80 سال پس از فاجعه هیندنبورگ، با آزمایش بزرگترین وسیله پرنده دنیا، صنعت کشتیهای هوایی در حال احیا شدن است
در سالهای اولیه قرن بیستم، خیلیها تصور میکردند که کشتیهای هوایی با ممکن کردن پرواز ارزان، میتوانند حجم زیادی از کالاها و نفرات زیادی را با قیمتهای بهصرفه در مسافت طولانی جابجا کنند. اما فاجعه هیندنبورگ، با مطرح کردن ناامنی کشتیهای هوایی، آغازی بر پایان کشتیهای هوایی شد.
کشتیهای هوایی با این وجود، با ظاهر و کارایی خاص خود، اغواکنندگی خود را از دست ندادهاند. تا جایی که این سالهای اخباری در مورد احیای دوباره آنها به گوش میرسد.
و در تازهترین خبر، یک نمونه تازه از کشتیهای هوایی که بزرگترین وسیله پرنده دنیا هم محسبو میشود و Airlander 10 نام دارد، توانسته پرواز آزمایشی خود را با موفقیت انجام بدهد.
ایرلندر 10 البته نسبت به کشتیهای هوایی قدیمی، بسیار پیشرفتهتر شده است و از فناوریهای جدید هواپیماها، هلیکوپترها و نیز کشتیهای هوایی استفاده میکند.
ایرلندر 10 طوری طراحی شده که بتواند در ارتفاع 6100 متری به مدت 5 روز بماند.
شرکتی که ایرلندر 10 را ساخته است Hybrid Air Vehicles نام دارد. این کشتی هوایی 92 متر طول دارد و به این ترتیب میتوان آن را بزرگترین وسیله پرنده دنیا دانست.
حدود دو هفته پیش، ایرلندر 10، پرواز آزمایشی خود 180 دقیقهای خود را انجام داد. پیش از این هم در سال 2012، این کشتی هوایی تحت نظارت ارتش آمریکا، البته با یک اسم دیگر، پرواز آزمایشی دیگری انجام داده بود.
این نوشتهها را هم بخوانید
اگر بشه چنین پرنده ای با تابش خورشیدی انرژی حرکتی خودشو تامین کنه و در عین حال ایمن هم باشه، خیلی خوبه. فقط نمیدونم اگر وزش باد شدید باشه چه اتفاقی میوفته؟