من قوی‌تر از ترس هستم: شجاعت و امید

9

فرانک مجیدی: «من صدایم را تنها تا آن جایی بالا نمی‌برم که مبدل به فریاد شود، بلکه به آن‌جا می‌رسانم که بی هیچ صدایی، شنیده شود!» ملاله یوسف‌زای، دختر نوجوان پاکستانی، هفته‌ی گذشته به افتخار دریافت جایزه‌ی نوبل صلح نایل شد. او جوان‌ترین برنده‌ی این جایزه‌ی معتبر است و گمان نمی‌کنم تا سال‌ها کسی قرار باشد در اوج جوانی، به چنین جایگاه جهانی برسد. ملاله از احساس خود درباره‌ی دریافت جایزه‌ی نوبل نوشته و این‌که این موضوع برایش چه معنایی دارد. خواندن نوشته ی دختر جوانی که این‌قدر با آرامش و فروتنی با چنین افتخاری برخورد می‌کند و شناخت نقطه‌نظرهای اصولی و انسانی او، بسیار زیباست. این پست، ترجمه‌ای از نوشته‌ی ملاله است.

امروز، افتخارش را داشتم که بدانم برای دریافت جایزه‌ی صلح نوبل، انتخاب شده‌ام. من افتخار می‌کنم که اولین جوان و اولین پاکستانی هستم که این جایزه را گرفته‌است. این افتخاری است که آن را با کایلاش ساتیارثی شریک شده‌ام -قهرمانی در جدال به نفع کودکان جهان. جهان ما، بیش از پیش به قهرمانانی مانند کایلاش نیاز دارد. نمونه‌ای مانند او، به من شجاعت می‌بخشد.

من باور دارم که کمیته‌ی نوبل، این جایزه را به من نداده. فکر می کنم آن‌ها این انتخاب را کرده‌اند، چرا که باور دارند که «آموزش»، قدرتمندترین سلاحی است که می توانیم با آن به مبارزه با فقر، جهل و تروریسم برخیزیم. گمان می‌کنم این کار را کرده‌اند، نه برای این‌که تنها به یک دختر اعتقاد دارند، بلکه به تمام دخترانی باور دارند که نیاز دارند تا صدای‌شان شنیده شود، آنان که در تاریکی جنگ و فقر هستند. این جایزه برای خواهران قدرتمند من است که برای مدتی بسیار طولانی صدای‌شان شنیده نشده. و من صدای‌شان را بلند کردم، من با آن‌ها ایستاده‌ام! باور دارم آن‌ها چنین کردند، چون اعتقاد دارند که ما قوی‌تر از هر چالشی هستیم. ما قوی‌تر از ترس هستیم. این جایزه، شجاعت و امیدی است برای من و همه‌ی آن‌ها که می‌خواهند در راه آموزش، مبارزه کنند.

10-21-2014 6-50-18 PM

وقتی امروز متوجه شدم که برنده شده‌ام، در مدرسه بودم. شیمی داشتیم. به معلم‌م گفتم که می‌خواهم تا انتهای کلاس بمانم. آموزش، اولویت نخست من است. با دوستانم می‌آموزم، جایی که باور دارم هر کودکی باید در آن باشد. اما هنوز 57 میلیون کودک، از حق رفتن به مدرسه محروم‌ند. هنوز کار بسیاری داریم تا انجام دهیم.

مسیر اموزش، صلح و برابری بسیار طولانی است. اما من می‌دانم که میلیون‌ها کودک در کنار من این مسیر را خواهند پیمود. اگر با هم برویم، به اهدافمان خواهیم رسید و سفرمان را کامل خواهیم نمود. ما باید کنار هم حرکت کنیم.

من مفتخرم که این مسیر را با کایلاش طی نمایم. من مفتخرم که این مسیر را با شما طی کنم. از شما دعوت می‌کنم که در این‌جا به جنبش ما برای شکستن چرخه‌ی فقر و توانمندسازی دختران به‌وسیله‌ی آموزش بپیوندید. بپیوندید.

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

ژاک شارل: کسی که اولین بالون هیدروژنی تاریخ را به پرواز درآورد

در 4 ژوئن 1783، برادران مون‌گلفیه اولین بار یک بالون هوای گرم را در جنوب فرانسه به نمایش گذاشتند. این بالون که از گونی محکمی پوشیده شده با کاغذ ساخته شده بود و تا نزدیک به 2 کیلومتر بالا رفت و به مدت 10 دقیقه در هوا باقی ماند.خبر موفقیت…

وقتی به رویدادهای تاریخی مهم و مکان‌های مشهور از زاویه دید متفاوتی بنگریم (گالری عکس)

همیشه زاویه دید خیلی مهم است. ما در مورد برخی از رخدادهای مهم تاریخ، همیشه یک یا چند عکس شاخص در ذهنمان است، در صورتی که همان عکس‌ها پشت صحنه‌های جالبی داشته‌اند که از آنها غافل شده‌ایم.به صورت مشابهی روتین‌ترین عکس‌های از بناهای مشهور،…

اگر گوشی‌های موبایل، دهه‌ها زودتر اختراع می‌شدند

در دوره‌ای پس از همگانی شدن استفاده از گوشی‌های موبایل، تنوع ظاهری آنها بسیار زیاد بود و هیچ گوشی‌ای شبیه گوشی دیگر نبود. اما الان شکل همه گوشی‌ها تقریبا یکی شده است.ما خیلی منتظر گوشی‌های تاشو یا رول‌شونده ماندیم تا این یکنواختی را به…

عکس‌های تاریخی که با دیدن آنها درمی‌مانیم که آنها واقعا در گذشته گرفته شده‌اند یا در یک آینده بهتر و…

گذشته بهتر بود یا آینده. این یک سوال باستانی است. معمولا ما تصور می‌کنیم که ترجیح دادن گذشته، تنها یک حس نوستالژیک خام است. چیزی که بن‌مایه فیلم نیمه‌شب در پاریس هم بود.اما گاهی ما پیش خودمان فکر می‌کنیم که این ترجیح و دوست داشتن، شاید…

تراژدی ایگناتس زملوایس: پزشکی که پیشگام شستن دست ها بود

نزدیک به ۱۵۰ سال از اقدامات پیشگامانه لوئی پاستور و رابرت کخ می‌گذرد که به پایه‌گذاری نظریه میکروب بیماری کمک کرده است. با این حال، متقاعد کردن ارائه‌دهندگان مراقبت‌های بهداشتی برای جدی گرفتن شستن دست‌ها هنوز یک چالش است. مراکز کنترل و…

این عکس‌های تاریخی را پیش از این در کمتر جایی دیده‌اید

یک سرباز صربستانی در کنار پدرش که برای ملاقات او به خط مقدم نزدیک بلگراد آمده، خوابیده است. سال گرفتن شدن عکس، حدود 1914/1915یک نگهبان مرزی آلمان شرقی در صبحی که دیوار برلین سقوط کرد، گلی را از طریق شکافی در دیوار برلین هدیه می‌دهد،…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
9 نظرات
  1. ميلاد می گوید

    الهی آنکه را عقل دادی پس چه ندادی و آنکه را عقل ندادی پس چه دادی

  2. mina می گوید

    ممنون ازاین مقاله
    حسابی تحت تاثیر حرفهای نافذ این نوجوان قرار گرفتم ،امیدوارم روزی این جایزه نصیب یک ایرانی بشه چون مطمئنم که تو ایران هم کم نیستند ملاله هایی که برای این هدف هر روز بیدار می شن و با امیدبه فردا شب رو به روز می رسونند.. ممنون

    1. سروش می گوید

      شیرین عبادی سال ۲۰۰۳ جایزه صلح نوبل رو دریافت کرد.

  3. siamak gol می گوید

    کار این دختر و مبارزه با فقر اجتمایشش خیلی خوبه و کارش رو دوست دارم
    اما جایزه (صلح) نوبل واقعا دیگه ارزش نداره و مسخرس.
    به نظرم ارزش کار های این دختر رو کم میکنه .
    جایزه ای همش مقاصد سیاسی خودشونه. جوایز سازمان ملل جیمی کارتر اوباما شیرین عبادی اتحادیه اروپا سازمان منع سلاح‌های شیمیایی….. اینا ک یادمه
    به نظرم هر کی جایزه صلح بگیره ارزش کاراش از بین میره

    1. علی می گوید

      سیاسی بودن یه جایزه ای دلیل بر بد بودنش نیست. نکته اینه که افرادی که لیست کردید نسبت به بقیه هم کارانشون تلاش های خوبی در زمینه صلح کردند.
      همینطور تشکر می کنم از خانم مجیدی چون این نوشته خیلی بهتر از متن قبلیشون درباره ملاله بود.

    2. مصطفی می گوید

      اضافه کن اسحق رابین و شیمون پرز دو تا از رؤسای سابق اسرائیل رو!!! که جایزه صلح نوبل گرفتن.
      فقط مونده بود شارون که اونم عمرش کفاف نداد.

  4. فرشاد می گوید

    زنده باد ملاله (:

  5. هومن می گوید

    I raise my voice not so that I can shout, but so that those without a voice can be heard

    برگردان شاید صحیح تر:
    «من صدایم را بر می‌کشم نه آنچنان که بتوانم فریاد کنم، آنچنان که آنان که صدایی ندارند شنیده شوند»

  6. آرمان می گوید

    اتفاقی چند نظر رو که در سایتهای خبری خارجی دیدم، اکثرا معتقد بودن جایزه صلح نوبل رو نه به خاطر دستاورد های ایشون (که درواقع ایشون در مقابل بسیاری از فعالان حقوق بشر که عمری رو برای هدفشون گذاشتن در ابتدای راه قرار داره و تاکنون هم نسبت به اونها دستاورد مهمی نداشته) بلکه به عنوان یک پیام و نماد و با نگاهی به بعد رسانه ای قضیه به ایشون دادن.
    امیدوارم ایشون در ادامه زندگیش مسیری رو که شروع کرده ادامه بده و توجه رسانه ها و امکاناتی که در کشورهای غربی برای زندگی در اختیار ایشون قرار گرفته باعث نشه درد کودکان سرزمینش رو فراموش کنه.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.