زندگینامه سلنا گومز – خواننده، بازیگر و تهیه‌کننده آمریکایی

سلنا گومز خواننده، بازیگر و تهیه‌کننده آمریکایی است. او در 22 ژوئیه 1992 در گراند پریری، تگزاس، ایالات متحده آمریکا به دنیا آمد. گومز کار خود را در صنعت سرگرمی در سنین جوانی با حضور در مجموعه تلویزیونی کودکان “Barney & Friends” آغاز کرد و سپس در سریال کانال دیزنی “Wizards of Waverly Place” بازی کرد.

گومز به عنوان خواننده چندین آلبوم از جمله “Stars Dance” و “Revival” منتشر کرده است و چندین آهنگ موفق مانند “Come & Get It”، “Good For You” و “Lose You To Love Me” داشته است. گومز علاوه بر حرفه موسیقی و بازیگری، به‌خاطر فعالیت‌های بشردوستانه و فعالیت‌های بشردوستانه‌اش، به‌ویژه در زمینه‌های سلامت روان  شهرت دارد.

گومز علاوه بر بازیگری و خوانندگی، به عنوان تهیه‌کننده اجرایی در چندین برنامه تلویزیونی از جمله “13 Reasons Why” و “Living Undocumented” نیز کار کرده است.

او در طول زندگی حرفه‌ای خود جوایز متعددی از جمله جایزه موسیقی آمریکایی، جایزه زنان بیلبورد در موسیقی و جایزه موسیقی iHeartRadio را به دست آورده است.

گومز در مورد مبارزات خود با سلامت روان صحبت کرده است و به طور عمومی در مورد تجربیات خود در مورد اضطراب، افسردگی و اختلال دوقطبی صحبت کرده است. او همچنین از آگاهی و حمایت از سلامت روان حمایت کرده است.

در سال 2017، گومز به دلیل عوارض ناشی از لوپوس، یک بیماری خودایمنی مزمن که از دوران نوجوانی با آن زندگی می‌کرد، تحت پیوند کلیه قرار گرفت. او همچنین در مورد افزایش آگاهی در مورد لوپوس و ترویج تحقیقات برای درمان صحبت کرده است.

گومز همچنین به خاطر حس مد و زیبایی خود شناخته شده است، زیرا خط مد خود را به نام “زیبایی نادر” در سال 2020 راه‌اندازی کرد که بر ایجاد محصولات زیبایی فراگیر و در دسترس تمرکز دارد.

گومز با بیش از 250 میلیون دنبال‌کننده تا سال 2023 یکی از پرفالوورترین افراد مشهور در اینستاگرام است. او از پلتفرم خود برای تبلیغ دلایل و مسائل اجتماعی مختلف از جمله حقوق رای، عدالت نژادی و تغییرات آب و هوایی استفاده کرده است.

گومز همچنین در چندین هدف بشردوستانه از جمله همکاری با یونیسف از سال 2009 شرکت داشته است. در سال 2017، او به عنوان سفیر یونیسف انتخاب شد.

او همچنین در سازمان‌های خیریه مختلفی از جمله بنیاد رایان سیکرست، بنیاد Make-A-Wish و اتحاد برای حقوق کودکان مشارکت داشته است.

گومز در طول زندگی حرفه‌ای خود با هنرمندان متعددی از جمله Zedd، Charlie Puth و Marshmello همکاری کرده است. او همچنین با گروه دخترانه کی پاپ BLACKPINK در آهنگ “Ice Cream” در سال 2020 کار کرده است.

در سال 2020، گومز سومین آلبوم استودیویی خود را با نام “نادر” منتشر کرد که مورد تحسین منتقدان قرار گرفت و اولین بار در جدول بیلبورد 200 رتبه اول را کسب کرد.

گومز علاوه بر فعالیت در زمینه سرگرمی و امور بشردوستانه، در فعالیت‌های تجاری مختلفی نیز شرکت داشته است. او در چندین شرکت از جمله اپلیکیشن اشتراک‌گذاری سواری Lyft و سرویس تحویل Postmates سرمایه‌گذاری کرده است.

گومز همچنین در طول زندگی حرفه‌ای خود درگیر جنجال‌های مختلفی از جمله درگیری‌های رسانه‌های اجتماعی و انتقاد از برخی از انتخاب‌های موسیقی و مد او بوده است. با این حال، او همچنین به دلیل فعالیت‌های دفاعی و تمایل به صحبت در مورد موضوعات مهم مورد تحسین قرار گرفته است.

گومز اولین فیلم بلند خود را در سال 2010 در فیلم “رامونا و بیزوس” انجام داد و از آن زمان در چندین فیلم دیگر از جمله “Spring Breakers”، “The Fundamentals of Caring” و “A Rainy Day in New York” ظاهر شد.

او به صورت عاشقانه با چندین چهره مشهور از جمله جاستین بیبر و The Weeknd مرتبط بوده است.

در سال 2021، گومز در کنار استیو مارتین و مارتین شورت در سریال Hulu “Only Murders in the Building” نقش آفرینی کرد. این سریال مورد تحسین منتقدان قرار گرفت و برای فصل دوم تمدید شد.

گومز یکی از مدافعان برجسته اصلاحات در مهاجرت بوده است و در حمایت از DACA (اقدام معوق برای ورود به دوران کودکی) و قانون رویا، که مسیری برای شهروندی برای مهاجران غیرقانونی که در کودکی به ایالات متحده آورده می‌شوند، ارائه می‌دهد.

او همچنین در مبارزات سیاسی مختلف از جمله حمایت از کمپین ریاست جمهوری جو بایدن در سال 2020 و کمپین برای دموکرات‌ها در تگزاس در طول انتخابات میان دوره‌ای 2022 شرکت داشته است.

گومز علاوه بر حرفه موسیقی و بازیگری، یک کارآفرین نیز هست. او شرکت تولیدی خود را به نام جولای مون پروداکشنز راه‌اندازی کرده است و چندین پروژه برای فیلم و تلویزیون توسعه داده است.

گومز در چندین فهرست فوربس قرار گرفته است، از جمله فهرست “30 زیر 30 سال” در سال 2016 و لیست “100 سلبریتی” در سال 2019، که پردرآمدترین افراد مشهور جهان را رتبه‌بندی می‌کند.

او همچنین رکورددار گینس است و رکورد بیشترین فالوور در اینستاگرام را توسط یک زن در سال 2016 به نام خود ثبت کرده است.

او در طول حرفه خود با برند‌های مختلفی از جمله کوچ، پوما و کوکاکولا همکاری داشته است.

در سال 2018، گومز تحت درمان برای اضطراب و افسردگی قرار گرفت و از رسانه‌های اجتماعی فاصله گرفت تا بر سلامت روان خود تمرکز کند.

او در طول زندگی حرفه‌ای خود در چندین نبرد حقوقی شرکت داشته است، از جمله شکایت علیه مدیر سابقش و دعوای نقض حق نسخه‌برداری به خاطر آهنگ موفقش «Come & Get It».

در سال 2021، گومز اولین EP اسپانیایی زبان خود را با نام “Revelación” منتشر کرد که مورد تحسین منتقدان قرار گرفت و اولین بار در جدول آلبوم‌های لاتین بیلبورد رتبه اول را کسب کرد.

در سال 2019، مدیر اجرایی گومز مجموعه مستند نتفلیکس “زندگی بدون سند” را تولید کرد که زندگی هشت خانواده بدون سند را در ایالات متحده دنبال می‌کند.

گومز به زبان اسپانیایی مسلط است و در طول دوران حرفه‌ای خود به دو زبان انگلیسی و اسپانیایی اجرا داشته است.

او چندین همکاری با طراحان مد داشته است، از جمله طراحی مجموعه‌ای برای Coach در سال 2018 و همکاری با برند مد پوما در مجموعه کفش و پوشاک.

گومز همچنین در چندین طرح بشردوستانه مرتبط با تلاش‌های امدادی COVID-19، از جمله اهدای کمک به سازمان‌های مختلف و مشارکت با سازمان بهداشت جهانی برای کمک به ارتقای اطلاعات دقیق در مورد همه‌گیری، مشارکت داشته است.

او به دلیل مشارکت در سرگرمی و امور بشردوستانه، دریافت جوایزی مانند جایزه زن سال بیلبورد و جایزه Inspira بنیاد هیسپانیک هریتیج شناخته شده است.

گومز همچنین در چندین تلاش حمایتی مرتبط با سلامت روان، از جمله راه‌اندازی برند زیبایی خود، Rare Beauty، با تمرکز بر ارتقای خودپذیری و آگاهی از سلامت روان، شرکت داشته است.

او در مورد مبارزات شخصی خود با سلامت روان، از جمله تحت درمان برای اضطراب، افسردگی و سایر مسائل بهداشت روانی صحبت کرده است.

گومز همچنین در دلایل مختلف زیست محیطی، مانند حمایت از زندگی پایدار و ترویج آگاهی در مورد تغییرات آب و هوا نقش داشته است. او با سازمان‌هایی مانند WE Day و Alliance for Climate Education کار کرده است.

در سال 2021، گومز اولین کتاب غیرداستانی خود را با نام “سلنا گومز: زندگی یک نماد” منتشر کرد که زندگی و حرفه او را از طریق عکس‌ها و داستان‌های شخصی شرح می‌دهد.

او همچنین با حمایت از سازمان‌هایی مانند یونیسف و موسسه خیریه WE، که بر ارائه آموزش و منابع به کودکان در کشور‌های در حال توسعه تمرکز دارد، در تلاش‌های بشردوستانه مختلف مرتبط با آموزش مشارکت داشته است.

گومز به دلیل مشارکت در صنعت موسیقی لاتین، دریافت جوایزی مانند جایزه موسیقی آمریکای لاتین برای هنرمند محبوب زن پاپ و Premio Lo Nuestro برای هنرمند پاپ زن سال شناخته شده است.

او همچنین در پروژه‌های مختلف تولید فیلم و تلویزیون شرکت داشته است و مجموعه‌های نت‌فلیکس «13 دلیل چرا» و برنامه آشپزی HBO Max «سلنا + سرآشپز» را تهیه کرده است.

گومز یکی از مدافعان سرسخت کنترل اسلحه بوده است و در راهپیمایی مارس برای زندگی ما در واشنگتن دی سی در سال 2018 شرکت کرده و از پلتفرم خود برای ترویج آگاهی در مورد خشونت با اسلحه استفاده کرده است.

او همچنین در ابتکارات مختلف مرتبط با عدالت اجتماعی، از جمله حمایت از جنبش Black Lives Matter و حمایت از اصلاحات عدالت کیفری، شرکت داشته است.

در سال 2021، گومز اعلام کرد که خط زیبایی خود را با نام Rare Beauty راه‌اندازی خواهد کرد. این خط بر محصولات زیبایی فراگیر و در دسترس تمرکز دارد و بخشی از سود به صندوق تاثیر کمیاب اختصاص می‌یابد که هدف آن بهبود دسترسی به منابع سلامت روان است.

گومز در طول زندگی حرفه‌ای خود در چندین همکاری برجسته از جمله همکاری با دی‌جی اسنیک در آهنگ «تاکی تاکی» و با بنی بلانکو و جی بالوین در آهنگ «I Can’t Get Enough» شرکت داشته است.

او همچنین در پروژه‌های مختلف مد و مدلینگ شرکت داشته است و در کمپین‌هایی برای برند‌هایی مانند لویی ویتون، پوما و کوچ حضور داشته است.

گومز در مورد تجربیات خود در مورد قلدری، به ویژه در صنعت سرگرمی صحبت کرده است. او از پلتفرم خود برای افزایش آگاهی در مورد تأثیر قلدری و حمایت از مهربانی و مثبت اندیشی استفاده کرده است.

او همچنین با حمایت از سازمان‌هایی مانند Humane Society و PETA در ابتکارات مختلف مرتبط با رفاه حیوانات شرکت داشته است.

گومز به دلیل مشارکت در صنعت سرگرمی و بشردوستی، دریافت جوایزی مانند ستاره پیاده‌روی مشاهیر هالیوود و جایزه زن سال موسیقی بیلبورد شناخته شده است.

او یکی از چهره‌های تاثیرگذار در صنعت موسیقی بوده و در سال‌های 2017 و 2018 به‌عنوان پرمخاطب‌ترین هنرمند زن در Spotify انتخاب شده است.

در سال 2020، گومز پس از سال‌ها مبارزه با مشکلات سلامت روان اعلام کرد که به اختلال دوقطبی مبتلا شده است. او در مورد تشخیص خود باز بوده و از بستر خود برای افزایش آگاهی در مورد سلامت روان استفاده کرده است.

گومز همچنین در ابتکارات مختلفی در رابطه با حقوق زنان و برابری جنسیتی شرکت داشته است. او از حقوق برابر و حقوق باروری دفاع کرده است و از پلتفرم خود برای افزایش آگاهی در مورد مسائلی مانند خشونت خانگی و تجاوز جنسی استفاده کرده است.

او در طول زندگی حرفه‌ای خود در کنسرت‌ها و رویداد‌های خیریه مختلف از جمله اجرا در جشنواره جهانی شهروند و کنسرت سودمند One Love Manchester شرکت داشته است.

گومز همچنین در مبارزات سیاسی مختلفی از جمله حمایت از نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده و تشویق طرفداران خود به رای دادن شرکت داشته است.

در سال 2021، گومز برنامه آشپزی خود را در HBO Max به نام “Selena + Chef” راه‌اندازی کرد که در آن نحوه پخت غذا‌های مختلف را از سرآشپز‌های مشهور یاد می‌گیرد.

او به خاطر مشارکت‌هایش در جامعه اسپانیایی تبار، دریافت جوایزی مانند جایزه ALMA برای مجری زن برجسته در یک سریال تلویزیونی و جایزه Premios Juventud Icon شناخته شده است.

گومز یکی از چهره‌های تأثیرگذار در رسانه‌های اجتماعی بوده است و از پلتفرم خود برای ارتباط با طرفداران و ترویج اهداف و ابتکارات مختلف استفاده می‌کند. او در طول زندگی حرفه‌ای خود چندین بار به عنوان پرفالوورترین فرد در اینستاگرام انتخاب شده است.

در سال 2022، گومز اعلام کرد که در سریال محدود آینده Hulu “Dollhouse” ایفای نقش خواهد کرد، که او همچنین تهیه‌کننده اجرایی خواهد بود. این سریال بر اساس رمان “همسران استپفورد” ساخته شده است و موضوع خانه داری و انتظاراتی که از زنان وجود دارد را بررسی می‌کند.

گومز در همکاری‌های مختلفی با هنرمندان دیگر از جمله همکاری با کیسی ماسگریوز در آهنگ “B***h” و با کامیلو در آهنگ “999” شرکت داشته است.

او همچنین در تلاش‌های مختلف حمایتی مربوط به جنبش زندگی سیاه‌پوستان مهم است، حمایت از سازمان‌هایی مانند صندوق دفاع قانونی و آموزشی NAACP و تشویق طرفدارانش به اقدام و آموزش خود در مورد بی‌عدالتی نژادی، شرکت داشته است.

گومز به دلیل حس مد خود شناخته شده است و به عنوان یکی از “بهترین لباس پوشان” مجله تایم در سال‌های 2018 و 2019 شناخته شده است.

او همچنین در ابتکارات مختلف مرتبط با آموزش و سواد‌آموزی، با حمایت از سازمان‌هایی مانند Malala Fund و DonorsChoose.org مشارکت داشته است.

گومز در سال 2009 به عنوان جوانترین سفیر یونیسف انتخاب شد و در سال 2017 جایزه دستاورد زنان بیلبورد در موسیقی را دریافت کرد.

او همچنین در پروژه‌های مختلف مرتبط با آموزش موسیقی مشارکت داشته است و با سازمان‌های آموزش موسیقی مانند بنیاد آقای هالند اوپوس و لیتل کیدز راک همکاری داشته است.در سال 2022، گومز در مینی سریال Hulu “Only Murders in the Building” در کنار استیو مارتین و مارتین شورت بازی کرد. این سریال به دلیل موفقیتش برای فصل دوم تمدید شد.

او همچنین در ابتکارات مختلف مرتبط با اصلاحات مهاجرتی شرکت داشته است و در حمایت از قانون DREAM و حمایت از سازمان‌هایی مانند RAICES و مرکز منابع حقوقی مهاجران صحبت کرده است.

گومز در ابتکارات بشردوستانه مختلف مربوط به تلاش‌های امدادی کووید-19، از جمله اهدای کمک به سازمان‌های مختلف و مشارکت با سازمان‌هایی مانند Global Citizen و سازمان بهداشت جهانی برای کمک به ارتقای اطلاعات دقیق در مورد همه‌گیری مشارکت داشته است.

او در تلاش‌های مختلف حمایتی مرتبط با سلامت روان، از جمله راه‌اندازی برند زیبایی خود، Rare Beauty، با تمرکز بر ارتقای خودپذیری و آگاهی از سلامت روان، شرکت داشته است.

گومز همچنین در دلایل مختلف زیست محیطی، مانند حمایت از زندگی پایدار و ترویج آگاهی در مورد تغییرات آب و هوا نقش داشته است. او با سازمان‌هایی مانند WE Day و Alliance for Climate Education کار کرده است.

او یکی از چهره‌های تاثیرگذار در صنعت موسیقی بوده است و در طول زندگی حرفه‌ای خود جوایز متعددی از جمله جایزه موسیقی آمریکایی، جایزه زنان بیلبورد در موسیقی و جایزه موسیقی iHeartRadio را کسب کرده است.

گومز همچنین در پروژه‌های مد و مدلینگ مختلفی شرکت داشته است و در کمپین‌هایی برای برند‌هایی مانند لویی ویتون، پوما و کوچ حضور داشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]