سامسونگ گلکسی A50s میان‌رده‌ای به‌روزتر و دوست‌داشتنی‌تر از A50 است

شرکت سامسونگ در فوریه ۲۰۱۹ گوشی میان‌رده Galaxy A50 را معرفی کرد که در غالب بازارها از جمله ایران پرفروش شد. گلکسی A50 مشخصاتی داشت که به پرچم‌دارهای سامسونگ و دیگر برندها تنه می‌زد ولی از قیمتی متعادل‌تر و به‌صرفه‌تر برای مصرف‌کننده نهایی برخوردار بود.

هنگامی که گلکسی A50 وارد ایران شد؛ قیمتی حدود ۴.۵ میلیون تومان داشت در حالی‌که یک پرچم‌دار ۲۰۱۹ قیمت‌هایی نزدیک به ۱۰ میلیون تومان و بالاتر داشتند. طراحی بسیار زیبا و شیک، صفحه‌نمایش ۶.۴ اینچی سوپر آمولد با روزلوشن ۲۳۴۰ در ۱۰۸۰ پیکسل، دوربین سه گانه پشتی ۲۵ مگاپیکسلی و دوربین سلفی ۲۵ مگاپیکسلی، جک هدفون و مزایای دیگر باعث پر طرفدار شدن گلکسی A50 شدند.

اما سامسونگ طبق سیاست‌های هر ساله‌اش، در آگوست ۲۰۱۹ گوشی میان‌رده دیگری به نام گلکسی A50s معرفی و روانه بازارهای خاورمیانه، هند، چین و نظایر این‌ها کرد. گلکسی A50s در بسیاری از مشخصات ظاهری و سخت‌افزاری مشابه گلکسی A50 است اما چند تفاوت بزرگ از جمله در پردازنده و دوربین‌ها دیده می‌شود.

در واقع، گلکسی A50s یک نسخه ارتقایافته و به‌روزتر از A50 برای کاربرانی است که کمی زیاده‌خواه هستند و یک گوشی میان‌رده بالاتر از A50 می‌خواهند. گلکسی A50s وارد بازارهای ایران شده و مدل ۱۲۸ گیگابایت آن با ۶ گیگابایت رم در آبان ماه قیمتی حدود ۴ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان دارد.

همان فرمول موفق با پردازنده جدید

بسیاری از مشخصات گلکسی A50s همان A50 است. وزنی ۱۶۹ گرم دارد که تنها ۳ گرم بیشتر از A50 است. با اندروید ۹ پای و رابط اختصاصی One UI سامسونگ عرضه می‌شود و از باتری ۴۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی با شارژ سریع ۱۵ واتی بهره‌مند است.

صفحه‌نمایش این میان‌رده ۶.۴ اینچی سوپر آمولد است که یکی از بهترین نمایشگرها در میان گوشی‌های ۲۰۱۹ محسوب می‌شود. این نمایشگر با چگالی ۴۰۳ پیکسل در هر اینچ، نسبت تصویر ۱۹.۵:۹ و دقت تصویر ۲۳۴۰ در ۱۰۸۰ (+FHD) یکی از محبوب‌ترین نمایشگرها در میان کاربران است.

همانند گوشی A50 شاهد یک سوراخ ناچ قطره‌ای در بالا وسط نمایشگر هستیم و دوربین پشتی سه‌گانه به صورت عمودی چیده شده است. باریکی و زیبایی گوشی انکارناپذیر است. سامسونگ A50s را در رنگ‌های متنوع‌تری مانند مشکی، سفید و سبز خط‌دار حاشیه‌ای یا بنفش روانه بازار کرده است.

در حالی‌که گوشی گلکسی A50 از تراشه اگزینوس ۹۶۱۰ بهره می‌برد؛ روی A50s شاهد نصب تراشه اگزینوس ۹۶۱۱ هستیم که یک نسخه ارتقایافته پردازنده ۹۶۱۰ است. هر دو گوشی از پردازنده گرافیکی Mali-G72 MP3 استفاده می‌کنند.

هر دو گوشی دارای اسلات میرو اس‌دی هستند و تا ظرفیت ۱ ترابایت را پشتیبانی می‌کنند. سامسونگ گلکسی A50s را با ظرفیت‌های ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایتی روانه بازار کرده است و البته در دو مدل ۴ و ۶ گیگابایتی رم. این گوشی مدل ۶۴ گیگابایت با ۶ گیگابایت رم ندارد و فقط یک ۱۲۸ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی با ۶ گیگابایت رم عرضه شده است.

ارتقای دوربین اصلی به ۴۸ مگاپیکسل

از دیگر تفاوت‌های گوشی A50s با مدل قبلی در دوربین‌های پشتی و سلفی است. گوشی جدیدتر سامسونگ از سه لنز واید، اولتراواید و عمیق استفاده می‌کند. لنز اصلی ۴۸ مگاپیکسلی با دهانه گشودگی دیافراگم f/2.0 است. لنز دوم یک اولتراواید ۸ مگاپیکسلی با دهانه f/2.2 و دوربین سوم ۵ مگاپیکسلی با دهانه  f/2.2 است.

در حقیقت، سامسونگ دوربین اصلی و واید A50 را ارتقا داده و از لنز ۴۸ مگاپیکسلی به جای لنز ۲۵ مگاپیکسلی استفاده کرده است. دوربین سلفی هم ارتقا یافته و از ۲۵ مگاپیکسلی واید به ۳۲ مگاپیکسلی تبدیل شده است.

درگاه‌ها، جک هدفون، امکانات ارتباطی وای‌فای و LTE، بلوتوث ۵ و سنسورها در هر دو گوشی یکسان هستند. سنسور حسگر اثر انگشت در زیر صفحه‌نمایش است که یک مزیت ویژه و برتری‌دهنده برای A50 نسبت به میان‌رده‌های دیگر بود.

حرف آخر

به نظر می‌رسد اسمارت‌فون گلکسی A50s همه فاکتورهای یک میان‌رده دوست‌داشتنی را دارد. از قیمت ۴.۵ میلیون تومانی در بازار ایران تا به‌روزترین دوربین پشتی و سلفی، صفحه‌نمایش Infinity-U و +FHD، پردازنده و رم به اندازه کافی قدرتمند برای اجرای غالب بازی‌ها و اپلیکیشن‌ها، باتری ۴ هزار میلی‌آمپری و شارژ سریع ۱۵ واتی، وزن سبک و طراحی نازک و مدرن و هر چیزی که یک کاربر در این بازار می‌خواهد.

اگرچه شاید برندهایی مانند هواوی و شیائومی میان‌رده‌هایی ارزان‌تر در بازار داشته باشند و در برخی مدل‌ها هم کارایی بهتری نسبت به گلکسی A50s نشان دهند ولی  احتمالا فروش این گوشی هم به مانند گلکسی A50 بالا خواهد بود و سود سرشاری نصیب سامسونگ می‌کند.

3 دیدگاه

  1. مرقوم فرمودید: «……سنسور حسگر اثر انگشت در زیر صفحه‌نمایش است که یک مزیت ویژه و برتری‌دهنده برای A50 نسبت به میان‌رده‌های دیگر بود…..» من آ۵۰ را با همین تصورات خریدم ولی بعد از حدود ۳ ماه و چند آپدیت سنگین، متاسفانه غیرقابل اعتماد و غیرقابل استفاده باقی ماند تا حدی که گوشی را فروختم. متاسفانه این نقص خانواده آ هستش و تا زمانی که سامسونگ اون را حل نکنه، باید بی خیال این سنسور شد.
    کارایی باتری هم خوب نبود و پروسسور هم گاهی سکته می زد. گوشی دوم من بود و کار زیادی ازش نمی کشیدم، اما…

    البته رپرتاژ آگهی شما که جای خود داره.

    1. رپورتاژ آگهی نرفتیم. فقط با توجه به وضعیت اقتصادی در پی مععرفی گوشی‌های میدرنج هستیم و مسلما کاربری عملی یک کاربر در بازه زمانی چند ماهه با آنچه در فضای اینترنت در منابع اصلی وجود دارد متفاوت است و بهتر. من هم شخصا خیلی وقت‌ها وقتی با گجتی چند ماه کار می‌کنم متوجه نقایصی می‌شوم که در کمتر مروری در اینترنت پیدا می‌شود. از اینکه این مشکل را با ما در میان گذاشتید، ممنونیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]