تبلت/پی‌سی، تبلت و گوشی ویندوز 8 سامسونگ: معرفی سری ATIV

بعد از گلکسی نوت 2 و دوربین گلکسی، شعبده‌بازی سامسونگ در نمایشگاه IFA برلین ادامه یافت و این بار سامسونگ با معرفی محصولات ویندوز 8 به راستی همه را متوجه خود کرد.

نخست نوبت تبلت هیبریدی یا تبلت-پی‌سی ویندوزی سامسونگ بود: این تبلت ATIV نام دارد که ظاهرا باید به صورت اَتیو آن را تلفظ کرد.

تبلت هیبریدی , تبلت-پی‌سی ویندوزی ,سامسونگ

در ابتدای نمایش این محصول، با جدا کردن نمایشگر از کیبورد، سامسونگ خواست روی این ویژگی مانور بدهد، البته پیداست که این ویژگی تازگی ندارد و آسوس قبل از سامسونگ دست به این ابتکار زده است.

اتیو، از وافای و پروتکل‌های ارتباطی 3G و 4G پشتیبانی می‌کند و مثل گلکسی نوت، قلمی برای پیشبینی شده است که که 1024 سطح فشار را تمیز می‌دهد.

نمایشگر اتیو دو مدل دارد، مدل اسمارت و مدل پرو.

مدل اسمارت، 11.6 اینج است، دو گیگ رم دارد، 750 گرم وزن دارد و باطری آن 14 ساعت می‌تواند نیروی لازم را فراهم کند. پردازشگر این مدل اتم است و ظاهرا در تست‌های اولیه که توسط کارشناسان سایت slashgear صورت گرفته است، مقداری تأخیر در اجرای اپ‌ها در این مدل محسوس بوده است که معلوم نیست به خاطر پردازشگر ضعیف آن بوده است یا مشکل نرم‌افزاری و به خاطر استفاده از نسخه‌های پیش از نسخه‌ نهایی ویندوز. همچنین به نظر می‌رسد که کیبورد سامسونگ به پای کیبورد سرفیس مایکروسافت برسد.

تبلت هیبریدی , تبلت-پی‌سی ویندوزی ,سامسونگ

حتی با در نظر گرفتن، کیبورد هم ضخامت این تبلت بسیار کم است: فقط 19.9 میلیمتر. قیمت این مدل با کیبورد 749 دلار و بدون آن 649 دلار در بازار آمریکا خواهد بود. د

اما درست به مانند سرفیس مایکروسافت، اتیو هم یک مدل Pro دارد. مدل Pro پردازنده Core i5 دارد، 4 گیگ رم دارد و این یکی 8 ساعت می‌تواند شارژ نگه دارد. هارد این مدل 256 گیگ است که دو برابر مدل اسمارت است. این مدل 884 گرم وزن دارد.

تبلت هیبریدی , تبلت-پی‌سی ویندوزی ,سامسونگ


اما محصول بعدی سامسونگ یک تبلت ویندوزی به نام تبلت ATIV بود.

تبلت ویندوزی , تبلت ATIV

این تبات 8.9 اینچی است و 570 گرم وزن دارد، این مدل USB‌ و خروجی HDMI‌ هم دارد.


اما سامسونگ در ادامه با معرفی اولین گوشی ویندوز 8، قبل از نوکیا همه را غافلگیر کرد، گوشی‌ سامسونگ ATIV S نام دارد.

گوشی‌ سامسونگ ATIV S

مشخصات این گوشی:
– صفحه نمایش 4.8 اینچی با فناوری HD Super AMOLED
-8.7 میلیمتر ضخامت و طولو عرض 132.7 در 70.5
– دوربین 8 مگاپیکسلی
– ATIV S، از پردازنده دو هسته‌ای 1.5 گیگاهرتزی که احتمالا پردازنده S4 شرکت Qualcomm خواهد بود،‌ استفاده می‌کند.

10 دیدگاه

  1. آقای دکتر اگه میشه یه توضیحی در باره ی اجرا یا عدم اجرای نرم افزار های فعلی ویندوز 7 روی نسخه های مختلف ویندوز 8 (حتی ویندوز فون8) و شایعاتی که در این باره هست بدید. با توجه به مشترک بودن هسته ویندوز فون8 و ویندوز 8 ایا امکان port نرم افزار های ویندوز 8 رو ویندوز فون 8 وجود داره؟ رو ویندوز 8 RT چطور؟

    1. برنامه های مترو روی تمام نسخه های ویندوز 8 و ویندوز فون 8 اجرا میشن (احتمالا برای ویندوز فون 8 محدودیتهایی از لحاظ سایز صفحه نمایش وجود داشته باشه) ولی برنامه های کلاسیک ویندوز فقط روی دستگاههایی که از پردازنده x86‌ (اینتل – ای ام دی) استفاده می کنند (مثل همین تبلتهای سامسونگ) اجرا میشن و روی نسخه RT ویندوز 8 که روی تبلتهای با پردازنده ARM نصبه اجرا نمیشن.

  2. با این حرکت ساسمونگ می خواهد قدرت انتخاب بیشتری به مشتریانش بدهد ، البته شاید هم آینده ای در اندروید ندیده.
    به نظر من تا با تبلت ویندوز کار نکنیم نمیتونیم نظر واقعی را بدهیم.
    دکتر ممنون از این مطلب بسیار داغ

  3. سلام.
    این تبلتهایی که ویندوز 8 دارن،آیا نرم افزارهای معمول ویندوز (7) روشون نصب میشه؟
    درمورد ویندوز فون 8 چطور؟
    اگه یه راهنمایی بکنین ممنون میشم دکترجان.

  4. یادم رفت توی کامنت بالا بنویسم،می دونم بی ربطه اما لطفا شما یا بقیه دوستان یه راهنمای جامع برای نحوه ی نصب کیبورد فارسی روی گلکسی تب(ورژن آیس کریم) بزارین لطفا که شدیدا محتاجیم!
    ممنون.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]