطبوعاتی را می‌بینید که تازه‌ترین شماره‌های روزنامه‌ها و مجلات روی آن قرار گرفته‌اند.

تخمین زده می‌شود که در فرانسه، از هر 4 دارنده آی‌پد، یکی این اپلیکیشن را دارد، این اپلیکیشن بیشترین رشد محبوبیت را در اپ استور فرانسه دارد.

اپلیکیشن کیوسک اجازه می‌دهد که به راحتی مجلات و نشریات را مرور کنید و در صورت تمایل آنها را بخرید. پیش از هر چیز نویسندگان این اپ، خواسته‌اند که حس و حال طبیعی مراجعه به یک کیوسک، دید زدن نشریات و ورق زدن آنها را شبیه‌سازی و تداعی کنند و در این کار واقعا موفق بوده‌اند.

با سوایپ کردن می‌توانید کیوسک را از زوایای دیگر نگاه کنید و نشریات آویخته شده به هر دیواره آن را بررسی کنید.

نشریات

پای این اپلیکیشن به تازگی به انگلیس هم باز شده است، 100 نشریه انگلیسی هم‌اینک توسط این کیوسک مجازی می‌توانند به فروش برسند. آمارها نشان می‌دهند که پنج درصد انگلیسی‌ها به صورت الکترونیک نشریات را می‌خوانند و 36 درصد هم تمایل به این کار دارند، پس فکر کیوسک درست بوده است که بازار انگلیس را هدف گرفته است.

توصیه می‌کنم حتی اگر خرید روزنامه یا مجله از این طریق ندارید، باز هم از این اپلیکیشن غافل نشوید، چون حتی اگر خریدی هم انجام ندهید، دیدن محیط این اپلیکیشن هم برای خودش غنیمیتی است. به علاوه به کمک کیوسک می‌توانید کاور انبوهی از نشریات را ببینید و چند صفحه‌ای از هر نشریه را هم ورق بزنید. چه چیز بهتر از این؟!

اپلیکیشن

دانلود اپلیکیشن از آی‌تونز

اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

عجیب ولی واقعی: چشم‌های این زن در این عکس آبی نیست! + ویدئو

در یک خطای دیداری بسیار جالب که به تازگی دین جکسون در تیک تاک منتشر شده، چهره عادی زنی را می‌بینیم که برخلاف ظاهر امر، چشمان او آبی نیست و در واقع حاکستری است. دین جکسون در زمینه ایجاد خطاهای دیداری، یک حرفه‌ای محسوب می‌شود. ویدئوی او در…

نوستالژی: سیر در لوازم التحریر قدیمی

لوازم التحریر زمان کودکی ما نه کیفیت لازم را داشتند (به جز استثنائاتی) و نه تنوع کافی را. خوبی‌اش این بود که ما اصلا نمی‌دانستیم که لوازم التحریر با کیفیت عالی‌تری هم وجود دارد و فاصله فقیر و غنی در مدارس آنقدرها هم زیاد نبود. یعنی تقریبا…

فهرست چیزهایی که تا همین 20 – 30 سال پیش در ایران و جهان معمولی بودند، اما الان کارها و خریدها…

اوضاع اقتصادی کلی دنیا خوب نیست. از یک سو میل و اشتیاق همه به کمتر کار کردن و بیشتر داشتن و به خصوص سخت گرفتن به هم بیشتر شده و از سوی دیگر، درآمدها آنچنان افزایش نیفتاده‌اند. در این میان برخی کشورها با تورم‌های باورنکردنی دست به گریبان…

عکس‌هایی که جادوی پرسپکتیو را نشان می‌دهند

عکاسی به نام هوگو سوئیساس، یک عکاس خلاق مستقر در لیسبون پرتغال است. او از دوربین و مغزش برای فریب چشم بینندگان عکس‌هایش استفاده می‌کند. او کاملاً خودآموخته، اشیاء روزمره را در صحنه‌هایی که به نظر نمی‌رسد متعلق به آن‌ها هستند، قرار می‌دهد، و…

واکسن گارداسیل چیست؟ چه وقت و چه کسانی باید آن را تزریق کنند؟

گارداسیل واکسنی است که به محافظت در برابر انواع خاصی از ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) کمک می‌کند، که یک عفونت شایع مقاربتی است که می‌تواند منجر به مشکلات سلامتی مختلف از جمله زگیل تناسلی و برخی از انواع سرطان شود. این واکسن برای جلوگیری از…

مشهورترین ستاره‌های هالیوود قبل از اینکه مشهور شوند (طنز!)

با میدجرنی می‌شود چهره‌ها را جوان کرد، اما تصور کنید که این کار را در مورد شخصیت‌های تخیلی فیلم‌ها انجام بدهیم و تصور کنیم آنهایی که جوانی‌شان را ندیده‌ایم، قبل از پا به سن گذاشتن چگونه بوده‌اند. یودا دوایت شروت تانوس…

آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / توانی نو / تصفیه فاضلاب / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / کمربند پلاتینر / کلینیک درمان دیابت / اسپیدکس / چاپ فلش / لاغری فوری / داروخانه اینترنتی آرتان / فروشگاه آنلاین زوجیم / خرید عسل طبیعی / زانوبند زاپیامکس / خرید ویلا در سیسنگان / زانوبند زاپیامکس / کلینیک زیبایی دکتر امانی رشت / کفپوش تاتامی / خرید جم فری فایر / شیشه اتومبیل / ساید چنل / کلاه کاسکت / درمانکده / ثبت برند / خرید سرور مجازی / حمل بار دریایی از چین / سایت نوید / دانلود فیلم دوبله فارسی / دانلود فیلم هندی / فروشگاه لوازم آرایشی بهداشتی شاواز / قیمت جاروبرقی وینسنت / تور اروپا ارزان / پزشک زنان سعادت آباد / محصولات زناشویی / لیوان حرارتی / ایمپلنت دندان / خرید گوشی با حکمت کارت / پی آر پی موثرترین درمان آرتروز زانو / دکتر فارغ پور - متخصص زنان / خرید خودنویس / خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / سریال ایرانی کول دانلود / کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان / کاشت مو / دانلود سوالات استخدامی آموزش و پرورش / فروشگاه اینترنتی زنبیل / خرید ساعت دیواری / ساعت تبلیغاتی / تجهیزات پزشکی / چاپ لیوان / خرید از آمازون / بهترین سریال های ایرانی / چاپ کلاه / کاشت مو / کاشت مو / پزشکا / قیمت ساک پارچه ای / تحلیل تکنیکال فارکس / سایت نوبت دهی دکتریاب / بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران / تولید محتوا / دانلود نرم افزار / مجتمع فنی ونک / داروخانه آنلاین تینا /

6 نظرات
  1. Redone می گوید

    Redone

    ضمن تشکر از یک پزشک
    قابل توجه کسانی که متاسفانه وضعیت مالی خوبی ندارد و به حساب های جهانی برای خرید این مجلات ارزشمند که بسیار برای انها زحمت کشیده شده ندارند

    شما میتوانید مجلات روز دنیا را با توضیحات کوتاه فارسی از اینجا دانلود کنید
    http://www.binavayan.com/special/magazines.html

  2. دکتر کتابفروش می گوید

    با این توصیفات دکتر عزیز شاید بشه در آینده شاهد کتابفروشی هایی با گرافیک سه بعدی و مجازی رو تجربه کرد!
    البته بهتر می بود این اپلیکیشن برای windows و سایر سیستم عامل فراهم میشد چون واقعن خوندن یک روزنامه یا مجله از طریق موبایل ها زجرآور هست اگرچه تبلت این عین رو نداره! ( در آخر باید بگم این نظر من هست و من یک کارشناس نیستم)

  3. دکتر کتابفروش می گوید

    این‌طور که در تصویر آخری معلوم هست گویا از این طریق میشه خیلی راحت‌تر به شماره های پیشین یک نشریه هم دسترسی داشت.

  4. یوسف می گوید

    تو کافه بازار هم یه برنامه کیوسک نامی هست برای خبرخوانی. هر چند قیافش از سایر برنامه های ایرانی بهتره ولی کارکردش فوق العاده مزخرفه

  5. حسین می گوید

    خوب بود اگر یک اشاره ای می کردید به نمونه ایرانی کیوسک دیجیتال یعنی جار jaaar.com که تلاشی است برای ارایه ای جدید از روزنامه های ایرانی

  6. مریم می گوید

    تو اندروید مارکت کندو هم کیوسک نشریات الکترونیکی برگ هست که گرافیک و کارایی خوبی داره و کم کم داره تعداد مجلات بیشتری میگذاره..برنامه خوب و جالبیه

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

•• 4 5