تا ۵ سال آینده هر کاربر ماهیانه ۱۷ گیگابایت مصرف اینترنت موبایل خواهد داشت که دو سوم‌ آن صرف تماشای ویدئو خواهد شد

در سال ۲۰۱۲ پیش‌بینی می‌شد تا سال ۲۰۱۸ بیش از نیمی از ترافیک اینترنت روی دستگاه‌های موبایل به ویدیو اختصاص یابد.

اکنون؛ این پیش‌بینی محقق شده است و شرکت اتریشی اریکسون می‌گوید تا سال ۲۰۲۳ این میزان به بیش از ۷۵ درصد کل ترافیک گوشی‌های هوشمند می‌رسد. یعنی به طور متوسط، هر کاربر بیش از ۷۵ درصد مصرف اینترنت‌اش را دانلود یا آپلود ویدیو تشکیل می‌دهد.

انتظار می‌رود در این مدت ویدیوهای بیشتری روی وب آپلود شود و مردم به جای متن و عکس، ویدیوهای بیشتری با یکدیگر به اشتراک بگذارند و تماشا کنند.

شرکت مخابراتی اریکسون گزارش می‌دهد تا سال ۲۰۲۳؛ کل ترافیک اینترنت موبایل دنیا به بیش از ۱۱۰ اگزابایت برای هر ماه خواهد رسید. این حجم از اطلاعات برابر با ۵.۵ میلیون سال استریم ویدیو HD است.

هر کاربر ۱۷ گیگابایت ماهیانه

این حجم ترافیک حدود ۱۴ برابر حجم ترافیک ۱۴ اگزابایتی در هر ماه برای سال ۲۰۱۷ است. این آمارها برای کاربران و مصرف‌کنندگان دستگاه‌های همراه چه معنی دارند؟

هر سال حجم بیشتری اطلاعات تولید و منتشر می‌شود که ما کاربران یک سوی این جریان و اتفاقا بازیگران اصلی این دنیای کلان داده هستیم.

در حال حاضر، هر کاربر گوشی هوشمند در دنیا به طور متوسط ۲.۹ گیگابایت در هر ماه مصرف دیتا دارد. غالب کاربران مصرفی ۲ تا ۵ گیگابایت در هر ماه دارند. اما در سال ۲۰۲۳، مصرف متوسط اینترنت هر کاربر روی دستگاه‌های موبایل به مرز ۱۷ گیگابایت می‌رسد.

به نظر می‌رسد در این سال نیاز به سرویس‌ها و طرح‌های اینترنت نامحدود یا با حجم‌های بسیار زیادی داریم.

همان‌طور که اریکسون گزارش داده و گزارش‌ها و پیش‌بینی‌های شرکت‌های دیگری مانند سیسکو نیز منطبق بر آن هستند؛ مردم به تدریج از متن و عکس به سوی ویدیو حرکت می‌کنند. به طوری‌که در سال ۲۰۲۳ بیش از دو سوم مصرف اینترنت ما را کلیپ‌های ویدیویی تشکیل می‌دهند.

شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان نیز در این مدت رشد می‌کنند ولی قابل قیاس با ویدیو نیستند. پیش‌بینی می‌شود که رسانه‌های اجتماعی سهم بسیار کمی از ترافیک موبایل سال ۲۰۲۳ را به خود اختصاص دهند.

در حال حاضر؛ ۱۲ درصد کل ترافیک موبایل به شبکه‌های اجتماعی و ابزارهای پیام‌رسان اختصاص دارد که در سال ۲۰۲۳ به ۸ درصد می‌رسد.

این آمارها به خوبی می‌توانند جهت‌گیری تبلیغات و کسب‌وکارها را در آینده نشان بدهند.

منبع


  این نوشته‌ها را هم بخوانید

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]