شروع آزمایش داروی راپامایسین که شاید روزی نخستین داروی افزاینده طول عمر شود

7

سال‌های زیادی از داروی راپامایسین به عنوان یک داروی جلوگیری از رد بافت‌های پیوندی استفاده می‌شد، اما در عین حال پژوهشگران می‌دانستند که این دارو در آزمایش‌های انجام شده طول عمر کرم‌ها، مگس‌های میوه و موش‌ها را بیشتر می‌کند. در موش‌ها، استفاده از این دارو خواه در میانسالگی و خواه در سن پیری آنها، بین 9 تا 14 درصد بر طول عمر آنها می‌افزود.

حالا دانشمندان در نظر دارند که این دارو را روی 20 سگ ازمایش کنند و اگر این بار هم آزمایش نتیجه مثبتی داشته باشد، در گام بعدی روی داوطلب‌های انسانی آزمایش خواهد شد.

راپامایسین، از صدمات قلبی- عروقی و زوال حافظه نیز می‌کاهد و بنابراین علاوه بر افزایش طول عمر می‌تواند، میزان سلامتی و کارایی افراد را در کهنسالی افزایش دهد.

تا حالا فقط یک داروی دیگر بوده که به صورت نسبی اثراتی مشابه با راپامایسین داشته است: داروی متفورمین که در دیابتی‌ها استفاده می‌شود، مطابق پژوهش انجام شده روی 7800 دیابتی، نه‌تنها باعث طول عمر بیشتر مصرف‌کنندگان آن، نسبت به سایر دیابتی‌ها می‌شود، بلکه طول عمر آنها را نسبت به دسته افرادی عادی هم بیشتر می‌کند!

البته داروی راپامایسین خالی از عوارض جانبی احتمالی هم نیست: در دوزهای بالا این دارو می‌تواند میزان قند خون را بیشتر کند و احتمال بروز دیابت را افزایش دهد و به علاوه زخم‌هایی در دهان ایجاد کند. از آنجا که این دارو تضعیف‌کننده سیستم ایمنی است و درست به همین خاطر از آن برای جلوگیری از رد پیوند استفاده می‌شود، نگرانی‌هایی در مورد افزایش احتمال ابتلا به عفونت‌ها بعد از استفاده از آن، وجود داشته است. اما از نظر بالینی فعلا شواهدی در این مورد وجود ندارد و حتی در مواردی افزایش کارایی سیستم ایمنی متعاقب از از آن، نشان داده شده است.

در فرایند سالخوردگی، سلول‌ها به خاطر آسیب DNA، پیچ و تاب‌های اشتباه پروتئین‌ها و افزایش التهاب، آسیب می‌بینند. گرچه نمی‌توان جلوی این فرایند به را به کلی سد کرد، اما پژوهشگران به دنبال‌ راه‌هایی برای کند کردن هستند.

پژوهشگران از مدت‌ها پیش می‌دانستند که در صورتی که میزان کالری دریافتی بدن را کم کنند، بدن راه‌های زیست شیمیایی خاصی را شروع می‌کند که منجر به افزایش طول عمر می‌شود. حالا ترفندی که می‌توان به کار برد این است که بدن را به نوعی فریب بدهیم که با دریافت یک دارو تصور کند که واقعا بدن در شرایط کاهش درایفت کالری و غذا است. این همان کاری است که داروی راپامایسین می‌کند.

10-25-2015 8-52-47 AM

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

شوخی با مجسمه‌ها – وقتی حال مردم خوش است!

شوخی و طنز هم حال و هوای خاص خودش را می‌طلبد. مردم اگر از نظر پیشبینی شرایط اقتصادی آینده و وضعیت رفاه اکنون، آرامش و اطمینان خاطر لازم را داشته باشند و اگر بتوانند خود مقوله فرهنگ و اخلاق و دانش خود را ارتقا بدهند، شرایظ ظاهری و باطنی دیگر…

قسمت دیگری از عکس‌های تاریخی کمتر دیده شده: یک عکس ارزش هزار کلمه را دارد!

شاید این گفتار مشهور فرنگی‌ها که می‌گویند که یک عکس به اندازه هزار کلمه سخن می‌گوید، غلو باشد. گاهی در یک عکس فقط زیبایی می‌بینیم. گاهی هم داخل آن چیزی نیست. بدتر از همه، گاهی چون یک عکس برش محدودی از زمان و مکان است، به نوعی حاوی دروغ است…

عکس‌های جالبی از ساخت و سازها و اقدامات معماری نافرجام

مجموعه زیر به ظاهر مفرح یا حتی خنده‌دار است اما هر یک گویای نبود نقشه، مغز طراح یا ذهنی است که به صورت ساده کار را در ذهن شبیه‌‌سازی کند.مشابه این جمله مشهور را که عیب برنامه، در حین انجام آن بیرون می‌آید را در عمرمان زیاد شنیده‌ایم و…

ایده‌های خوب و خلاقانه برای دکوراسیون و منظره‌سازی فضای بیرونی خانه‌های و مجتمع‌های مسکونی و اداری

آیا تا به حال به دنبال الهام گرفتن برای دکوراسیون و منظره‌سازی فضاهای بیرونی منزل خود بوده‌اید. آیا دوست داشته‌اید بتوانید به نوعی طبیعت را در فضاهای کوچک حیاط آپارتمان یا خانه ییلاقی خود ادغام کنید.در این صورت مجموعه این پست می‌تواند…

همه چیز در مورد رمان رابینسون کروزوئه، نوشته دانیل دفو + روجلدهای خاطره‌انگیز این کتاب

رابینسون کروزوئه رمانی نوشته دانیل دفو است که اولین بار در سال 1719 منتشر شد. این رمان داستان مرد جوانی به نام رابینسون کروزوئه را روایت می‌کند که بر خلاف میل خانواده‌اش راهی دریا می‌شود و در جزیره‌ای متروک در سواحل آمریکای جنوبی غرق…

نمونه‌هایی از وندالیسم – البته در شکل نسبتا خفیف آن

وندالیسم به عمل عمدی ایجاد خسارت، تخریب یا اسیب زدن به اموال، اغلب بدون هیچ دلیل یا توجیه قانونی اشاره دارد. این کار شامل اعمالی مانند رسم گرافیتی، برچسب زدن، خراشیدن، شکستن یا نقاشی روی سطوح، از جمله ساختمان‌ها، وسایل نقلیه، فضا‌های عمومی…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / قیمت وازلین ساج / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو / مجتمع فنی تهران /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / لیست قیمت تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ / سریال ایرانی کول دانلود / دانلود فیلم دوبله فارسی /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو /توانی نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /تولید محتوا /دانلود نرم افزار /
7 نظرات
  1. بهنام می گوید

    با سلام.
    آقای دکتر من شنیدم در حال حاضر در جهان داروی ضد سرطان (واکسن، قرص یا هر چیز دیگر) کشف شده اما به دلیل سود سرشار داروهای سرطانی این دارو عمومی نمیشه تا شرکت های دارو سازی همچنان بر سود خودشون اضافه کنند و مردم رو سر کیسه کنند.
    آیا این حرف درسته؟

    1. ایرانی می گوید

      به نظر من داروی اکثر بیماری ها صعب العلاج کشف شده ….

  2. كارون می گوید

    پژوهشگران از مدت‌ها پیش می‌دانستند که در صورتی که میزان کالری دریافتی بدن را کم کنند، بدن راه‌های زیست شیمیایی خاصی را شروع می‌کند که منجر به افزایش طول عمر می‌شود.
    چقد جالب . چطوری میشه در مورد این بیشتر بدونم ؟

    1. كارون می گوید

      http://www.longevityforall.org/ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ-ﺗﺎﺛﯿﺮ-راﭘﺎﻣﺎﯾﺴﯿﻦ-و-ر/
      با اجازه نویسنده مطلب به دوستان علاقمند این مطلب رو هم توصیه می کنم که مکمل مطلب بالاست ، حتما بخونید

  3. Arsalan roe می گوید

    میشه اینقدر آزمایش نکنن…اصلن کسی فکر میکنه برا چی این کارا انجام میشه…چرا از همون اول رو انسان ها انجام نمیدن. اونایی که می خوان پیر نشن …

    1. امیرحسین می گوید

      داداش هیچکس داوطلب نمیشه ندونسته یه چیزو بخوره شاید رو پستانداران مثلا باعث شه فلج بشی
      یارو خودش که نمی خواد دور و بریاش هم نمی خوان یه فلجو نگه دارند

  4. بتن می گوید

    مطلب فوق العاده ای بود

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

••4 5