گوگل به کمک فناوری یادگیری ماشینی، عکس‌ها را بدون افت کیفیت بزرگ می‌کند- فناوری RAISR

1

به دلایل مختلفی ما ممکن است نیاز پیدا کنیم که ابعاد عکسی را بزرگ‌تر کنیم. مثلا تصور کنید که برای مقاله خود یک عکس مناسب یافته‌اید، منتها عکس خیلی کوچک است و برای درج مناسب نیست. یا تصور کنید که عکس‌های خیلی قدیمی دارید و می‌خواهید، آنها را بزرگ کنید.

گرچه برنامه‌هایی برای بزرگ کردن عکس‌ها با افت کم کیفیت و پیکسلی نشدن، وجود دارند، اما هیچ یک از آنها معجزه نمی‌کنند.

خب، همین جا مناسب است گریزی بزنیم به سریال‌ها و فیلم‌های پلیسی. حتما دیده‌اید که در سکانس‌های متعددی، مواردی پیش می‌آید که پلیس‌ها و کارآگاهان، عکس کم‌کیفیت یا تصویر یک وب‌کم را خیلی بزرگ می‌کنند و به یک عکس خیلی واضح می‌رسند.

تا حالا چنین کاری، در حد همان غلوهای داستانی، تصور می‌شد، اما شاید کار جدید گوگل، تا حدی ما را به این آرزو نزدیک کند.

گوگل یک فناوری یادگیری ماشینی جدید به نام RAISR خلق کرده است که مخفف افزایش وضوح سریع و صحیح تصاویر است.

الگوریتم‌های فعلی افزایش اندازه عکس‌ها، خیلی ساده هستند که در آن جزئیات عکس بزرگ شده با توجه به پیکسل‌های اطراف، درست می‌شوند. تقریبا همه این الگوریتم‌ها، منجر به ایجاد یک عکس محو یا اصطلاحا blurry می‌شوند.

اما RAISR مکانیسم جداگانه‌ای دارد. در گام اول ده هزار عکس به این الگرویتم ارائه شد. نیمی از این عکس‌ها کم‌کیفیت و نیمی هم وضوح بالا داشتند.

الگوریتم‌ها این عکس‌ها را با هم مقایسه کرد و توانست فیلترهایی ایجاد کند که با تقریب خوبی، بتوانند عکس‌ها را بزرگ کنند.

گوگل امیدوار است که RAISR بتواند عکس‌های گرفته شده با دوربین‌های گوشی‌های موبایل ارزان‌قیمت با RAISR بتوانند به سادگی بزرگ بشوند، طوری که وقتی کاربران برای زوم کردن روی آنها پینچ می‌کنند، دلزده نشوند. حتی از این کار می‌توان برای کاهش مصرف پنهای باند استفاده کرد و در مواردی از عکس‌های کوچک‌تر استفاده کرد تا در سوی کاربر با استفاده از RAISR در صورت نیاز، اندازه‌شان بزرگ شود.

در سه عکسی که در این پست درج شده‌اند، تفاوت عکس‌های بزرگ‌شده با RAISR و عکس‌های بزرگ‌شده به صورت روتین را مشاهده می‌کنید.

11-17-2016-2-23-07-pm

11-17-2016-2-22-52-pm

امیدواریم به زودی اپلیکیشن‌های بر این اساس برای استفاده عموم، رونمایی شود.

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

تصور دهشت نبرد «واترلو» با هوش مصنوعی میدجرنی

نبرد واترلو، که در ۱۸ ژوئن ۱۸۱۵ رخ داد، یک درگیری نظامی مهم در طول جنگ‌های ناپلئون بود. این جنگ بین ارتش فرانسه به رهبری امپراتور ناپلئون بناپارت و اتحادی از نیرو‌های بریتانیایی، هلندی و پروس به فرماندهی دوک ولینگتون و فیلد مارشال گبهارد…

مجموعه‌ای از عکس‌های تاریخی که برخی از آنها کمتر دیده شده‌اند و ما را به اندیشه در مورد تاریخ…

عکس‌های تاریخی خلاصه عجیب یک دوران هستند. همه چیز از کیفیت عکس، کادربندی، لباس، ساختمان‌های پیرامون، غذایی که صرف می‌شود، حالت چهره، برشی از یک زمان و مکان است که برای بینندگان بعدی نکته‌های دارند.برخی ازعکس‌های این مجموعه را قبلا…

مرگبارترین روز در تاریخ، چه روزی بود و چطور رخ داد؟

انسان‌های راه‌های زیادی برای کشتن هم در طول تاریخ ابداع کرده‌اند: سلاح‌های هسته‌ای و زیستی ، بمب‌های آتش‌زا، گلوله‌ها، سرنیزه‌ها، ایجاد قحطی عمدی و ...کاملا قطعی نیست، اما طبق بسیاری از روایت‌ها مرگبارترین روز در تاریخ بشر در واقع نتیجه…

سرژ ورونوف: پزشکی که بیضه‌های میمون‌ها را به مردها پیوند می‌زد تا آنها را جوان کند!

یکی از پر شورترین ارائه‌ها و سخنرانی‌ها در کنگره بین‌المللی جراحان در لندن در سال 1923 توسط جراح فرانسوی متولد روسیه به نام سرژ ورونوف انجام شد.سه سال پیش‌تر، ورونوف با آزمایش‌های بحث‌برانگیز پیوند غده‌ که به ادعای خودش آدم‌ها را چند…

چگونه طولانی مدت درس بخوانیم و کمتر خسته شویم؟

مطالعه برای ساعات طولانی می‌تواند چالش برانگیز باشد، اما چندین راهبرد وجود دارد که می‌توانید برای کمک به حفظ تمرکز و جلوگیری از خستگی از آن‌ها استفاده کنید:استراحت کنید: هر 45 تا 50 دقیقه یک بار استراحت کنید تا مغز خود را شارژ کرده و از…

عکس‌های قدیمی از یخ‌فروش‌های آمریکایی

یخ‌فروش‌ها در دوران قدیم اهمیت زیادی داشتند. قبل از رواج یخچال‌های مدرن، زندگی بدون آنها مختل می‌شد.عکس‌های این نوشته نگاهی اجمالی به دوران گذشته می‌اندازند، زمانی که صدای یخ‌فروش‌ها و شکستن بلوک‌های یخی در خیابان‌ها طنین‌انداز می‌شد.…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / قیمت وازلین ساج / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو / مجتمع فنی تهران /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / لیست قیمت تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ / سریال ایرانی کول دانلود / دانلود فیلم دوبله فارسی /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو /توانی نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /تولید محتوا /دانلود نرم افزار /
1 نظر
  1. zhilevan می گوید

    الگوریتم های یادگیری ماشین و پردازش تصویر زیادی در چند سال اخیر معرفی شده. مقالات زیادی تو این زمینه خودم ولی واقعیتش اینه اکثر الگوریتم های که هست در نهایت کیفیت اعجاب انگیزی رو بهمراه نداشتن. به عنوان مثلا میان ۹ پیکسل اطراف (یا تو الگوریتم های جدید تر پترن اطراف) رو میگیرن و با توجه به اونها اون پیکسل رو حدس میزنن. البته الگوریتم های خیلی خوبی هستن ولی نیاز به پردازش بالا دارن و رو ماشین های با ریسورهای بالا خوب عمل میکنند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

••4 5