تریلر باشکوه Halo 4 با تهیه‌کنندگی دیوید فینچر

تا 2 هفته دیگر بازی Halo 4 وارد بازارهای خواهد شد. به تازگی تریلر بسیار زیبا  باشکوهی برای این گیم، در اینترنت منتشر شده است، در اهمیت این تریلر همان بس که دیوید فینچر تهیه‌کننده آن بوده است. این تریلر 2 دقیقه و 20 ثانیه‌ای توسط تیم میلر کارگردانی شده است.

در این تریلر می‌بینیم که چگونه کودکی که در ساحل، قلعه شنی می‌ساخت با جراحی و نصب دستگاه‌های جانبی مبدل به نجات‌دهنده کشهکشان‌ها می‌شود.

در این تریلر کوتاه اهمیت زیادی به اسطوره‌شناسی داستان گیم داده شده است، در Halo 4، قهرمان ما باید با دشمنی «باستانی» پیکار کند، دشمنی به نام پرومتئوس!

تریلرHalo 4

تریلرHalo 4

تریلرHalo 4

تریلرHalo 4

این تریلر را می‌توانید در یوتیوب ببینید.

9 دیدگاه

  1. میتونید سریال تحت وب 5 قسمتی که به عنوان پروموشن برای این بازی با سرمایه گذاری 10 میلیون دلاری مایکروسافت در حال ساخت هست رو هم ببینید، تا الان چهار قسمتش روی youtube و machinima.com اومده و قسمت آخرش 2 نوامبر ریلیز میشه
    اسم سریال هست Halo 4: Forward Unto Dawnx

  2. “در این تریلر کوتاه اهمیت زیادی به اسطوره‌شناسی داستان گیم داده شده است، در Halo 4، قهرمان ما باید با دشمنی «باستانی» پیکار کند، دشمنی به نام پرومتئوس! ”
    فکر کنم اشتباه میکنین ! اسم دشمن این قسمت For Runners هست که به قول خودشون
    “Forerunner is the translated name for the ancient race of enlightened beings that were the creators and builders of the Halo ”
    توی تریلر هم میگه We are Forerunners guardians of all that is existed
    اینجا چیزی به اسم پرومتئوس وجود نداره !

  3. مریم خانوم شما تا الان بازی نکردی
    الان دیگه زمان بازی پک من نیست
    بازی های جدید بسیار زیبا و تاثیر گذار هستن
    و بازی کردن در یک نقش بسیار جذاب تر از دیدن فیلم آن هست
    الان بازی ها بسیار جولو تر از فیلم ها هستن
    هم از لحاظ داستانی هم از لحاظ تاثیری که بر مخاطب میگذارند

    1. چرا اتفاقا منم یه دوره ای خیلی بازی می کردم. روزایی بود که 6-7 ساعت پای یه بازی می نشستم تا بتونم یه لول رو تموم کنم و از فرط جذابیت بازی نمی تونستم برم بخوابم. من نگفتم بازی کردن جذاب نیست، به نظر من خیلی هم می تونه جذاب باشه. ولی اول اینکه در نهایت اتلاف وقته، چون بازی های حرفه ای ساعت ها و روز ها وقت آدم رو می گیرن بدون اینکه چیز مفیدی به آدم یاد بدن، دوم اینکه با وجود اینکه یه بازی می تونه خیلی هنرمندانه ساخته باشه، از دید تاثیر کلی اش توی جامعه یه فرم هنری تاثیرگذار و موندگار به حساب نمیاد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]